Search

M-am vopsit cu Loncolor Expert AOE Tech

by - luni, septembrie 26, 2016

Ani la rand am fost roscata si mi-a placut la nebunie....dar la un moment dat am obosit. Imi sta bine cu nuanta asta dar e extrem de greu de intretinut. Poate la un moment dat ma voi reintoarce la roscat, dar acum simt nevoia de o pauza lunga de la aceasta culoare. Poate pentru voi e banal, dar pentru mine e extraordinar sa nu mai umplu toata baia cu rosu de fiecare data cand ma spal, sa nu mai patez hainele atunci cand transpir si am parul desfacut si sa nu imi fie teama ca ma prinde ploaia si ma fac rosie din cap pana in picioare....si multe altele. Asadar, cam prin vara am fost la salon, m-am deccolorat si am optat pentru un saten deschis. De pe decolorant vopseaua se duce mai repede, asa ca peste o luna si ceva a trebuit sa ma vopsesc iar si am ales vopseaua de par Loncolor Expert AOE Tech in nuanta 9 - Blond deschis.


Continutul cutiei :


Cutia contine un oxidant crema de 12%, tubul de vopsea, o masca de par, manusi si instructiuni. Imi place ambalajul produselor deoarece imi inspira un aer profesional.

In timpul vopsirii :


M-am simtit comod cu vopseaua in cap, nu mi-a provocat deloc usturimi si mancarimi. Pentru ca am firul de par gros, in cazul meu las vopseaua mai mult in par ca sa fiu sigura ca se prinde bine. Asta inseamna cam 45-60 de minute. Nu e vopsea agresiva deoarece nu mi-a atacat parul avand in vedere timpul indelungat in care am lasat-o sa actioneze.

Si cam asta e rezultatul final : 


Inainte am avut un saten deschis care batea spre blond si era o culoare mai rece, iar culoarea obtinuta cu Loncolor este o nuanta calda, care am impresia ca ma prinde mai bine.


Cand scriu acest articol am aproximativ o luna de cand m-am vopsit si culoarea e la fel de vibranta si de frumoasa. Ma declar chiar multumita. Imi place de asemenea pentru ca ofera stralucire parului.

Vopseaua de par Loncolor Expert AOE Tech este disponibila intr-o gama variata de nuante si se gaseste in supermarket-uri. Pretul unei cutii e de aproximativ 15 lei. Daca sunteti curioase de nuantele disponibile, le puteti analiza aici.

Voi ati incercat aceasta vopsea?
Daca nu ce vopsea folositi si recomandati?
Va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

3 Comments

  1. de retinut, nu am folosit de mult Loncolor!

    RăspundețiȘtergere
  2. e foarte frumoasa nuanta si iti vine foarte bine! de fapt cred ca eu te prefer asa decat roscata desi te prindea si rosul ala puternic :).

    RăspundețiȘtergere
  3. As vrea si eu sa cumpar Loncolor Expert 9, dar prin Buzau (in oras) nu prea am vazut.De obicei folosesc Loncolor 9 dar cred ca este mai bun acesta, "Expert". Vad ca ti-a iesit foarte frumos.
    Nu sunt din oras asa ca voi astepta sa apara si pe aici.

    RăspundețiȘtergere