Search

Review Gerovital Sun 2016

by - duminică, iunie 12, 2016


Sunteti pregatite de vara? Pun pariu ca da, cu toate ca ploaia nu vrea sa plece. Insa sper ca soarele sa revina cat mai curand si pana una alta va povestesc despre 3 produse ideale pentru plaja. Cand am fost la Baile Felix am avut noroc de ceva soare si am apucat sa folosesc produsele, asa ca am ales sa va scriu si voua despre ele.
Tuturor ne place pielea aramie mangaiata de soare, insa nu trebuie sa uitam de protectia solara pentru ca nimeni nu cred ca isi doreste arsuri sau altceva mai grav. 
In acest sezon cei de la Gerovital au lansat o noua linie de protectie solara numita Gerovital Sun. Produsele au o formula inovatoare ce are la baza un complex BIO protector, bogat in rodie si fara parabeni. Mai multe detalii despre produse, precum si recomandari, in functie de tipul vostru de piele, gasiti aici.

Lotiune pentru plaja SPF 30


Initial de acest produs eram pe cale sa fiu dezamagita, deoarece cand m-am uitat pe lista de ingrediente am observat ca primul e trecut alcohol-ul denat, de care va spun sincer ca ma feresc. Cand am deschis sticla sa miros produsul, am simtit un miros puternic si intepator  de alcohol. Cu toatea astea am decis sa incerc produsul si am ramas de-a dreptul surprinsa. Nu stiu cum, insa odata aplicat pe piele, tot alcohol-ul se evapora si ramane in urma un miros de-a dreptul superb. Din punctul meu de vedere e o aroma usor dulceaga si pudrata specifica verii. Si simtindu-mi toata pielea frumos parfumata, imi dadea o stare de bine. Nu usuca pielea absolut deloc si sunt multumita de protectia oferita. Are o consistenta transparenta, e un produs lichid, se aplica foarte usor cu ajutorul pompitei si pielea are un aspect stralucitor atunci cand il folosesc.

Ulei bronzant protector SPF 10


Acest ulei nu are in compozitie alcohol si are un miros la fel de superb. Deoarece are o protectie solara mai scazuta se recomanda utilizarea lui dupa ce v-ati bronzat putin sau daca aveti o piele mai inchisa la culoare. Daca sunteti albe, pentru primele expuneri la soare folositi o protectie solara mai ridicata si apoi puteti opta si pentru acest ulei. Eu deja am o piele aramie, deoarece am apucat sa stau putin la soare si am folosit si autobronzant, asadar m-am incumetat sa il folosesc. Din nou, ador aroma care parfumeaza discret si foarte placut pielea. Si mie in general imi place sa folosesc uleiurile pentru plaja deoarece confera stralucire pielii si in acelasi timp o si hidrateaza. Uleiul de la Gerovital Sun chiar asta face si in urma lui ramane o piele catifelata si moale. Deci da, intra si el la favoritele mele din aceasta vara :).

Lotiune spray dupa plaja


Pana acum cativa ani aveam impresia ca lotiunile dupa plaja se folosesc doar in cazul arsurilor si nu le-am acordat prea multa importanta. Acum 3 ani insa m-am incumetat sa imi cumpar un astfel de produs si de atunci il consider indispensabil. Aceasta lotiune de la Gerovital imi place pentru ca e sub forma de spray si aplicarea e foarte usoara. E transparent, se absoarbe repede in piele, fara sa lase nici o pelicula la nivelul ei. Dupa cateva ore de stat la plaja e de vis sa folositi un astfel de produs. Revigoreaza pielea intr-un mod greu de descris in cuvinte. Are o aroma fresh, usor mentolata si imediat dupa aplicare, deja pielea e mai revigorata si apare senzatia superba de racorire. Eu nu m-am prajit la soare, dar sotul meu a avut ghinionul sa plece de la piscina cu niste umeri rosii care usuturau groaznic, asa ca am aplicat pe el acest produs si intr-adevar a linistit pielea si roseata si in scurt timp usturimile au disparut. Cu toate astea, nu va recomand sa va prajiti la soare ca mai apoi sa va bazati pe spray-ul dupa plaja, deoarece nu e sanatos. Va recomand cu drag sa luati in bagajul vostru de vacanta un astfel de produs si daca sunteti reticente ca si mine, chiar va rog sa ii dati o sansa si va garantez ca nu veti regreta.


In concluzie bravo Gerovital pentru noua linie de protectie solara. Din punctul meu de vedere ati facut o treaba minunata si cu siguranta produsele ma vor insoti pe toata perioada verii. De asemenea imi plac la nebunie ambalajele colorate si vesele alese.

Produsele se gasesc atat online cat si in supermarket-uri gen Kaufland, Penny etc. Au si preturi ok care oscileaza intre 20-30 lei in functie de produsul ales.

Voi ce produse pentru protectie solara folositi?
Pe acestea de la Gerovital le-ati incercat?
Va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

4 Comments

  1. Eu am vazut si crema cu protectie solara 50 pentru ten. Cred ca o sa o iau pe aceea, sa o incerc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ten folosesc Bioderma Aquafluide. Din tot ce am incercat pana acum mi se potriveste cel mai bine :)

      Ștergere
  2. Eu le-am castigat la un concurs la care nici nu mi-am dat seama ca m-am inscris prin comentariul meu :))) Am incercat uleiul cu SPF 10 in doua zile cand am stat cate o ora la soare, intre 8 si 9 dimineata. Arata bine pielea dupa ce l-am folosit si nu am avut vreo reactie urata a pielii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari pentru premiu :D. Ooo ce matinala esti la plaja. Nu am stat niciodata la ora aia la soare..ci imbratisez patul dimineata :D

      Ștergere