Search

5 produse de machiaj de Lux pe care mi le doresc

by - duminică, decembrie 04, 2016


In general, nu obisnuiesc sa investec bani in produse de machiaj scumpe, pentru ca prefer sa investesc in produse pentru skin care. Produsele de ingrijire sunt mai importante din punctul meu de vedere si ma lasa sufletul sa dau 100 lei pe o crema de fata, insa nu la fel stau lucrurile cand vine vorba de machiaj. Desi sunt multe produse scumpe pe care mi le doresc, am incercat sa le triez putin si am ramas cu un whislist de 5 produse pe care intentionez sa le cumpar. Nu toate odata, dar sper sa le bifez pe toate curand. Ordinea e aleatorie, mi le doresc pe toate in aceeasi masura :D

1. Guerlain Perle Meteorites 
( le gasiti aici )



Nu ai cum sa nu te indragostesti de ambalajul luxos al acestor perle. Am citit o gramada despre acest produs, unele fete spun ca prelungeste rezistenta fondului de ten, ca arata foarte bine pe piele si in plus miros si foarte bine. Produsul costa 252 lei, insa acum e la reducere si are un pret de 170 lei. Am pus link mai sus sub titlu. Desi e un pret destul de maricel, e totusi o investitie care se amortizeaza in timp, pentru ca perlele nu se termina asa repede si ne putem bucura de ele o perioada indelungata de timp.

2. Corector Estee Lauder - Double Wear
( il gasiti aici )


Initial am stat in dubii si mi-a fost greu sa aleg intre corectorul sau fondul de ten din aceasta gama, pentru ca am auzit lucruri bune despre amandoua. Insa consider ca fonduri de ten bune se gasesc si la un pret mai decent, insa in cazul corectoarelor mai greu. Cel putin asa se intampla in cazul meu. De la un corector imi doresc o acoperire buna, sa nu se stranga in liniile fine de sub ochi, sa nu usuce pielea si sa aiba o rezistenta buna. Toate lucrurile astea se regasesc in corectorul Estee Lauder Double Wear care promite si o rezistenta de pana la 15 ore si in plus are si SPF 10. Are in compozitie si acid hialuronic sustinand astfel elasticitatea pielii. Pretul intreg e de 130 lei, iar acum e la reducere si costa 86 lei ( link sub titlu ). Folosit zilnic un corector ma tine aproximativ 2-3 luni, deci sa zicem ca nici in acest caz investitia nu e mare. 

3. Ruj Coco Chanel
( Il gasiti aici )

Oare exista vreo femeie pe lumea asta care sa nu isi doreasca un ruj Coco Chanel? Macar unul :D. Eu una imi doresc de mult, desi niciodata nu m-a lasat sufletul sa dau atatia bani pe ruj. Pretul lui este de 202 lei si acum la reducere e 136 lei. N-ar fi chiar asa mult pentru un mic capriciu, nu? Desi mereu am spus ca primul meu ruj Coco Chanel va fi rosu, nuanta de mai sus ( 454- Jean ) mi-a luat mintile de-a binelea. Este o nuanta puternica de rose, nuanta care a fost inspirata de Jean Cocteau, un poet celebru, prieten bun cu Coco Chanel. Jeane te vreau rau de tot :)). La baza rujului sta formula Rouge Coco care contine micro-particule de silicon care nu permit intinderea rujului si ii confera intensitate.

4. Fond de ten Christian Dior - Diorskin Nude SPF 15
( Il gasiti aici )
Daca e sa aleg un fond de ten de lux, cu siguranta l-as alege pe acesta. Asta deoarece agentul de omogenizare este de origine naturala si contine acizi grasi similar cu epiderma pielii, ceea ce inseamna ca textura fondului ten se amesteca perfect cu pielea, creand un efect natural. La baza lui sta si o compozitie de lipide, care promite hidratare pe intreaga perioada a purtarii fondului de ten. Mai are la baza un echilibru ideal de minerale, combinat cu apele florale extrase din nabla si hibicus, avand o actiune puternica asupra celor 5 criterii importante ale frumusetii tenului : hidratare, stralucire, elasticitate, netezire si uniformizare. Ce as putea sa imi doresc mai mult de la un fond de ten? Pretul lui este de 300 lei si momentan la reducere costa 196 lei. Am lasat linkul sub titlu.

5. Fard de obraz Yves Saint Laurent - nuanta 07 Rebel
( Il gasiti aici )
Rujurile si fardurile de obraz se numara printre slabiciunile mele principale in ceea ce priveste produsele de machiaj, iar in materie de blush imi doresc un blush Yves Saint Laurent. De ceva timp ma tot holbez la nuanta 07 Rebel, care mi se pare pur si simplu perfecta. Ca sa nu mai spun cat de mult imi place ambalajul luxos al produslui. Nu e doar blush, deoarece in caseta din mijloc e iluminator. Pretul intreg e de 189 lei iar la reducere costa 160 lei.

Lista ar putea continua, insa am tot triat din dorinte pana am ramas la top 5 produse pe care mi le doresc. Daca ar fi sa cumpar tot ce imi doresc, as avea rate la banca de nu m-as vedea :))). O sa pastrez la loc de cinste articolul asta si incet, incet sper sa bifez pe rand produsele pe care mi le doresc.

Voi ce produse de machiaj de lux va doriti?

You May Also Like

11 Comments

  1. Woooow,ce de bunatati :) ,ma gandeam la corector si la ruj...dar cred ca as vrea mai multe :)))))) ma abtin deocamdata :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Spor la bifat!
    Fardul de obraz arata genial! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. ihii, super...numai primul l-am avut!

    RăspundețiȘtergere
  4. Produsele brandurile high-end arata super bine in general, iti fura ochii! Sunt sigura ca multe produse merita, dar nu as plati bani grei pe produse de machiaj. Nici de skin care, incerc sa caut mereu alternative accesibile si cu care sa ma inteleg.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine ma doare inima sascot din portofel produse scumpe de machiaj...si probabil nici pe partea de skincare nu as da sute de lei pe un produs.
      Dar ca exemplu, as da 100 lei pe o crema de fata, dar nu as plati atat pentru un ruj...

      Ștergere
  5. Spor la bifat. Si eu as da si dau bani buni pentru ingrijire, dar n-as face dezmat cu cele de machiaj.

    RăspundețiȘtergere
  6. Te cred ca sunt foarte bune si fetele viseaza la ele, dar eu nici in vis nu ma pot gandi la ele.

    RăspundețiȘtergere