Search

Produse terminate - iunie/iulie/august 2016

by - miercuri, septembrie 07, 2016


Hmmm...nici nu mi-am dat seama cand a trecut vara. Nu mi-am dat seama nici ca au trecut 3 saptamani de cand nu am mai trecut pe aici. Pe Facebook m-am plans ca sunt intr-o perioada aglomerata, sunt stresata si inspiratia si timpul din nou s-au departat de mine. Dar acum m-am mai eliberat, momentan pe primul plan ramane sa invat pentru examenul auto, examen care se apropie si incepe sa ma cam preseze.
Chiar daca in timpul asta am lipsit de pe blog, sa stiti ca nu am uitat de el si desi timpul nu mi-a permis sa scriu in mintea si in agenda mea s-au asternut planuri pentru viitoare articole si as dori sa cuprind o gama mai variata de articole care zic eu ca vor fi utile tuturor. Inca nu va dezvalui nimic, pentru ca nu va fi nici o schimbare radicala ci doar o diversificare a a articolelor. 

Zic sa nu o mai lungesc cu articolul deoarece astazi va prezint produsele care le-am terminat in ultimele 3 luni, adica pe toata perioada verii. Asadar sa inceapa defilarea :D




In cele 3 luni de vara am reusit sa termin 4 deodorante : Dove go fresh, Nivea Invisible, Balea si Garnier Invisible. La capitoul deodorante mereu imi e greu sa raman fidela unui si mereu cumpar alte sortimente...unele noi si altele pe care le-am mai avut deja. Din cele terminate mi-au placut toate, au protejat si au mirosit frumos. Totusi in privinta mirosului pe locul unu se afla Balea cu Pink Pomelo...miroase exact ca fructul :). 


* Demachiant Yves Rocher Serum Vegetal -  a fost bun acest demachiant, m-am inteles bine cu el, doar ca abia am asteptat sa il termin. M-am obisnuit cu apa micelara si nu imi mai place sa folosesc demachiante crema. Dar asta e strict legat de preferintele mele, deoarece demachiantul chiar mi-a placut....demachiaza bine, nu irita tenul, deci nu am ce sa ii reprosez.
* Lotiune tonica pentru ten si ochi Yves Rocher - ei bine acest produs nu mi-a placut absolut deloc si mai multe v-am scris in articolul cu 5 produse care m-au dezamagit.
* Demachiant bifazic pentru ochi Nivea - demachiantul asta mi-a placut mult si deja am inceput o sticluta noua. Mai multe despre acest produs, am scris in articolul cu Top 5 produse sub 20 lei.
* Toner Ziaja - si acest produs a fost o descoperire placuta si mi-a placut la nebunie. I-am dedicat si un review, pe care il puteti citi aici.



* Lotiune micelara Bioderma H2O Hydrabio - nu are rost sa va mai spun cat de mult ador produsele Bioderma, nu? Am spus-o de nenumarate ori pe blog, deci cred ca deja stiti :D. Pe aceasta am terminat-o pe la inceputul lunii iunie si de atunci folosesc varianta Bioderma Sebium care e ideala pe timpul verii pentru tenul meu gras.
* Ziaja crema exfoliatoare de noapte - si aceasta crema mi-a placut tare mutl si v-am scris despre ea, aici.
* Lotiune pentru indepartarea petelor Happy Skin - pe aceasta am cumparat-o de la Lady's si promitea ca ajuta la indepartarea petelor depigmentare, insau nu prea am ce sa va spun despre ea deoarece nu am folosit-o doar de doua ori. Asta din cauza ambalajului foarte rigid....strang cu putere si abia iese produs. Pana intr-o zi cand am strans prea tare si a improscat prin toata baia :)). Am zis ca e de ajuns si la gunoi cu el :D.
* Crema de ochi Balea Q10 - mi-a placut aceasta crema si mai multe despre ea v-am scris aici.


* Gel de curatare Bioderma - mi-a placut tare mult deoarece e extrem de bland cu pielea, astfel incat l-am folosit si ca gel de curatare pentru ten si s-a comportat excelent.
* Lotiune de corp Caribbean Vanila - hmm...pe asta am cumparat-o de la un targ si nu stiu unde as mai putea sa o gasesc deoarece are o aroma superba care se pastreaza pe piele si mai e si hidratanta.
* Gel de dus Camil - l-am cumparat tot de la Lady's si chiar am fost surprinsa de calitatea lui, deoarece costa putin, insa are o aroma puternica care se pastreaza pe piele dupa dus. 
* Ulei de dus Ziaja - si acest produs s-a numarat printre preferatele mele si l-am folosit atat la dus, cat si pentru curatarea tenului si pentru epilatul cu aparatul de ras si s-a descurcat excelent.



* Crema de maini Nivea Anti Age - am tot purtat prin geanta aceasta crema deoarece e micuta si e chiar utila, fiind hidratanta. Posibil sa o mai recumpar
* Sampon uscat Batiste XXL Volume - e un produs bun, dar din pacate nu mi se potriveste. Mai multe detalii puteti citi aici in articolul care i-a fost dedicat. 
* Gel de ras Balea - un produs excelent, atat din privinta aromei cat si a eficientei. Si bineinteles a ambalajului foarte feminin si a pretului scazut. Daca ajungeti prin DM si il vedeti merita sa ii dati o sansa.
* Sapun lichid ONLiNE cu aroma de liliac - un produs delicios despre care v-am scris mai multe aici.
* Spray pentru picioare Cien - din pacate acest produs nu mi-a placut deloc, nu a avut nici un efect in cazul meu. Pana acum produsele mele preferate pentru picioare sunt cele de la Avon.
* Crema Gloves in a Bottle - o crema pe care am iubit-o si mai multe detalii despre ea v-am scris aici


* Ulei pentru par Loncolor Natura - mi-a placut mult acest ulei si daca sunteti curioase si de ce, va invit sa cititi acest articol.
* BB cream Eveline - despre acest produs v-am scris anul trecut si imi mentin laudele la adresa sa. Daca ati ratat articolul il puteti citi aici.
* Mostre Paula's Choice - acum ceva timp le-am comandat de pe site-ul oficial si au costat in jur de 15 lei toate. Am fost foarte curioasa sa le incerc si va spun sincer ca mi-au placut la nebunie si chiar intentionez sa imi cumpar produsele full size. Nu toate odata ca nu sunt tocmai ieftine, dar pe rand o sa le includ in rutina mea de ingrijire a tenului.


Gata, am terminat cu parada produselor consumate :D. Mi-a luat cateva ore bune sa pregatesc articolul asta si mereu spun ca voi posta lunar produsele terminate....dar din pacate nu reusesc mereu.
Daca ati avut rabdare pana la final, va invit sa imi spuneti si voi in comentarii ce produse ati mai terminat si daca ati folosit vreunul din cele mentionate in acest articol.

Pana data viitoare va pup cu drag :*

You May Also Like

9 Comments

  1. Mai tentat rau de tot cu BB Creamul de la Eveline. Avem cateva produse in comun: deodorantul Balea, gelul de ras Balea, lotiunea Gloves in a Bottle, samponul Batiste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bun BB cream-ul. Acum am prea multe produse si nu il mai recumpar, dar ma intorc cu drag la el oricand. Ma bucur sa vad ca avem si cateva produse comune :*

      Ștergere
  2. Din gama Skin Balancing de la PC am iubit foarte mult tonerul (singurul care mi-a plăcut vreodată cu adevărat) și cleanserul (nu știu ce are, dar nu se compară cu nimic), pe care încă-l folosesc. Cred că am și un exfoliant chimic tot din gama asta, nu mai știu sigur.
    Eu ți-aș mai recomanda, în mod foarte special, crema Clear Skin Hydrator, e fenomenală pentru un ten gras/mixt!

    Gelul de duș Bioderma l-am folosit și eu ca gel de curățare pentru ten, are o formulă foarte blândă. Deși n-am mai folosit lapte demachiant de multă vreme, acum că-l văd parcă mi se face puțin dor de cel de la YR, mi-a plăcut foarte mult.

    Spor la consumat și la scris pe blog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi de recomandare :) Poate o sa ii dau o sansa cremei de fata...imediat dupa ce termin din ce mai am :D
      Si mie mi-a placut mult laptele demachiant de la YR si poate la un moment dat o sa il recumpar...dar momentan nu cred.
      Sa ai spor si tu :*

      Ștergere
  3. Wow, cate produse! :))
    Bioderma Hydrabio este in teste la mine acum. Bifazicul Nivea mi-a placut de prima data, insa anul asta am incercat si altele, sa pot face cateva comparatii!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfff...pai a trecut vara si eu abia ce am postat produsele terminate...deci da, sunt multe :)))
      Te pup si eu :*

      Ștergere
  4. Si eu am terminat o gramada desi acum daca ma gandesc realizez ca nu am terminat nici un demachiat de curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu la capitolul geluri de dus nu am prea terminat ca am o gramada incepute si cand se termina se duc toate odata :))

      Ștergere
  5. M-ai făcut curioasă în legătură cu loțiunea de corp Caribbean Vanila. Dacă o voi găsi, nu o voi rata :D

    RăspundețiȘtergere