Search

Primele mele produse Melkior + cateva impresii

by - sâmbătă, iunie 11, 2016



Inainte de ziua mea de nastere am primit de la Melkior cateva produse adorabile si am vrut sa va scriu si pe blog despre ele, mai ales ca sunt primele produse Melkior pe care le incerc. Produsele au venit intr-un portfard transparent tare dragut care imi va fi foarte util :). Nu o lungesc mai mult si haideti sa va arat bunatatile :D.


Primele produse care mi-au atras atentia au fost un ruj si un fard de pleoape. Nu-i asa ca nuantele sunt superbe? Am facut si swatch-uri ca sa le vedeti mai bine. Ambele sunt nuante potrivite pentru vara.


Fardul este o nuanta de mov absolut superba care se potriveste de minune cu ochii mei caprui. Este sidefat si are mici particule stralucitoare care arata foarte bine pe pleoapa. Este nuanta Purple Haze. Sub fard mai este un compartiment care are o mica oglinda.


In poza de mai sus nu am aplicat nici primer nici fond de ten pe piele inainte de a aplica fardul si se poate observa cat de pigmentat este si cat de frumoasa este nuanta. Mereu m-am topit dupa fardurile mov pentru ca imi sta foarte bine cu ele avand ochii caprui. Acesta este un fard sidefat insa nu e genul Ruby Rose daca stiti fardurile din tineretea mamei, in sensul ca nu se vede foarte glossy pe pleoapa. E mat si are particule stralucitoare care atrag lumina si arata senzational.


Rujul de asemenea are o nuanta superba, cred ca e cel mai intens roz pe care il am in colectia mea. Este in nuanta Hot Pink si face parte din categoria rujurilor cremoase.
Fiind cremos se aplica foarte usor, e si hidratant, insa nu are o rezistenta foarte mare pe buze si daca mancati sau beti se mai duce din intensitate. 


Desi in ultima perioada am facut o obsesie pentru rujurile mate, vara e o placere sa port rujuri cremoase pentru ca mi se pare ca arata mai bine pe buze, datorita stralucirii. Poza de mai sus e facuta la soare si imi place la nebunie cum se vede.


In poza de mai sus am purtat rujul si imi place tare mult cum se vede pe buze. Stati linistite ca nu port palarie si ochelari in casa :))). Aici eram la Baile Felix si inainte de a merge la piscina mi-am tras un selfie in camera de la pensiune ca sa va arat cum arata rujul pe buzele mele.


In frumosul portfard am mai primit un sparay pentru fixarea machiajului si oglinda draguta cu un mesaj pe masura. Am fost foarte curioasa de spray-ul de fixare si m-am indragostit de el de la prima aplicare. Acesta are in compozitie Aloe Vera asigurand si hidratarea tenului. Imi place senzatia racoritoare pe care o lasa dupa aplicare si intr-adevar machiajul rezista mult mai bine. Cand am de umblat mai mult, il iau cu mine si atunci cand sebumul isi face de cap, aplic pudra si apoi revin cu fixatorul de machiaj si totul se pastreaza intact mai mult timp.

Si acestea sunt primele mele produse Melkior :)
Mi-au deschis apetitul si cu siguranta o sa comand de pe site, mai ales ca mereu au ceva reduceri si oferte.
Voi ce produse Melkior aveti? Sau ce produse v-ati dori?
Pe cei de la Melkior ii gasiti aici : melkior.ro

You May Also Like

5 Comments