Search

5 produse pe care le tin pe noptiera

by - duminică, august 14, 2016


Nu stiu cum sunteti voi, insa eu mai mereu am produse cosmetice prin jur. Pe birou, la servici, in geanta, pe noptiera etc. Rutina de ingrijire seara e mult mai complexa in ceea ce ma priveste si continua chiar si dupa ce ma pun in pat. Am ales cateva produse pe care le tin mereu pe noptiera si le folosesc in fiecare seara. De foarte multi ani tin diverse produse pe noptiera pe care le folosesc seara cand ma pun in pat. Uneori le mai schimb, insa baza ramane aceeasi si anume hidratarea.


Cam de cateva luni folosesc aceste produse si m-am gandit sa va scriu si voua despre ele si sa va spun de ce am ales sa le tin pe noptiera. Le tin depozitate intr-un cosulet tip cadita cumparat din Jumbo din Bulgaria. Au fost un set de 3 si au costat foarte putin. Cred ca se gasesc si in Romania daca sunteti interesate. Mie mi s-au parut dragalase si le-am cumparat. Sunt si foarte practice de asemenea. Dar hai sa va vorbesc despre produse, ca nu cosuletul e atractia articolului de astazi :D


Crema de maini se numara printre produsele esentiale pentru mine, insa vara nu o folosesc prea des pentru ca nu mi se usuca asa tare mainile si nu simt nevoia de crema. Cu toate astea imi place sa le confer ingrijirea necesara. Mai bine previn decat sa tratez. Asadar pe noptiera mea se afla o crema de maini Cien pe care o aplic in fiecare seara. Am ales-o pe aceasta deoarece e foarte hidratanta si are o consistenta care se absoarbe mai greu in piele si peste zi imi e mai greu sa o folosesc. Se aseamana cu vaselina cosmetica si are cam aceleasi efecte. Este o crema foarte concentrata si dimineata imi simt mainile moi si hidratate.
O alta crema pe care o folosesc, de data asta pentru picioare, este o crema de la Avon din gama Foot Works care promite sa combata si sa previna bataturile. Nu face ea chiar asta, insa e hidratanta si lasa picioarele catifelate. Imi e greu sa o folosesc peste zi deoarece nici aceasta nu se absoarbe rapid in piele ci lasa o pelicula siliconata. E si usor mentolata si confera prospetime picioarelor.


Ziua nu prea am timp sa aplic crema de cuticule de aceea imi tin cremele pentru cuticule pe noptiera si le aplic seara. Momentan folosesc ACM Novopharm si Trind. Ambele imi plac la fel de mult si le folosesc alternativ. Nu imi mai tai cuticulele de foarte mult timp si imi place sa le hidratez in permanenta pentru ca atunci cand se usuca au un aspect neplacut si sunt obligata sa le tai si nu vreau asta.
Nu uit nici de buze cand ma pun in pat si mereu langa mine se afla un balsam de buze. Momentan folosesc unul de la Neutrogena care e hidratant si il folosesc pe el deoarece nu are culoare. Ziua prefer sa folosesc unul de la Nivea deoarece confera si putina culoare buzelor.

Cam astea sunt cele 5 produse de pe noptiera mea. Inainte tineam si o crema de corp, insa mai mereu imi era lene sa o aplic, asa ca m-am obisnuit de ceva timp sa aplic crema de corp imediat dupa dus pe pielea uda. Se intinde rapid, hidrateaza la fel de bine si e perfect :).

Voi obisnuiti sa tineti produse pe noptiera? Daca da, ce produse?
Va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

12 Comments

  1. Nu, nu pe noptiera, ci intr-un sertar al biroului. Cum stau toata ziua la calculator, mai ma cremuiesc, mai ma hidratez... cel mai mult folosesc o crema de maini, dar am acolo si una de ochi si de fata. Cea de corp este in cabina de dus, iar cea de picioare in sufragerie, alaturi de instrumentarul pentru pedichiura, pedichiurista mea ma maseaza la degete si talpi cand vine sa-mi aranjeze unghiile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe la calculator am crema de maini...si la servici si acasa. Vorba aia : Sa fie !

      Ștergere
  2. Si eu tin langa pat o crema intens hidratanta cu lapte de capra de la Lady s pe care o folosesc atat pe maini cat si pe calcaie si imi place foarte mult, pentru ca imi lasa pielea catifelata si hidratata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le folosesti cu placere in continuare!
    Si eu sunt fana a balsamului de buze Neutrogena si a cremei de maini Cien. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am o mica masuta in dormitor pe care tin majoritatea cosmeticalelor in uz (gen tot felul de solutii pentru demachiere, „parfumuri”, antiperspirante, creme, ai prins ideea). Dintre ce ai prezentat tu in articol, eu am folosit anul trecut, cred, crema de maini Cien SOS.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-as dori sa am si eu un astfel de colt, dar eu le tin pitete prin sertar de ochii curiosi ai Mayei si de gurita ei care crede ca totul se mănâncă:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Tot pe noptiera tin si eu produsele de ingrijire. Eu am crema de picioare de la Lidl si crema de maini de la Avon.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hehehe si eu am produse pe noptiera! ba chiar ieri am schimbat putin treaba pe acolo, ca erau prea multe si devenie prea plina noptiera! Cat conteaza putina ordine din cand in cand si putina disciplina! :D
    Am pe langa produsele de demachiere si hidratare, ulei de cuticule, ulei de ricin, crema de ochi, crema de maini si balsam de buze. Cam ce produse folosesti si tu, insa alte branduri! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu de obicei tin pe noptiera o crema de maini si / sau o lotiune de copr. :)
    Sa ai un weekend frumos!
    Xoxo, Victoria

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  9. la kauflland am gasit masti de fata ieftine si foarte bune

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu am cosmetice peste tot prin casa. :))) Ai mei se plang ca nu mai au loc de ele. Si in baie incep sa monopolizez spatiul cu ele. ;))
    Ma tenteaza crema de maini de la Cien, cred ca o sa-i dau o sansa la iarna.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu am cosmetice prin toata camera, dar in general le tin in diferite locuri in functie de ce produse sunt, daca sunt noi sau urmeaza sa fie utilizate.

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere