Search

Review balsam de par Foltene Pharma

by - duminică, iulie 17, 2016

In ultima perioada parul meu a trecut prin modificari drastice si ii acord mai multa ingrijire decat pana acum. Pentru inceput, s-a cam deteriorat din cauza apei din mare si apei din piscina din concediu, desi l-am protejat pe cat posibil. Dar la mine baia in mare sau piscina nu e baie daca nu imi ud si parul :)). Totusi nu am exagerat ca anul trecut :D.
Dupa concediu, am simtit nevoia sa fac o schimbare, deoarece am obosit sa intretin nuanta de rosu. Si m-am decolorat si am optat pentru o alta nuanta. Am facut asta la salon, deoarece nu am vrut sa imi distrug parul acasa si probabil o sa va scriu mai multe despre aceasta experienta intr-o postare viitoare. Acum nuanta parului meu este un saten foarte deschis si mai multe poze am pus pe pagina de Facebook a blogului.

Deoarece parul meu a trecut printr-o decolorare, ingrijirea lui e pe primul loc pentru a preveni degradarea. Cel mai nou produs pentru ingrijirea parului pe care il folosesc este balsamul leave-in Foltene Pharma, despre care o sa va scriu in acest articol.


Descrierea oficiala : Formula leave in/cu clatire. Ideal pentru parul uscat si dificil. Imbina puterea cheratinei din casmir ce confera elasticitate si rezistenta firului de par, cu cea a proteinei de grau ce il hidrateaza in profunzime obtinand formula perfecta pentru parul uscat, deteriorat sau tratat chimic. Nu contine alcool, parabeni siliconi sau uleiuri minerale.

IngredienteAqua, Polyquaternium-37, Glycerin, Laureth-7 Citrate, Coco Caprylate, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Propylheptyl Caprylate, Phenoxyethanol, Parfum, Polyquaternium-16, PPG-1 Trideceth-6, Hydrolyzed Keratin, Hydrolized Wheat Protein, Panthenol, Propylene Glycol, Acrylates/Stearyl Methacrylate Copolymer, C10-11 Isoparaffin, Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Sorbitan Oleate, Citric Acid, Limonene, Sodium Benzoate, Hydroxyvitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Sorbic Acid, Benzyl Salicylate, Linalool, Coumarin.

Balsamul de par poate fi folosit dupa samponare si apoi clatit, sau dupa ce va uscati parul cu prosopul si aplicat fara sa il mai clatiti. Eu am preferat varianta leave-in pentru o hidratare mai intensa a parului.

Primul lucru pe care l-am remarcat la produs, e mirosul frumos care se patreaza in par destul de mult timp. Nu e genul de miros gretos sau inecacios, ci e foarte placut.


Balsamul are o consistenta de crema, e usor mai lichid insa asta e un lucru bun din punctul meu de vedere, deoarece distribuirea lui in par se face mai usor. Il folosesc de aproximativ o luna jumatate si in acest timp rezultatele nu s-au lasat asteptate. 

Hidrateaza parul, il lasa moale si il ajuta sa isi recapete elasticitatea. Am avut o perioada in care parul mi se rupea pur si simplu din cauza deshidratarii, dar acum e istorie. Pe langa hidratare imi place deoarece confera parului stralucire si un aspect sanatos. 

Il mai folosesc si pe parul uscat, doar pe varfuri cand acestea se usuca si chiar le hidrateaza. Singurul dezavantaj e faptul ca daca aplic din greseala prea mult produs, tinde sa incarce parul. Il aplic si la radacina parului, insa intr-o cantitate foarte mica pentru a nu grabi ingrasarea parului :).

Chiar am vazut rezultate notabile, deci va recomand cu drag balsamul de par Foltene Pharma in cazul in care si voi va confruntati cu un par uscat. 

Gama de produse Foltene Pharma cuprinde sampoane, balsam, tratamente contra caderii parului, tratamente pentru unghii, gene si sprancene etc. 

Produsele acestui brand se gasesc pe farmaciaonline.ro ,  iar pretul balsamului de par despre care v-am scris astazi este de aproximativ 45 lei si are un gramaj de 150 ml.

Voi ati incercat produsele Foltene Pharma?
Va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

3 Comments