Search

Parfum si crema de corp Divine by Oriflame

by - sâmbătă, octombrie 01, 2016

Nu am mai scris demult despre parfumuri, insa o sa incep sa fac asta pentru ca in ultimul timp colectia mea de parfumuri s-a tot marit. Chiar daca nu veti vedea articole tip review, urmariti sectiunea de produse terminate pentru ca de fiecare data cand termin un parfum scriu despre el impresiile mele in articol. 

Astazi vreau sa va scriu despre setul Divine de la Oriflame. Am crema de corp si apa de toaleta. Mereu mi-au placut astfel de seturi pentru ca am impresia ca parfumul rezista si mai bine daca este aplicat impreuna cu o crema de corp din aceeasi gama cu aceeasi aroma. 


Design-ul produselor mi se pare de efect. Simplu, dar totusi elegant. Imi place combinatia de albastru cu auriu care confera produselor un aer elegant. Borcanasele acestea de crema de corp mi-au placut mereu atat din prisma mirosului, cat si din prisma ambalajului care mi se pare tare simpatic.



Compozitia parfumului :
Note de varf : iedera, bambus, zambila, kiwi, violeta
Note inima : frezie, iasomie, trandafir, crin, orhidee
Note de baza : pruna, mosc, lemn de santal

Daca ar fi sa numesc o singura stare care imi e inspirata de acest parfum as spune optimism. Asta pentru ca e un parfum vesel, usor dulceag cu arome placute de flori si fructe. E un parfum fresh, rezista destul de bine pe piele. Consider ca e mai degraba un parfum de zi, avand in vedere ca are o aroma floral-fructata si e fresh. De asemenea indraznesc sa il recomand pentru orice varsta, atat adolescentilor, cat si femeilor mature sau mai in varsta. E genul de parfum care inspira optimism si reuseste sa fie accesoriul oricarei personalitati. In zilele in care nu stiu ce sa parfum sa folosesc, Divine e parfumul dupa care intind mana, pentru ca merge in orice moment al zilei si se adapteaza perfect fie la o tinuta mai sport, fie casual. Deci da, pe mine m-a convins acest parfum si ma bucur ca l-am descoperit.


Mai sus v-am spus ca imi place la nebunie ambalajul cremei de corp, iar acum va spun ca imi place la fel de mult si textura sa. Nu este nici groasa, nici subtire, seamana mai degraba cu o lotiune de corp, nu cu o crema. Se intinde usor pe piele si se absoarbe rapid, ceea ce reprezinta un mare plus. Fiind din aceeasi gama cu parfumul, evident miroase la fel, doar ca nu la fel de puternic. Daca folosesc si crema de corp si parfumul, parfumul persista mai mult timp pe piele si se simte mai tare. Insa daca folosesc doar crema, dupa aproximativ 2 ore nu se mai prea simte aroma sa si sincer mi-ar fi placut sa persiste mai mult. Eu am pielea corpului normala, nu am nici un fel de probleme cu pielea uscata si in ceea ce ma priveste imi ofera o hidratare propice. 

Parfumul costa in jur de 70 lei si crema aproximativ 30 lei. In functie de ofertele din catalog, pretul poate oscila si mai mereu gasiti produsele la promotie :)

In concluzie am doar cuvinte de lauda despre acest set, cu exceptia faptului ca mi-as fi dorit sa persiste mai mult timp crema de corp. Insa impreuna fac o treaba excelenta. 
Pe viitor o sa vreau sa incerc mai multe produse de la acest brand si avand in vedere ca nu am mai rasfoit de ceva timp un catalog Oriflame, cu siguranta au aparut o gramada de noutati si abia astept sa le descopar. 

Voi ati incercat parfumul Divine?
Ce produse Oriflame mi-ati recomanda sa incerc?
Va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

8 Comments

  1. Am cateva testere de parfumuri si-o sa-l caut pe Divine ca sa-mi amintesc esenta lui. Ti-as recomanda Precious Moments, tot de la Oriflame :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata bine, atat parfumul cat si crema. Eu am aceeasi parere, imi place sa folosesc parfumul si crema de corp din aceeasi gama ori de cate ori am ocazia, pentru a extinde aroma parfumului si a o prelungi pe tot parcursul zilei.
    N-am mai folosit de foarte mult timp produse Oriflame, de fapt de 10 ani de cand am plecat din Romania, ca aici in Canada nu sunt. In Romania am utilizat produse Oriflame destul de des, pe vremuri am fost chiar si distribuitor de produse Oriflame (in facultate). Doua din parfumurile mele preferate de la Oriflame au fost Giordani si Volare, nu stiu daca mai exista acum.
    Borcanul asta de crema Oriflame pe care il prezinti astazi imi aduce aminte de o alta crema de la Oroflame, foarte populara pe vremuri, Milk & Honey, am folosit-o des, mai exsta oare?
    Sa ai un weekend frumos!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ahhh si eu ador parfumul Giordani si chiar si produsele de machiaj din gama asta. Dar la fel ca si tine nu le-am mai folosit de mult.
      Imi amintesc si de gama Milk & Honey si da inca mai exista :)
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Cred ca am avut si eu crema candva, a fost pe gustul meu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place...pacat insa ca nu persista prea mult mirosul..

      Ștergere