Search

Cumparaturi de pe site-ul Kalapod.ro

by - luni, decembrie 12, 2016


Buna dragilor,

Astazi iesim putin din sfera de beauty pentru ca doresc sa va prezint un site de incaltaminte, de unde am dat o comanda de curand si am fost foarte multumita. In ceea ce ma priveste nu investesc foarte multi bani in incaltaminte, deoarece nu stiu cum se face, dar mereu o stric. Si in plus nici nu imi place sa dau multi bani pe o pereche de pantofi si sa trag de ei la nesfarsit, deoarece ma plictisesc. Cea mai scumpa pereche de incaltaminte pe care o am, a costat 150 lei si cred ca e maximul pe care l-as plati plati pentru pantofi. Ei bine, la ultima achizitie de incalminte, am platit 140 lei pentru 3 perechi de incaltaminte. Am dat comanda acum vreo 2-3 luni, sunt foarte incantata de calitatea produselor si astazi o sa va prezint cumparaturile.

Comanda am facut-o pe site-ul kalapod de unde am cumparat si anul trecut si pentru ca am fost multumita am revenit. Imi place acest site deoarece are produse foarte ieftine iar gama de incaltaminte e foarte variata. In plus ofera transport gratuit la comenzile peste 99 lei iar la cele sub 99 lei transportul e doar 12 lei. 

In fiecare iarna imi cumpar o pereche de cizme, deoarece imi plac la nebunie si de obicei le asortez la colanti sau rochite tricotate. Pe kalapod sunt o gramada de cizme cu preturi intre 50-100 lei, ceea ce mi se pare foarte ieftin.


Am ales o pereche de cizme negre, cu botul rotund si cu blanita. Ele in sine sunt destul de simple, dar blanita e chiar de efect. Materialul mi se pare calitativ, le-am purtat o gramada si nu au nici un defect. M-am bucurat foarte tare cand am constatat ca in interior au multa blanita care tine de cald.
De obicei aleg cizme negre deoarece sunt mai usor de asortat, fiind foarte versatile.


Talpa e destul de groasa si are si acele denivelari ca sa nu imi rup gatul pe zapada :D.


Le-am purtat cand am fost pe Transfagarasans si in Brasov, iar mai multe fotografii puteti vedea aici.
Cizmele au costat 60 lei.


Am mai ales o pereche de ghete negre, care nu sunt imblanite, dar au inauntru un fel de burete gros. Pe acestea le-am purtat destul de des in ultima perioada si s-au comportat foarte bine. De asemenea sunt comode si usor de asortat. Merg si la blugi, si la colanti si la o rochita. Asta depinde in functie de stilul fiecaruia. Ghetele au costat 45 lei. Din pacate modelul nu mai este disponibil pe site, dar in categoria de ghete gasiti o gramada de modele la fel de ieftine.


Iar ultima achizitie e tot o pereche de ghete, de data asta imblanite. Extrem de imblanite. Le-am ales pentru ca mi se par foarte utile pentru zilele in care e zapada, in primul rand deoarece tin de cald si pentru ca sunt impermeabile. Au si pe bot chestia aia din plastic, astfel incat sa nu patrunda umezeala. Sunt ideale pentru zilele la munte. Inca nu am apucat sa le port, dar la ce frig se arata in ultima perioada, presimt ca le vine randul curand. 
Acestea au fost cele mai ieftine si au costat doar 35 lei. Mi se pare o suma foarte mica...adica ghete imblanite si calitative cu 35 lei? Ei bine, da :D.

In concluzie sunt tare incantata de produsele cumparate si cu siguranta voi reveni pe site si pentru alte comenzi. Inchei articolul prin a va arata o pereche de ghete de care am ramas surprinsa cand le-am vazut pe site. Sunt ghete transparente.



Nu sunt tocmai ghete de iarna, dar merg in alte anotimpuri si asa cum scrie si pe site sunt ideale pentru zilele ploioase. Mi se par chiar interesante si usor ciudate, dar zau ca le-as purta. Unde mai pui ca au un pret de doar 35 lei?

Pe site gasiti si diferite accesorii, insa mi-au atras atentie gentile care sunt foarte ieftine. Le gasiti aici.

Voi ati cumparat pana acum de pe site-ul kalapod?

You May Also Like

13 Comments

  1. Ghetutele negre imi plac mult de tot! ❤ Sa le porti cu drag si spor! ^_^

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragute astea transparente! Nu stiu daca le-as purta, dar sunt faine! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am cumparat de la Kalapod si am fost foarte multumita de acest magazin.

    RăspundețiȘtergere
  4. De pe Kalapod mi-am cumparat o singura data o pereche de baleni si marimea nu s-a potrivit. Stiam de la inceput ca nu trebuie sa-mi cumpart de incaltat de pe net, dar mi-au placut foarte mult balerinii. Am laba piciorului foarte lata si imi este greu sa cumpar ceva fara sa incerc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cu incaltamintea nu am avut probleme sa nu se potriveasca cand am comandat de pe internet. 37 e sfant la mine :D.

      Ștergere
  5. Ador acest site!
    80% din incaltamintea mea o am de pe kalapod.
    Cei drept, am dat foarte multi bani pana in prezent pe incaltaminte. De cand ma stiu, le tot stric. Pe iarna, imi trebuie cam trei perechi de incaltari. Si toate le distrug.
    Imi place mult acest site, imi ofera multa oferte la preturi foarte mici.
    Am o problema cu forma piciorului, dar niciodata nu am intampinat probleme de pe Kalapod. Saptamana trecut am cumparat niste botine de la ei, as mai vrea eu sa mai iau cate ceva, dar cand te pui pe picioare si aduni ceva banuti trebuie sa se intample ceva.
    Sunt super interesante ghetele transparente. In toata colectia mea, nu am nimic fara toc dar pe acestea le as achizitiona ca par nebunesti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Incaltari nu prea pot sa-mi cumpar de pe diferite site-uri deaorece am laba piciorului lata si nu mi se potrivesc marimile. Trebuie sa incerc si apoi sa cumpar.

    RăspundețiȘtergere