Search

Primele impresii - Marie Claire Beauty Kit

by - vineri, iunie 24, 2016

In Romania au tot fost tot felul de beauty kit-uri surpriza, pe care le cumparai, dar nu stia nimeni ce contine. Era la ghici daca se potrivesc sau nu produsele. Nu stiu daca mai exista inca, pentru ca au fost ceva scandaluri pe tema asta, parca nu livrau coletele la timp sau ceva de genul asta si de atunci nu am mai auzit nimic de conceptul asta. Recunosc ca si eu am fost tentata, insa nu suficient de tare, pentru ca oricat de mult imi place conceptul de surpriza, imi era teama ca nu o sa imi placa nici un produs. Asadar nu am comandat. Pana a aparut beauty kit-ul de la Marie Claire si toata lumea a luat-o razna :))). Atat de razna, incat aceasta cutiuta s-a vandut ca painea calda si adormita de mine am ratat primele doua editii. Pana am citit despre produse, am facut un dus si am dormit doua ore de amiaza s-a dus beauty kit-ul. Ei...a treia oara am stat cu laptopul in brate si cand a fost disponibil l-am si cumparat. Posibil sa fi fost chiar prima cumparatoare, cine stie :))).

De ce imi place acest beauty kit? In primul rand pentru ca stiu ce se afla in cutiuta, pot stii daca voi folosi produsele sau daca mi se potrivesc si in plus pretul e mic. Am platit 69 lei si am primit 11 produse : full size, travel size si mostre. In banii astia primesc si 3 luni de abonament la revista Marie Claire. Citesc revistele si apoi fac o geanta din ele :)). La mine hartia nu se arunca, se recicleaza :D.
Nu am stat sa calculez la ce pret as ajunge daca as cumpara produsele separat, insa asa din doua priviri imi dau seama ca as plati cel putin dublu. 

Buuunnn...acum hai sa vedem cum se prezinta cutia si care sunt primele mele impresii.


Sunt o fana a cutiilor frumoase si nici cea de la Marie Claire nu se lasa mai prejos. Neagra, simpla si eleganta. O sa o pastrez si ii gasesc eu o utilitate. Produsele au venit frumos ambalate. Nimic pompos ci foarte elegant, lucru care imi place tare mult.


Am fost in halul asta de disperata pentru a pune mana pe cutie in primul rand pentru ca le-am ratat pe celelate si vroiam sa vad si eu cum se prezinta in realitate acest concept si in al doilea rand pentru ca peste doua saptamani plec in concediu si pana atunci colectionez produse travel size ca sa nu car dupa mine ditamai flacoanele de produse. In pozele de mai sus, v-am aratat cum se prezinta cutia, mai jos va arat produsele din ea. In interior e si un flyer cu detalii despre produse, pe care evident am uitat sa il pozez, insa detalii despre fiecare produs in parte gasiti AICI pe site-ul Marie Claire. 

Produse full size

In varianta full size am primit un scrub Avon din gama Planet Spa, un lac de unghii Rimmel London Super Gel si o crema de fata Yves Rocher din gama Hydra Vegetal.
De scrub chiar aveam nevoie pentru ca cel de la Balea care il am acum in baie e pe terminate, iar produsele Planet Spa de la Avon s-au numarat mereu printre preferatele mele. Nu l-am incercat pe corp ci doar pe mana si ca o prima impresie pot sa va spun ca e foarte consistent si destul de abraziv. Are un miros placut, specific produselor din aceasta gama iar aroma e destul de intensa.
Despre crema Yves Rocher nu pot sa va spun nimic pentru ca inca e sigilata si va ramane asa pana termin ce am desfacut ca sa nu risc sa expire. Daca sunteti curioase de mai multe detalii despre ea, imi spuneti si dupa ce o introduc in rutina mea de ingrijire va povestesc si despre ea.
Lacul de unghii Rimmel London in nuanta Red Ginger e absolut superb si abia astept sa il folosesc. La unghiile de la maini am oja permanenta, dar il voi folosi pentru pedichiura.

Produse travel size 1 

In materie de produse travel size am primit un sampon Keune ( 80 ml ), L'erbolario crema protectie solara ( 50 ml ) si apa termala Avene ( 50 ml ).
LATER EDIT : Crema L'erbolario este full size nu travel size !
Samponul inca nu l-am incercat pentru ca vreau sa il tin pentru concediu si cantitatea lui e perfecta pentru cele 8 zile. Eram si curioasa sa incerc produsele lor si dupa ce il termin, o sa va vorbesc despre el in empties.
Crema de protectie solara imi tot face cu ochiul si nu stiu daca sa o deschid sau nu. Expira in 6 luni de la deschidere si nu cred ca reusesc sa o termin vara asta pentru ca am incepute produse de la Bioderma si Gerovital. Dar sunt tare curioasa cum e... Ma mai gandesc daca o deschid sau nu :D.
Apa termala de la Avene e binevenita in portfardul meu si imi va fi de mare folos. La plaja, pe strada, la piata, oriunde e nevoie de o mica reimprospatare pe caldurile astea, apa termala e mana cereasca. Si ma bucur ca e travel size ca o pot lua cu mine :).

Produse travel size 2 vs. Mostre

Tot in categoria de travel size am primit doua produse Givenchy de care am fost extrem de curioasa. Am primit un ruj si un rimel. Rimelul nu l-am deschis inca pentru ca am altele deschise printre care si unul travel size, deci ii vine randul dupa ce mai termin din ce am, desi mor de curiozitate sa vad cum e peria. Curiozitatea omoara pisica si face cosmeticele sa expire, asa ca am abtin :D.
In ceea ce priveste rujul, va spun ca il ador :). Are o nuanta superba de roz inchis mai pudrat, este hidratant si se simte comod pe buze. Nu stiu cat rezista ca nu l-am pus inca la incercare, dar va tin la curent.
Am primit si o pasta de dinti Elgydium (7 ml ), despre care nu am auzit pana acum, dar sunt curioasa sa o incerc. O sa o iau cu mine in concediu si va scriu si despre ea in produse terminate.
Si ultimele doua produse sunt 2 mostre de parfum Karl Lagerfeld. Nici de parfumurile astea nu am auzit, dar miros superb. Si imi plac la nebunie mostrele cu atomizor. Am o varianta pentru femei si una pentru barbati :).

Si cam asta e tot ce am primit. Eu sunt incantata de cutie, de produse si de conceptul in sine si cu siguranta o sa mai comand acest beauty kit si in editiile viitoare. Mi-ar placea totusi daca ar avea un stoc mai mare, avand in vedere ca se vand atat de bine.
Nici beauty kit-ul pe care vi l-am prezentat in acest articol, nu mai este disponibil pe site si daca vreti sa il prindeti pe urmatorul, cand anunta ziua in care se poate comanda, stati cu laptopul in brate si nu cumva sa dormiti de amiaza daca vreti sa il prindeti :)). Editia trecuta s-a vandut in doua ore, deci zau...fiti pe faza :D.

Voi ati comandat pana acum vreun beauty kit Marie Claire?
Daca nu, va tenteaza?

You May Also Like

12 Comments

  1. Avon alaturi de Givenchi??? Un mare ``nu`` pt tot ce inseamna Avon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vad ce are Avon alaturi de Givenchy....in cutie sunt atat produse scumpe cat si ieftine. Nici eu nu ma dau in vant dupa produsele Avon, insa unele chiar imi plac.

      Ștergere
  2. Am luat si eu kitul ăsta - mi se pare super. Crema de la L'erbolario e full-size si costă aproape cât kitul - am văzut-o în Sensiblu.
    Mie îmi plac si produse Avon si Givenchy si multe altele. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eeee...am crezut ca e travel size crema L'erbolario :D. O sa modific in articol, mersi ca mi-ai zis :)

      Ștergere
  3. Si mie imi place conceptul asta de Beauty-kit, de la MC le-am prins pe toate, am mai luat multe de la Douglas, care au fost tare reusite si am mai mai primit doua de la Pick'n Dazle, te pup sa le folosesti cu placere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la Douglas oare se poate comanda si online? Au si ei cateva produse de care as fi curioasa :).
      Te pup si eu :*

      Ștergere
  4. M-a tentat si pe mine kitul asta, dar tot nu l-am luat. Poate data viitoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il astept cu nerabdare si pe urmatorul :D . Sper sa fiu pe faza cand se lanseaza :D

      Ștergere
  5. am primit si eu ieri, nu am deschis-o inca!

    RăspundețiȘtergere
  6. Hey, am comandat si eu acest kit, acestea sunt impresile mele:
    1. Scrubul de la Avon m-a surprins intr-un mod foarte placut, e destul de abraziv, face si un pic de spuma,e exact ce cautam;
    2. Crema de la Yves Rocher are o textura lejera, perfecta pentru pielea uscata, eu m-am dat cu ea pe corp deoarece fata imi este foarte sensibila si nu ma pot da cu orice;
    3. Oja de la Rimmel are o culoare superba de vara, rezista okeish, recomand sa se foloseasca cu gelul tot de la Rimmel;
    4. Crema de la Ebolario are un miros specific si un SPF mult prea mic pentru gustul meu, dar la ce cantitate mica e, merge o data la plaja;
    5. Apa termala de la Avene imi place foarte mult, o iau cu mine peste tot, au acum la SensiBlu promotie 9/10 lei flaconul travel size;
    6. Samponul Keune e ok pentru calatorii, nu mi s-a parut wow, isi face datoria de sampon si cam atat, pentru efecte trebuie balsam, masca, tratamente;
    7. Rimelul de la Givenchy in schimb e wow, are un efect natural, nu lipeste genele. Imi place mult varianta asta mini, nu ii da timp sa se usuce;
    8. Rujul de la Givenchy, nu e imbracat in "real leather" cum e advertisingul din Marie Claire, stiu ca varianta full size e, dar totusi nu vad de ce au scris asta stiind ca varianta mostra nu se prezinta in acelasi ambalaj... Anyway, e o culoare neutra, cu o textura lejera dar care nu rezista nici 2 ore;
    9. Pasta de dinti e okeish, lasa o aroma fresh, perfecta pentru tinut in portfard;
    10. Mostrele de parfum chiar nu au fost pe placul meu deloc (aici e o chestie de gust). Puteau sa puna doua mostre pentru femei, fiind un kit destinat femeilor, numa zic :));
    All in all un kit bunicel, sper sa va ajute parerea mea :-D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult pentru comentariul detaliat si pentru parerea despre produse :*
      Scrub-ul de la Avon l-am folosit deja si pe corp si imi place la nebunie !!!
      Crema Yves Rocher inca e sigilata pentru ca am altele deschise si nu vreau sa expire. Ii vine si ei randul :D
      Oja imi place la nebunie, e o culoare superba mai ales pentru vara.
      Nici crema cu protectie solara nu am incercat-o inca, dar o iau in concediu cu mine, poate ma decid sa o incerc. Mi-ar fi placut si mie sa aibe un SPF mai mare...
      Apa termala imi place si mine si o tin in geanta mereu.
      Samponul nu l-am folosit pentru ca intentionez sa il folosesc in concediu. Oricum eu nu ma bazez doar pe sampon si la fiecare spalare folosesc masca de par si crema leave-in sau un ulei. Am un par mai dificil si oricat de bun ar fi samponul, tot am nevoie de ajutor.
      Mie mostrele imi plac amanadoua. Si da..e ciudat ca au pus o mostra de barbati intr-un colet dedicat femeilor :)).
      Editiile trecute au fost mini-parfumuri tare dragalase...pacat ca le-am ratat :(
      Te pup :*

      Ștergere