Search

Testeaza impreuna cu mine...samponul Revlon Flex

by - miercuri, mai 25, 2016

Pentru ca v-ati declarat incantate de proiectul Testeaza impreuna cu mine , nu v-am lasat sa asteptati prea mult, si astazi am revenit cu primul articol din acest proiect si de astazi vom incepe sa testam impreuna diverse produse.

Primul sponsor al acestui proiect este Revlon Hair & Body Care, caruia ii multumesc din nou pe aceasta cale :). Hai sa nu o mai lungim si sa va prezint ce produs vom testa impreuna.


Asadar vom testa samponul Revlon Flex pentru par uscat si degradat, care are o cantitate foarte mare de 650 ml. Eu am ales acest produs deoarece chiar daca la radacini mi se ingrasa repede parul, pe lungime e uscat si degradat din cauza placii de par. Nu am mai incercat acest produs pana acum si abia astept sa vad ce efecte are.

Descrierea oficiala : Sampon nutritiv si hidratant cu continut bogat de ceramide si polimeri cosmetici, cu rol fortifiant si de consolidare a fibrei capilare. Ceramidele au o actiune mare de regenerare asupra parului, imbunatatind vizibil aspectul sau general. Parul devine mai rezistent, capata elasticitate si stralucire. Formula imbogatita cu polimeri cosmetici refac volumul si densitatea parului. Samponul Revlon Flex curata in profunzime si mentine parul la nivelul optim de hidratare. Formula sa bogata in agenti de hidratare, ajuta la protejarea barierei lipidice a parului, lasand parul matasos de la radacina pana la varf.

Acest sampon, il gasiti pe site-ul magicare.ro, alaturi de o gama variata de produse.

Daca v-am facut curioase si doriti sa testati acest sampon impreuna cu mine, iata ce trebuie sa faceti.

- In primul rand trebuie sa dati like paginii de Facebook Brilliant Beauty si Revlon Hair & Body Care
- Dati share acestui articol pe profilul vostru de Facebook, folosind hashtag-ul #testeazacosmetice
- Lasati un comentariu la aceasta postare in care sa imi spuneti ce fel de par aveti, cat e de degradat, daca il vopsiti etc. Pe scurt, cat mai multe detalii despre parul vostru :)

In data de 6 iunie 2016, voi anunta cititoarea care va testa impreuna cu mine samponul Revlon Flex. Castigatoarea va fi anuntata tot in cadrul acestui articol. Dupa aceea, va primi de la mine un colet cu samponul si din acel moment poate incepe testarea. Dupa aproximativ doua saptamani de testare, castigatoarea trebuie sa imi trimita parerea sa despre sampon, care va fi publicata ulterior pe blog, alaturi de parerea mea.

Sper sa va incante produsul pe care l-am ales sa il testam impreuna si va astept cu mare drag comentariile :*

EDIT 7 iunie 2016 !!!!
Va multumesc tuturor pentru comentariile lasate si pentru interesul acordat acestui proiect :). Dupa ce am citit toate comentariile am ales-o pe Blackandwhite sa testeze impreuna cu mine samponul Revlon Flex !!! Sper sa iti placa produsul si astept detalii dupa ce il testezi. Te rog sa ma contactezi fie pe mail fie pe Facebook :).

EDIT 11 IUNIE 2016 !!!!
Din pacate Blackandwhite nu mi-a raspuns la mail si Nicoleta Agache va testa samponul impreuna cu mine :)

Va astept curand cu o noua postare de acest gen :*

You May Also Like

27 Comments

  1. Parul meu este de lungime medie, un par pe care il vopsesc o data la 4 saptamani si pe care il coafez des, cu alte cuvinte un par foarte stresat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Parul meu este de lungime medie, il spal la 1-2 zile. Mi se ingrasa foarte repede, imi cade destul de mult, se inspicuie destul de repede si pare foarte neingrijit si degradat. Folosesc si tratamanete si sampoane cu balsam si destul de multe produse, dar din pacate nu am formula care sa fie ok. Mi-as dori sa incerc acest sampon, poate va fi acel produs de care am nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Parul meu e
    scurt si deteriorat de la excese de vopsea si decolorat.
    Singurul remediu al parului degradat e foarfeca .Am folosit tratamente si n am vazut niciun rezultat

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna :) Foarte inspirata initiativa ta de a testa in paralel cu o cititoare produse cosmetice.Parul meu e de lungime medie, tuns intr-un bob lung , vopsit după tendinta Brondre,cu varfuri decolorate. Sufera mult din cauza vopsirilor repetate , mai ales pe lungime, e subtiat , varfurile sunt casante. Sunt in cautarea unui sampon care sa-l revigoreze

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu ma confrunt cu acceasi problema,par foarte uscat,ma vopsesc de vreo 20 de ani si am si firul de par subtire,de fiecare data cand ma piaptan ma trezesc cu o tufa in cap :)))))).As testa cu mare drag acest produs,caut demult un produs adecvat parului meu razlet :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Parul meu este lung,blong, foarte uscat desi nu m-am vopsit niciodata, firul de par este subtire. Il port de cele mai multe ore despletit. As incerca acest produs,poate fi solutia la problemele pe care le am.

    RăspundețiȘtergere
  7. Parul meu e lung,farfuri spicuite ,il vopsesc o data la cateva luni,este rar .

    RăspundețiȘtergere
  8. Am parul mediu , ma vopsesc c-am la 3 luni si tot atunci imi tund si varfurile care sunt usor despicate, parul se ingrasa foarte repede si firul este subtire si se incurca foarte des.

    RăspundețiȘtergere
  9. FB:Janeta Ivan
    Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/484215098369730?pnref=story
    Am parul scurt si deteriorat ,uscat cu varfuri despicate de la vopsiri nenumarate.

    RăspundețiȘtergere
  10. frumoasa campanie, sper ca fetele care au probleme sa-si gaseasca rezolvarea in el :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Fb. Kamy karmen
    Parul meu este mediu de lungime dar din păcate se deteriorează mereu chiar dacă îmi tund vârfurile luna de luna, asa îl am de o viata, deja este un vis pentru mine sa am un par lung. Plus ca este uscat la vârfuri, da îl și vopsesc blond.

    RăspundețiȘtergere
  12. niculina niculescu25 mai 2016 la 12:49

    fb: niculina niculescu
    share" https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=622378007925421&id=100004596829218&pnref=story
    Am un par ce ma dezamageste, firul este foarte subtire, nu are volum, se deterioreaza, mereu ma\ gandesc ca intr-o zi voi gasii un produs minune si voi avea si eu un pa bogat

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna,as dori tare mult sa testez samponul ,parul meu de lungime medie este uscat si tocit.Ma vopsesc de multi ani si folosesc si decolorant din acest motiv parul meu a devenit uscat.

    RăspundețiȘtergere
  14. Parul meu este lung , se ingrasa repede la radacini insa este foarte uscat spre varfuri desi incerc sa il vopsesc cam la 4 luni.

    RăspundețiȘtergere
  15. Parul meu este de lungime medie,des,fir gros,aspru,tepos,se ingrasa foarte repede si ma vopsesc la 1 luna jumatate

    RăspundețiȘtergere
  16. Parul meu este mai lung de umeri, cu firul gros, ondulat, insa se despica foarte repede si se ingrasa a treia zi dupa spalare si este lipsit de volum.
    FB: Cristina Popescu
    Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10206968687715200?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  17. Parul meu este de lungime medie, ondulat deci cu tentdinte de uscare, usor degradat!

    RăspundețiȘtergere
  18. Parul meu este lung,vopsit cu tendinta de ingrasare la radacina si uscat la varfuri.
    fb:Nicoleta Agache
    share:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/1047778538646871?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. parul meu este mediu ca lungime , varfuri inspicate si cu tendinte rapide de ingrasare

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna am parul mediu,este cu matreata,si mi se ingrasa foarte repede..tin sa precizez ca imi cade mult ..

    RăspundețiȘtergere
  22. ungureanu gabriela27 mai 2016 la 03:40

    buna...parul mau are lungime medie,un bob lung,se ingrasa destul de repede si....AM MATREATA care ma dispera!il vopsesc,este inspicat,chiar ieri am tuns cam jumatate din lungimea lui si ma gandeam ca nu o sa mai am nici un fir inspicat,dar de unde!!
    https://www.facebook.com/gabriela.ungureanu.35/posts/1290969477584720

    RăspundețiȘtergere
  23. Parul meu este deshidratat,supus la vopsiri repetate dar si la poluarea din Bucuresti noroc ca este ondulat natural si asa pare ca are volum
    FB- Elena Racovita
    share-https://www.facebook.com/elena.racovita.73/posts/1705507379711317?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  24. Parul meu are o lungime medie,varfurile despicate,fara stralucire,cade in cantitate mai mare decat ar fi normal,deshidratat si vopsit pentru a acoperi firele albe
    share-https://www.facebook.com/marin.theodora.5/posts/1022930151129518?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  25. Părul meu este puțin mai lung de umeri. Este mixt, așa că am vârfurile puțin uscate și tendință de îngrășare la rădăcină. Nu mă mai vopsesc de vreun an și nu am de gând să mă mai vopsesc până nu o să am fire de păr albe (acum sper să-mi și reușească).

    RăspundețiȘtergere
  26. Am parul scurt si deteriorat si se ingrasa f repede chiar m dori sa il incerc

    RăspundețiȘtergere
  27. Am un par uscat, cu varfuri aspre, s-a deteriorat in urma vopsirilor si este greu de aranjat

    RăspundețiȘtergere