Search

Surprinde-ti iubitul cu un cadou pe masura !

by - duminică, octombrie 30, 2016


Nu stiu cum sunteti voi, dar mie mereu mi-a fost greu sa aleg un cadou pentru cineva. In special pentru un barbat. Pentru o femeie parca e mai simplu...pentru barbati e tare greu. Asa se face ca ani la rand de ziua tatalui meu ii cumparam seturi de ras..in fiecare an la fel. In primul an in care am petrecut Craciunul cu iubitul meu, actual sot, i-am daruit o pisica de plus. Da, ati citit bine...i-am cumparat unui barbat un animal de plus :)). Daca mie imi plac pisicile, mi se parea normal sa ii daruiesc ceva ce imi place mie. Situatia a devenit si mai hilara cand el mi-a luat aceeasi pisica de plus. Din acelasi magazin, doar ca o alta culoare. A fost tare amuzanta situatia...si usor penibila :)).

Si parfumurile sunt o alternativa de cadou, dar uneori e cam greu sa alegi o aroma care sa ii placa. La haine la fel e destul de greu sa alegi o marime potrivita si un model care sa ii fie pe plac. Degeaba marimea se potriveste, daca nu se aseaza bine pe corp articolul respectiv. Si cu totii vrem sa alegem un cadou deosebit, care sa placa si sa fie si util, nu-i asa?

Asadar doamnelor daca si voi sunteti in situatia mea si va e tare greu sa alegeti un cadou pentru un barbat, sa stiti ca nu e sfarsitul lumii si ba chiar am si o alternativa pentru voi. Si nu ma refer doar la cadourile de zile onomastice, zile de nume, sau de sarbatori. Poate fi si un simplu cadou prin intermediul caruia sa luam prin surprindere si sa aducem un zambet. Noua de place sa primim o floare, sau o ciocolata asa fara nici un motiv anume, intr-o zi oarecare, nu-i asa? Ei bine, putem face si noi asta :).

Foarte multi barbati nu folosesc un portofel. Nu stiu motivul exact, dar uneori ma gandesc ca din comoditate, e un aspect pe care nu il iau in considerare si nici nu cred ca au energia necesara sa caute un model care sa le fie pe plac.
Asadar consider ca un portofel barbati piele, ar putea fi cadoul perfect. Nici in acest caz nu e usor sa alegem un model, insa in primul rand trebuie sa mizam pe calitate.
Mai jos o sa va prezint cateva modele care imi plac si le-as lua in considerare pentru un cadou.
Modelul de mai sus l-as alege in primul rand pentru ca e simplu, dar totusi elegant si in plus e foarte bine compartimentat. E un cadou ideal daca stii ca dansul are multe carti de credit, carti de vizita si alte acte pe care le poarta dupa el. E un portofel compact, dar totusi spatios.


Cam pe aceeasi idee cu portofelul negru e si cel de mai sus, doar ca nuanta e diferita si mai deosebita din punctul meu de vedere. In ultima perioada mi s-a pus si mie pata pe astfel de nuante si nici nu cred ca ai cum sa dai gres alegand-o pentru un cadou, pentru ca totusi e o nuanta clasica, care se poate asorta la orice.

De ce consider ca un portofel e un cadou ideal pentru un barbat? Din doua motive : deoarece e practic si barbatii chiar au nevoie de portofel :)). Nu m-as arunca sa cumpar portofele colorate, deoarece sunt mai greu de asortat. Clasicul e mereu bine venit si asa cum am spus si la inceputul articolului, va recomand sa mizati pe calitate si sa alegeti portofele barbati piele, nu imitatii. Alaturi de un portofel puteti oferi si o curea in aceeasi nuante, ca un fel de set. Zic ca ar da tare bine.

Stati fara griji...cand ii voi cumpara sotului meu un portofel, nu va fi cu pisici. Pentru ca nu ar mai scoate portofelul sa plateasca niciunde. Si nu vreau asta :))).

Portofelele prezentate in acest articol fac parte din gama de produse de pe site-ul adona.ro, unde veti gasi de asemenea o gramada de modele de unde puteti alege. De asemenea preturile sunt foarte bune si au mari reduceri. Vestile bune nu se opresc aici, deoarece adona va ofera si transport gratuit. Suna bine, nu-i asa?

La voi cum e cand trebuie sa alegeti un cadou pentru un barbat?
Faceti mereu cele mai bune alegeri sau mai dati cu bata in balta cum am facut si eu?
Va astept cu drag comentariile :)


You May Also Like

8 Comments

  1. Buna idee,multumim de ideei chiar nu stiam ce cadou sai fac sotului meu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt idei frumoase pentru cadouri, multumim de sugestii.
    Eu inca n-am inceput sa ma gandesc ce fel de cadouri voi lua de sarbatori, de obicei o fac mai aproape de Craciun.
    Sa ai o saptamana frumoasa!
    Xoxo, Victoria

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti plac sugestiile mele :)
      Eu de obicei nu las totul aproape de Craciun...imi place sa le stiu organizate si chiar cumparate din timp ca sa scap de febra cumparaturilor si a cadoului perfect :D
      O saptamana frumoasa si tie :*

      Ștergere
  3. Da, un portofel e o idee foarte buna!
    Eu i-am cumparat iubitului mei si casti - stiu ca isi dorea mult!
    De asemenea, o borseta sau o geanta masculina, daca ii place si poarta e o idee super - i-am luat nasului una din piele, si o poarta destul de des! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O borseta i-am cumparat si eu sotului meu si o poarta mereu, deci a fost un cadou inspirat si in cazul meu :D

      Ștergere
  4. I-am luat si eu sotului portofel, dar nu poarta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un portofel oferit cadou este o alegere foarte buna, mai ales ca multi barbati nu il folosesc... daca ei nu se gandesc la asta, trebuie sa o facem noi

    RăspundețiȘtergere