Search

Adio Brilliant Beauty, bun venit dianatimofte.ro

by - joi, iunie 16, 2016

Buna tuturor,

Dupa cum puteti sa observati, am facut o mica schimbare si acum am propiul meu domeniu. Am vrut sa fac de mult timp asta, insa teama de a face ceva gresit si neindemanarea nu mi-au fost prietene prea bune. De cateva ori am mai schimbat tema blogului si am facut boacane, am pierdut chestii si uneori am cam dat-o in bara. De exemplu am avut incredere orbeste in disqus si asa se face ca dupa 5 ani de blogging am pierdut comentariile. M-am suparat foarte tare, insa am invatat din experienta asta si am mers mai departe.

Mereu am pus pasiune in acest blog si chiar daca pentru voi dureaza cateva minute sa cititi un articol, in spatele paragrafelor din articole, stau cateva ore de lucru, uneori si zile. Plecand de la poze, la editat si la redactat articolul. Si nu mereu inspiratia e de partea mea si asa se face ca uneori am mai lipsit de pe blog...am preferat sa iau cate o mica pauza decat sa scriu prost si degeaba.

Insa nu as renunta la acest blog, de aceea m-am gandit sa trec la un nou nivel. Primul pas pe care l-am facut a fost investitia intr-un aparat foto mai profesional fata de cel pe care il foloseam inainte. Inca nu am reusit sa ii deslusesc toate setarile, inca sunt in cautarea unor cadre si locuri mai bune unde sa fac pozele, insa incet-incet o sa ajung si la performanta asta.

Blogul l-am deschis in 2011 din curiozitate si pentru ca iubeam cosmeticele si machiajele si am vrut sa ma exprim in privinta asta. Alegerea numelui nu a fost usoara si pana sa ramana Brilliant Beauty le-am tot schimbat. Numele ales mi s-a parut reprezentativ la acel moment, era usor de retinut si am decis sa il pastrez. Insa am ajuns sa nu mai simt ca ma reprezinta, chiar daca e legat de ceea ce scriu aici pe blog. Cu toate astea mi-am dorit ca blogul sa fie reprezentat de numele meu, care din fericire e si el usor de retinut :)).

Mai am putin de lucrat la aspect, incluzand sa refac poza de header a blogului si sa reactualizez lista de bloguri :).

Cu ocazia acestei schimbari, am decis sa schimb si adresa de mail si de acum inainte, ma puteti contacta pe adresa dia.timofte@yahoo.com . Inca e disponibila si vechea adresa, dar incet, vreau sa mut toate contactele pe noua adresa :).

Sper sa va incante si pe voi aceasta schimbare si sa fiti in continuare aici :). Bineinteles va multumesc si voua pentru toata sustinerea voastra, pentru ca fara comunitatea asta frumoasa, poate nu as fi ajuns pana aici :).

Va pup cu mare drag si ne auzim curand cu noi articole :*

You May Also Like

10 Comments

  1. Daaa, tot aici o sa fiu! :* ^_^ Cum se zice cand te muti: "casa de piatra!". Asa ca la cat mai multi cititori fideli si multe articole frumoase!
    Pup Dia! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari draga Dya pentru noul domeniu, si bafta in continuare!
    Stiu cata munca presupune un blog, o fac si eu de 6 ani!
    Atunci cand faci ceva din pasiune, rezultatele vor fi pe masura.

    Un weekend minunat iti doresc!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Victoria :). Asa e...in spatele unui blog e multa munca, dar cand e pasiune e mai usor :)
      Te pup si eu :*

      Ștergere
  4. Felicitari! Ma bucur ca in sfarsit ai reusit si ai facut pasul!
    Sa iti fie de bine, cum s-ar zice!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitări! La cat mai multe postari frumoase!

    RăspundețiȘtergere