Search

Fashion Alert ! Se poarta rucsacul !

by - marți, noiembrie 29, 2016

Pana acum mult timp, nu prea ma impacam cu rucsacurile, deoarece le catalogam drept accesorii pentru tinute sport si cum eu nu ma imbrac sport, eu si rucsacul nu am fost prieteni prea buni. Bine si acum rucsacul poate fi accesorizat la o tinuta sport. Insa un guru fashion s-a gandit si la noi restul doamnelor si domnisoarelor care ne imbracam mai mult casual si s-a decis ca si noi putem asorta un rucsac la o tinuta care nu e sport.
Chiar si cand a aparut moda asta cu rucsacuri dama am fost putin reticenta si mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc cu ideea. Si nu doar ca m-am obisnuit, ba chiar a inceput sa imi placa si destul de des ma trezesc cautand diverse modele. Prin magazinele fizice nu prea am sanse sa gasesc, pentru ca stau intr-un oras mic si nu prea sunt, insa sunt o gramada de rucsacuri online, asa ca am de unde alege.

Cu toate ca de ceva timp cochetez cu ideea de a asorta un rucscac la o tinuta, totusi nu am de gand sa renunt la geanta clasica, pentru ca am o relatie speciala cu gentile mele si viitoarele mele genti, deci nu se poate sa le abandonez :)).

Rucsacul e usor de transportat, e foarte util si il gasim intr-o varietate de modele. Ca de obicei va las si cateva modele care imi plac.


Asa cum imi plac gentile negre, asa imi plac si rucsacurile negre. Pentru ca sunt foarte versatile, fiind usor de asortat. Modelul de mai sus mi se pare tare dragut, deoarece e simplu, insa cele doua catarame aurii ii confera un aer mai aparte. Este un rucsac mare, supradimensionat, deci e ideal pentru acele zile in care luam multe cu noi sau plecam in vacanta.
Cu mare drag si veselie as purta un rucsac cu fluturasi. Cine l-ar putea refuza la cat e de dragalas? Imi place combinatia de fluturi colorati cu bej si l-as asorta la o tinuta in culori uni, chiar mergand pe negru, pentru ca atractia centrala a tinutei sa fie rucsacul.

Asadar in principiu, as purta cam orice model de rucsac, sunt o varietate de culori, forme si dimensiuni de unde putem alege. Mi se pare un accesoriu chic si foarte util. 

Am gasit pe Pinterest si cateva modele de tinute accesorizate cu rucsac si imi plac la nebunie !



Un model asemanator cu cel pe care il poarta Miley Cyrus am gasit si pe adona.ro. Forma e exact la fel, doar ca difera imprimeul si asta e genul de rucsac care poate fi asortat atat la o tinuta sport cat si la o tinuta casual. Totul tine de imaginatia noastra :).

Asadar in concluzie, imi doresc un rucsac dama si sper ca Mos Craciun a citit acest articol :)). Daca nu a citit Mosu' imi cumpar eu, asta e :)).

Voi ce spuneti de noua moda cu rucsacul? Va incanta?

You May Also Like

9 Comments

  1. Iubesc acest accesoriu si zau ca-l port in toate combinatiile posibile si imposibile.
    Acum ca a venit sezonul rece mi-e putin mai greu sa-l impac cu jachete groase si pufoase dar nu ma las, ma adaptez.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie a inceput sa imi placa, desi ce e drept la inceput nu ma atragea prea tare :D
      Te pup :*

      Ștergere
  2. Eu prefer gentile, mi se par mai versatile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si rucsacul se integreaza in orice tinuta, deci e destul de versatil.

      Ștergere
  3. Acum ca a venit primavara, o sa-mi achizitionez si eu un rucsac, se potriveste perfect cu tinutele mele. O sa iau un rucsac din piele ecologica, am observat ca adona are ceva modele dragute.

    RăspundețiȘtergere
  4. Într-adevăr, anul acesta (2017) aduce cu el schimbari chiar și în ceea ce privește rucsacul. Am văzut tot mai des geometrie elegantă, materiale naturale sau ecologice, motive etnice, culori și nuanțe luminoase, excentricitate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Desi am fost reticenta la inceput, acum sper ca acest trend sa nu moara curand

    RăspundețiȘtergere