Search

Hidratare pe timp de vara cu Bioderma Hydrabio

by - duminică, iunie 26, 2016


Sunt incantata sa va anunt ca gama Hydrabio Bioderma se extinde si in aceasta vara ne intampina cu produse noi. Cred ca deja stiti ca protectia solara e foarte importanta si pe langa asta e important sa ne hidratam tenul. Despre Bioderma v-am scris de multe ori pe blog si in continuare e brandul meu preferat de dermatocosmetice. Asta pentru ca simt ca produsele sunt atent concepute pentru a avea grija de nevoile tenului si nu am intalnit un produs care sa nu imi placa. Prima data am facut cunostinta cu gama Sensibio si apoi a urmat Sebium si Hydrabio.
Hydrabio e o gama care imi place pentru ca e dedicata tenului deshidratat si produsele chiar au efectele care le promit. Daca aveti tenul gras ca si mine, sa stiti ca sunt bune si pentru voi, deoarece nu favorizeaza excesul de sebum cum fac majoritatea produselor pentru ten deshidratat sau uscat.

Hydrabio Crema este noua varianta a produsului Hydrabio Riche si este dedicata tenului deshidratat, uscat si fara stralucire. Calmeaza pielea, oferindu-i o senzatie de confort, ii confera stralucire si o hidratare intensa.
Crema are o consistenta cremoasa si care se absoarbe rapid in piele. Are un miros placut si foarte subtil. Am folosit-o de cateva ori si primul lucru pe care l-am observat a fost efectul de luminozitate pe care il confera tenului. Pielea are un aspect mai luminos si mai sanatos. Am folosit acest produs seara, intra rapid in piele si nu lasa nici o pelicula grasa pe piele.

INGREDIENTE : 

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, DIMETHICONE, PROPANEDIOL, XYLITOL, CETYL PALMITATE, HYDROGENATED POLYDECENE, NIACINAMIDE, TRIDECYL TRIMELLITATE, ARACHIDYL ALCOHOL, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, GLYCERYL DIBEHENATE, BEHENYL ALCOHOL, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, TRIBEHENIN, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, GLYCERYL BEHENATE, DISODIUM EDTA, SQUALANE, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, MANNITOL, SODIUM HYALURONATE, HEXYLDECANOL, TOCOPHEROL, POLYSORBATE 60, RHAMNOSE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, FRAGRANCE (PARFUM).

Hydrabio Gel Crema este noua varianta a produsului Hydrabio Legere si are o formula lejera si promite sa confere tenului hidratare. Imi place ambalajul produsului pentru ca e sub forma de tub si are si pompita pentru o aplicare mai precisa. E genul de produs pe care il poti lua cu tine in vacanta pentru ca ocupa putin spatiu.
Acest gel crema am ales sa il folosesc dimineata dupa ce aplic protectia solara, deoarece are o formula mai lejera si e ideal pentru zi. Mentine hidratarea tenului si imi place pentru ca nu influenteaza excesul de sebum. Fiind posesoarea unui ten gras, vara trebuie sa am grija ce produse folosesc pentru ca daca nu au o formula potrivita, lucesc ca un bec. 

INGREDIENTE : 

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, DIPROPYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, SQUALANE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, C14-22 ALCOHOLS, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, AMMONIUM CRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CARBOMER, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, STEARETH-21, DISODIUM EDTA, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, MANNITOL, XYLITOL, HEXYLDECANOL, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, RHAMNOSE, MALACHITE EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, TOCOPHEROL, FRAGRANCE (PARFUM)


Despre apa micelara Hydrabio H2O v-am scris AICI si parerea mea a ramas la fel de buna. Tocmai ce am terminat varianta full size a produsului si ma bucur sa il am si in varianta mica pentru ca e ideal pentru vacanta. Desi e doar o apa micelara, are scopul de a mentine hidratarea tenului si completeaza actiunea gelului crema si a cremei hidratante. Se recomanda utilizarea produsului atat seara cat si dimineata.

INGREDIENTE : 

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, POLYSORBATE 20, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, NIACINAMIDE, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PROPYLENE GLYCOL, HEXYLDECANOL, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, CETRIMONIUM BROMIDE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 546V1]


In concluzie ma bucur ca gama Hydrabio se extinde si ne intampina cu produse noi, care mie personal imi plac tare mult si vi le recomand cu mare drag :). E important sa alegeti produse de calitate pentru ingrijirea tenului si in cazul meu dermatocosmeticele au dat cele mai bune rezultate.

Voi ati incercat produsele Bioderma Hydrabio?
Ce produse folositi vara pentru ingrijirea tenului?
Va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

2 Comments

  1. Aplici mai intai SPF si apoi crema hidratanta? Mai aplici si primer?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, m-am obisnuit sa aplic in SPF si apoi crema hidratanta. Primer nu folosesc pentru ca vara pe timp de zi nu prea folosesc fond de ten, nici macar BB Cream, decat foarte rar.

      Ștergere