Search

Review - pudra Zero Defecte Yves Rocher

by - luni, aprilie 25, 2016

In ianuarie, am facut o comanda Yves Rocher iar produsele care le-am cumparat le-am adunat intr-un articol, iar daca l-ati ratat il puteti citi aici. Pana acum am cumparat mai multe produse de ingrijire si mai putine produse de machiaj, insa de aceasta data am zis sa incerc cate ceva si din zona de machiaj. Blush-ul nu m-a incantat prea tare si v-am scris despre el aici. Astazi doresc sa va prezint pudra pentru stralucire Zero Defecte. 


In primul rand trebuie sa mentionez ca imi place la nebunie ambalajul. E foarte compact si elegant. Usor de transportat si e si calitativ. Imi place de asemenea ca vine la pachet cu o oglinda mare, ideala pentru retusuri si daca iau pudra asta dupa mine, nu mai am nevoie si de o oglinda.


Are 8gr si e o cantitate suficient de mare. Inauntru mai este o pensula, pe care nu o folosesc acasa, insa pentru deplasari e destul de buna si aceasta, doar ca e mai ideala pentru blush sau conturare pentru ca e destul de ingusta. Dar ma descurc cu ea si pentru pudra, imi place ca e moale :). Eu am nuanta Bej mediu si mi se potriveste perfect.


Nu e o pudra transparenta, deci daca o comandati, uitati-va atent la nuante, pentru ca daca luati o culoare care nu vi se potriveste, va fi cam greu sa o folositi. Pudra se lauda ca netezeste ridurile, indeparteaza semnele de oboseala si confera stralucire tenului. Nu m-am asteptat sa faca toate astea pentru ca e cam imposibil ca o pudra sa faca atatea lucruri :)). Nici nu inteleg de ce spun ei ca pudra ar conferi stralucire tenului, deoarece nu contine particule stralucitoare. O pudra nici nu are cum sa netezeasca ridurile sa fim seriosi, si nici nu are acoperirea necesara, astfel incat sa indeparteze semnele de oboseala. 
Ma enerveaza descrierile astea pompoase, care nu au nici o legatura cu realitatea. 
Desi pudra nu are abilitatile din descriere, nu e un produs rau, ba chiar imi place destul de mult. E foarte fina, nu incarca tenul si nu arata deloc fainos pe ten. Am aplicat-o si peste corector si nu s-a adunat in ridurile fine. In ceea ce priveste sebumul, se comporta destul de bine, desi nu am avut mari asteptari de la ea, deoarece nu se lauda a fi o pudra matifianta.


Nu am ce sa ii reprosez, e o pudra foarte buna si ma dau in vant dupa ambalajul elegant pe care il are. Cu toate astea, nu cred ca as mai recumpara-o pentru ca nu e foarte ieftina...costa 55 lei. Nu e nici o avere, insa pe piata se gasesc pudre la fel de bune si mult mai ieftine. Cum e de exemplu pudra Rimmel London Stay Matte sau cea de la Farmasi. Dar asa de curiozitate nu imi pare rau ca am cumparat-o si o folosesc in continuare cu mare drag :).

Voua ce produse de machiaj va plac de la Yves Rocher?
Daca aveti recomandari pentru mine, le astept cu drag in comentarii :*

You May Also Like

9 Comments

  1. Am o apa micelara pentru ten gras si un balsam de buze cu cocos dupa care sunt innebunita. Nici gelurile de dus nu sunt mai prejos, in opinia mea... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi plac ambalajele astea care dau impresia de "expensive". De fapt, sunt innebunita dupa ele ❤
    In privinta pudrei, pare destul de pigmentata. Ca ar acoperi ridurile, deja o dam SF :)) ba din contra, pe un ten de 45+, le-ar face si mai vizibile, mai ales aplicata de doua ori :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Si pe mine ma enerveaza anumite descrieri ale unor produse...vorba ta! Cum poate o pudra sa ofere stralucire? O pudra o folosesti pentru a seta fondul de ten, corectorul...pentru a fixa. Daca vrei ceva stralucire, apelezi la un bronzer shinny, sau un blush cu particule...in fine! :)
    Nu am incercat produse de machiaj de la Yves Rocher!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai pierdut mare lucru sa stii...la capitotul machiaj nu stau foarte bine si nici produsele nu sunt prea ieftine.

      Ștergere
  4. Prețul relativ ridicat provine din faptul că produsele Yves Rocher au o calitate superioară în ceea ce privește ingredientele. Ei lucrează în mare parte cu ingrediente INCI, bio, iar machiajele lor sunt mult mai puțin dăunătoare tenului nostru decât cele comerciale. De asemenea, sunt o firmă cruelty-free, deci nu testează pe animale.
    Nu fac reclama yves rocher, nu lucrez la ei sau ceva de genul, doar că am studiat foarte mult pe tema industria machiajelor, întrucât sunt foarte atentă cu ceea ce aleg să-mi pun pe față, respectiv păr, Poate produsele bio au o acoperire mai mica, la fel și durată, însă îa 30-40 de ani tenul îmi va mulțumi, acum am abia 19. Poate spun asta și pentru ca nu prea mă machiez, în afara de rimel și pudră (pe care oricum nu prea o agreez, dar am tenul mixt și nu îmi place aspectul sebumului ) nu prea folosesc decât la ocazii speciale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu că am vorbit mult pe lângă... Încercam doar să justific prețul în principiu :))

      Ștergere
    2. Multumesc pentru comentariul detaliat si ma bucur sa intalnesc fete ca tine care se documenteaza de produsele care le folosesc. Sincer mai rar, printre tinerele de 19 ani.
      Da, ai dreptate in ceea ce priveste ingredientele Yves Rocher, insa cu toatea astea chiar daca un produs e bine formulat, cand are un pret ridicat ma astept si la o calitate mai buna.
      Multumesc pentru comentariu :*

      Ștergere