Search

Top 5 produse sub 20 lei

by - joi, mai 19, 2016


Uneori avem prejudecati si avem impresia ca doar produsele scumpe sunt bune, insa sa stiti ca nu e deloc asa si uneori putem gasi in produsele ieftine o alternativa foarte buna. Ce poate fi mai perfect decat un produs ieftin si bun? Am multe produse care se incadreaza aici si pentru astazi m-am gandit sa va prezint un top pentru 5 produse sub 20 lei. Suma asta nu mai are prea mare valoare in ziua de astazi iar cu banii astia gasim pe piata o varietate de produse bune.

Astazi va prezint 5 produse sub 20 lei pe care le ador si le recomand cu mare drag :)

Demachiant bifazic Nivea - pret 14 - 17 lei

De cand am descoperit acest produs am ramas indragostita de el si dupa tot ce am incercat pana acum in materie de demachiante bifazice, fara indoiala acesta de la Nivea e preferatul meu. Curata foarte bine chiar si machiajul rezistent la apa, nu trebuie sa frec pleoapa si nu lasa pielea foarte uleioasa. E bland si curata excelent. Ce iti poti dori mai mult de la un demachiant de ochi?

Lotiuni de corp Avon - 9 lei 

Pretul intreg al lotiunilor de corp din aceasta gama e de 24 lei , insa eu mereu le cumpar cand sunt la reducere si costa cam 9-10 lei. Momentan mai am doar varianta Little Black Dress, insa am avut mai multe din aceasta gama si mi-au placut la nebunie. Miros extraordinar de frumos, o aroma exact ca si a parfumului si persista pe piele timp indelungat. Imi plac tare mult si vi le recomand cu drag.

Lapte pentru par Balea pentru netezirea parului - 12 lei

Acest produs vi l-am prezentat si in articolul cu mici cumparaturi din DM. Imi place tare mult acest produs, deoarece ia din volumul exagerat al parului pe care il am si imi netezeste firele rebele. Are si un miros foarte frumos..o combinatie de cocos si piersici. Cel mai mult imi place faptul ca pot folosi acest lapte atat pe parul umed cat si pe parul uscat si nu imi incarca deloc parul. Se intampla uneori sa pun mai mult produs decat ar trebui, insa nu se intampla nimic. Lasa parul moale si ajuta la descurcarea lui.

Rujuri mate Catherine Arley - 14 lei

La aceste rujuri v-am facut un swatch in articolul cu comanda Lady's si va invit sa mergeti acolo sa vedeti cat de minunate sunt. Pentru a vedea si restul nuantelor puteti intra pe site aici. Rujuri mate scumpe nu am, insa pentru ca le am pe acestea, ma face sa ma intreb ce poate sa faca mai mult de atat un ruj mai scump?
Pentru ca rujurile de fata au o culoare foarte vibranta, se aplica usor, nu usuca buzele foarte tare si rezista in jur de 10-12 ore, deci pentru mine e minunat. Daca am grija sa hidratez bine buzele inainte de a le aplica nu am nici o problema cu uscarea. Si bineinteles ca imi doresc toate nuantele din aceasta gama, sau cel putin cateva nude pentru ca nu am rujuri mate in nuanta asta. Au un pret mic si din partea mea au toata admiratia.

Mascara Maximum - 19 lei

Un alt produs de la Lady's pe care il gasiti aici m-a cucerit si ma face sa il includ in acest top. Primul lucru care m-a cucerit e peria lui care e conica, iar faptul ca are varful subtire imi permite sa ajung si la genele din coltul intern fara sa ma murdaresc :D. Imbraca foarte frumos genele, fara sa aibe un aspect incarcat, le curbeaza si le confera volum. Imi place la nebunie !!


Si cam acesta e topul celor 5 produse sub 20 lei :). 
Va invit sa imi spuneti in comentarii daca ati incercat vreunul din produsele prezentate in acest articol si bineinteles sa imi spuneti si voi cateva produse sub 20 lei pe care le recomandati :*

You May Also Like

10 Comments

  1. Toate produsele imi sunt cunoscute, insa am avut doar bifazicul de la Nivea.
    Ma tenteaza muult produsul pentru par de la Balea, am vazut ca multe fete il lauda.
    Lotiunile de corp de la Avon imi faceau si mie cu ochiul cand erau la promotie, dar nu m-am incumetat sa imi comand. Nu stiam daca sunt hidratante ori daca persista mirosul. Dar acum m-ai lamurit si stiu ce o sa fac la urmatoarea promotie :D
    https://beautybazar.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In catalogul din campania asta am vazut lotiunile de corp la doar 9 lei :) Sa imi spui daca iti plac :*

      Ștergere
  2. nu am testat acele rujuri, nu le-am vazut nicaieri, dar Nivea imi place si mie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In magazinele fizice sau in alte magazine online nu o sa gasesti aceste rujuri. Ele fac parte doar din oferta de produse Lady's :)

      Ștergere
  3. Trebuie neapărat să încerc demachiantul bifazic de la Nivea. Și rujul ăla mat îmi place. Însă nu știu deloc cum s-ar vedea pe buze. Cât despre crema Little Black Dress, jos pălăria. Să vezi ce fain se menține parfumul când îți dai și cu crema respectivă la încheieturi. Îmi place topul tău. Sunt produse accesibile pentru toate buzunarele. Să ai un weekend fain!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am folosit si eu parfumul impreuna cu lotiunea de corp, si intr-adevar persista mai mult. Ma bucur ca iti place topul meu :) Te pup :*

      Ștergere
  4. Bifazicul de la Nivea imi lipseste. In curand voi consuma pe cele incepute si cred ca ma voi indrepta catre asta! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu mai am alt produs pentru demachierea ochilor...am terminat tot si am ramas la Nivea :D

      Ștergere
  5. N-am folosit niciodata aceste produse, m-ar interesa primul, demachiantul Nivea.
    Candva am avut parfumul Little Black Dress de la Avon, dar nu si crema de corp.
    Sa ai o zi frumoasa!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parfumul Little Black Dress e printre preferatele mele....acum am Little Pink Dress :D
      Iti recomand cu drag demachiantul Nivea..e extraordinar !!
      Te pup :*

      Ștergere