Search

Cateva ganduri la sfarsit de 2016....

by - joi, decembrie 29, 2016


Anii trecuti pe vremea asta, va scriam o retrospectiva a anului in ceea ce priveste produsele care mi-au placut cel mai mult.
Si anul acesta am descoperit o gramada de produse care mi-au placut la nebunie. Cred ca a fost cel mai productiv an in acest sens. Insa cu toate astea anul asta nu o sa va scriu o retrospectiva. La sfarsit de 2016 ma simt extrem de obosita. A fost un an cu bune si cu rele in care s-au intamplat o gramada de lucruri. Nu tin minte sa fi fost vreun an care sa isi puna in asemenea hal amprenta asupra mea. Si nu o spun intr-un sens rau nicidecum, desi uneori a fost greu.
Am avut parte de foarte multe impliniri in acest an si putine dezamagiri. Insa s-au intamplat multe, cu o viteza impresionanta ca nici nu imi dau seama cand a trecut timpul.

Pentru anul 2017 nu vreau sa imi fac planuri, nu am liste cu dorinte, nu am nimic, desi sunt cateva lucruri pe care mi le doresc din tot sufletul. Si nu ma refer aici la cosmetice si alte artificii de genul ci e vorba de cateva impliniri din viata mea care din pacate nu au prins contur in 2016. Dar nu vreau sa imi mai fac planuri. Am incredere ca toate se vor intampla la timpul lor. 

Cu toate astea mi-am propus sa ma bucur mai mult de clipa. Sa ma bucur de ceea ce am si de ceea ce sunt acum. Poate maine voi plange. Astazi daca vreau sa rad, voi rade. De obicei ma bucur de lucrurile marunte din viata mea si asta e un lucru la care nu vreau sa renunt si de care vreau sa profit la maxim.

La sfarsit de 2016 sunt obosita. Dar zambesc. Deci sunt fericita si asta e bine.

Si voi cititoarele faceti parte din viata mea, ma faceti sa zambesc de fiecare data cand imi lasati un comentariu, de aceea va trimit o imbratisare calduroasa si va multumesc din tot sufletul ca sunteti aici. Fara voi acest blog nu ar exista. Va multumesc ca ati revenit aici, chiar si dupa ce am facut pauze lungi. Va multumesc ca mi-ati fost alaturi chiar si atunci cand poate nu am scris articole foarte bune. Va multumesc pentru ca sunteti aici zi de zi. 

Asadar dragele mele va doresc un 2017 plin de impliniri, sanatate si fericire. Invatati sa traiti clipa si sa va bucurati de fiecare moment al vietii. Lucrurile marunte fac diferenta si daca incercam sa privim mereu partea plina a paharului cu siguranta totul va fi bine. Si daca uneori nu va fi bine, capul sus, aveti incredere in voi si mergeti mai departe. Un pas inaintea celuilalt. 

E ultimul articol din 2016 si nu imi mai ramane decat sa va trimit un pupic si ne vedem la anul cu bine, la fel de increzatoare, la fel de frumoase.

Va pup dragile mele si va doresc tot binele din lume !

You May Also Like

12 Comments

  1. La multi ani si multe bucurii in noul an! Astept sa te citesc cu mare drag si sper sa fie numai de bine! Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc !!! Un an cu multe impliniri si sanatate iti doresc :)
      Multumesc pentru ca esti aici :). Ne auzim cu drag la anul. Te pup :*

      Ștergere
  2. Sa ai si tu un an nou minunat Diana! Si pentru mine a fost un an dificil in care am trecut prin incercari grele, pierderi care m-au marcat profund. Anul trecut de Revelion am facut o lista de rezolutii, si atunci mi-am propus ca la sfarsitul lui 2016 sa ma uit in urma la acele rezolutii, sa vad ce am realizat si ce nu. Si am facut aceasta revizuire acum la sfarsit de an -- am realizat cam jumatate din rezolutiile pe care mi le-am propus in noaptea de Revelion acum un an. Pentru anul care vine mi-am propus sa nu mai fac rezolutii si planuri, la fel ca tine, ci sa las noul an sa ma surprinda cu ce va avea mai bun.

    Sa ai un 2017 fericit si luminos, ne vedem in curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te pup cu mare drag si iti doresc sa ai parte doar de lucruri bune in 2017 !!!! :*

      Ștergere
  3. Eu nu s tanara dar sfatul meu este "fruntea sus" ,ca doar viata e data sa o traim si LA MULTI ANI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe acelasi principiu merg si eu :). Dar nu conteaza daca esti tanara, sau nu. Fiecare varsta are frumusetea ei ! La multi ani !

      Ștergere
  4. Si pentru mine anul 2017 a fost un an mai greu, dar si multe vise mi s-au inplinit. A fost greu pentru ca am fost o perioada bolnava, a fost bun pentru ca mi-am revenit si am putut colinda tara timp de o luna in lung si in lat.

    RăspundețiȘtergere
  5. "La sfarsit de 2016 sunt obosita. Dar zambesc. Deci sunt fericita si asta e bine. "TE AM CITATAT, si zambesc LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere