Search

Am testat impreuna cu Rodica baza de machiaj Impala

by - luni, noiembrie 07, 2016


In cadrul proiectului "Testeaza cosmetice impreuna cu mine", am testat impreuna cu Rodica, una dintre cititoarele blogului, o baza de machiaj de la Lady's din gama Impala. Eu am mai folosit produse din aceasta gama, dar niciodata o baza de machiaj si am zis sa ii dau o sansa. Eu mi-am ales baza de machiaj pentru ten gras ( click pentru descrierea oficiala ) iar Rodica a ales baza de machiaj pentru toate tipurile de ten care actioneaza si ca un BB Cream ( descrierea oficiala aici ). In decurs de aproximativ doua saptamani am testat fiecare produsul ales si acum am revenit cu impresiile. Articolul trebuia sa apara acum ceva timp...dar am intarziat eu :D. Hai sa nu o mai lungesc mai mult si va prezint parerile noastre despre produse.


Dupa ce Rodica a testat produsul mi-a trimis urmatorul mesaj :
" Buna draga mea. In primul rand multumesc pentru sansa de a testa baza de machiaj Impala. Asa cum e specificat este un fel de BB Cream, avand nuanta Apricot, o nuanta potrivita pentru tenul meu bronzat. Tin sa specific ca are o consistenta foarte usoara, se absoarbe rapid in piele, uniformizeaza tenului,  hidrateaza tenul si pastreaza machiajul pe durata intregii zile. Este un adevarat rasfat pentru ten, lasa pielea incredibil de fina. Din punctul meu de vedere isi face treaba cu brio. Sigur il voi cumpara si eu de acum incolo si il recomand cu drag tuturor. "



Rodica mi-a trimis de asemenea si un swatch pe care il puteti vedea mai sus iar mai jos am primit cateva fotografii in care Rodica ne arata cum arata pe tenul ei produsul. 



Acum e randul meu sa va scriu cateva cuvinte despre produsul incercat si anume baza de machiaj pentru ten gras.

Ani la rand am folosit crema de fata ca baza de machiaj dar parca imi era pofta sa incerc si altceva si sincer bine am facut, pentru ca am dat de o baza de machiaj ieftina si care intr-adevar m-a multumit. Imi place ambalajul in care vine ambalat produsul, in primul rand pentru ca e suficient de slim pentru a incapea in orice portfard, in al doilea rand deoarece e un ambalaj igienic si in al treilea rand pentru ca dozarea se face foarte usor.


Produsul are o nuanta alba, insa pe ten devine transparent. Nu lasa pe ten o senzatie lipicioasa si nici o senzatie de silicon. Insa lasa pielea catifelata si moale, un teritoriu excelent pentru ca fondul de ten sa arate bine peste. Nu incarca porii si de asta mi-am dat seama deoarece nu mi-a iesit nici un cos si nici un punct negru de cand am inceput sa folosesc produsul.
In ceea ce priveste excesul de sebum pot sa spun ca se descurca destul de bine, pastreaza tenul mat pentru o perioada mai indelungata decat daca nu l-as folosi. 


In concluzie, baza de machiaj e un produs bun, m-a multumit si pe mine si pe Rodica :)
Voi ce baza de machiaj folositi?

You May Also Like

6 Comments

  1. Ce dragut,ma bucur enorm sa apar in acest articol.....si iti multumesc inca odata....te pupic,o seara frumoasa....PS sper ca nu se sperie nimeni de mine :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag :). Nu se sperie nimeni...esti o doamna frumoasa :)
      Te pup si eu :*

      Ștergere
  2. Ce dragut,ma bucur enorm sa apar in acest articol.....si iti multumesc inca odata....te pupic,o seara frumoasa....PS sper ca nu se sperie nimeni de mine :)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna fetelor!
    In primul rand felicitari pentru proiect, Dia. Iar in al doilea rand sa stii ca exact aceasta baza o folosesc si eu in prezent, nuanta apricot ca si Rodica :). Prima data cand am vazut cat de colorata este m-am speriat si am avut mari retineri s-o aplic pe fata, dar m-am linistit cand am vazut ce frumos se absoarbe in piele, iar culoarea se adapteaza la cea naturala. O recomand ! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place proiectul meu si ma bucur la fel de mult ca iti place baza de machiaj :). Sa o porti cu placere :*

      Ștergere