Search

Produse terminate - septembrie, octombrie, noiembrie 2016

by - vineri, decembrie 02, 2016


In mod normal la inceputul articolelor cu produse terminate, ma plang cat de repede a trecut luna precedenta. Ei bine, acum o sa ma plang ca a trecut prea repede toamna, pentru ca in articolul de astazi va prezint produsele terminate in ultimele 3 luni. Oricat as fi incercat sa ma mobilizez sa scriu lunar articolul asta, acum nu mi-a iesit. Ba nu am avut aparat foto, ba nu am avut timp, ba am uitat. Trebuia neaparat sa scriu articolul pentru ca punga cu flacoane goale deja era plina si ma incurca si in plus nu vreau nici un articol kilometric, desi presimt ca asa va fi :).
Asadar sa incepem parada produselor terminate :


La capitolul geluri de dus am stat bine pentru ca am terminat o gramada care erau incepute si folosite prin rotatie si nu le prevedeam prea repede finalul. Dar uite ca minunea s-a produs si le-am terminat. Am dat gata 5 geluri de dus Balea care mi-au placut la nebunie cu exceptia celui cu cocos. La inceput m-a incantat pentru ca miroasea bine, avea o culoare albastra si putin sclipici prin el, dar dupa putin timp si-a schimbat consistenta si aroma care devenise inecacioasa si nu l-am mai folosit, prin urmare e doar pe jumatate gol. Dar restul mi-au placut la nebunie si preferatul meu a fost cel cu lime si menta pe care l-am cumparat in vara si l-am terminat abia de curand. E de vis aroma lui si confera o senzatie de racorire. Si cel cu pepene miroase bine...iti vine sa il mananci :D.


Raman tot la capitolul produse pentru dus, pentru ca se pare ca am fost chiar harnica. De curand am descoperit gelurile de dus de la Lady's si va spun drept ca m-am indragostit de ele. Miros foarte bine, sunt catifelate si fac multa spuma. Momentan am terminat varianta cu piersica si vanilie si mai am inca 4 geluri de dus Camil in baie si toate sunt delicioase. Le gasiti aici daca sunteti interesate.
Uleiul de dus de la Bioderma a fost un deliciu pentru bine si cu siguranta o sa il recumpar. V-am scris mai multe despre el aici. L-am folosit foarte mult si pentru curatarea tenului si mi-a placut la nebunie.
Si despre gelul de dus Bottega Verde v-am scris aici si mi-a parut tare rau cand s-a terminat pentru ca are un miros placut si special si un ambalaj pe masura. Te simti de parca ai folosi un produs de lux.
Am mai dat gata si o cutie de sare de baie, tot de la Lady's din gama Camil si a fost un produs bun. Eu puneam sarea de baie, in timp ce se umplea cada ca sa se topeasca pana ma bagam in apa. Coloreaza putin apa ( sarea de baie avea culoarea roz) si lasa in baie o aroma foarte placuta. Varianta pe care am avut-o eu e cu lotus si orhidee, dar vreau sa mai incerc si altele. Gasiti produsul aici.


Stau bine si la capitolul protectie solara, pentru ca am terminat 5 produse. Primul terminat a fost uleiul bronzant de la Gerovital, despre care am scris aici. Mi-a placut foarte mult mirosul acestui produs si chiar daca are factor de protectie mai mic, l-am folosit dupa ce m-am bronzat putin si a fost ok. In zilele de plaja cu soare foarte puternic, aplicam intai o crema cu factor de protectie mare si apoi acest ulei pentru ca miroase delicios.
Spray-ul Photoderm SPF 30 Bioderma a fost un prieten de nadejde si nu l-am folosit doar la plaja ci si zi de zi, pentru ca se absoarbe rapid in piele si nu lasa pelicula grasa la nivelul pielii. V-am scris mai multe despre el aici.
Am dat gata si 3 tuburi de Bioderma Photoderm Max Aquafluide SPF 50+. Mi-au placut toate variantele, in special cele colorate pentru zilele in care nu am folosit fond de ten. Am aplicat doar aceasta crema si am fost multumita ca uniformizeaza cat de cat nuanta tenului. Le-am facut si un review aici.


Mi-a fost tare drag si samponul RevlonFlex si v-am scris mai multe despre el aici. Pentru ca mi-a facut bine la par, probabil la un moment dat o sa revin la el.
Am terminat si doua masti de par de la Loncolor Natura...una cu ulei de argan si una pentru par vopsit. Ambele mi-au placut foarte mult, catifeleaza parul si il hidrateaza. Despre cea cu ulei de argan v-am scris aici.
Masca de par Prestige am cumparat-o de la Lady's si o gasiti aici. E o masca de par buna, are un miros placut si mi-a placut deoarece in cazul meu previne electrizarea parului si de asemenea il lasa matasos.
Samponul Keune a facut parte din beauty kit-ul Marie Claire, pe care vi l-am prezentat aici. Mi-a ajuns cam pentru 3 utilizari, eu fiind posesoarea unui par des si nu mi-a dat motive sa ma plang de el.


Masca hidratanta Happiness Gerovital, mi-a placut deoarece miroase foarte bine si se simte catifelata pe fata. Ca si eficienta as spune ca e cam 6/10. Nu am vazut efecte prea vizibile in urma utilizarii ei.
Bioderma Sebium H2O mi-a placut evident ca si restul apelor micelare Bioderma. Nici nu mai stiu cate flacoane am terminat in ultimii 5 ani de cand folosesc apa micelara Bioderma. Oricum, foarte multe si vor urma si altele.
Hydrabio Gel Creme Bioderma mi-a placut la nebunie, pentru ca hidrateaza foarte bine tenul, il lasa catifelat si se absoarbe rapid. V-am scris mai multe despre el aici.
Crema Balea Ultra Sensitive mi-a fost de mare folos cand mi s-a ucat tenul ingrozitor si pentru o crema ieftina si-a facut treaba cum nu se putea mai bine. Un review complet am scris aici.
E timpul sa ma despart si de buretele Konjac cumparat de la DM. Mi-a placut deoarece exfoliaza usor tenul si cu siguranta o sa il mai recumpar.


Am mai terminat si doua variante de deodorante Dove si mai am unul in folosire. Nu stiu de ce mi s-a pus asa tare pata pe deodorantele Dove in ultima perioada, insa cert e ca sunt multumita de ele. Isi fac treaba foarte bine, au un pret avantajos si miros bine.
Printre produsele mele preferate de la Avon sunt spray-urile de picioare din gama Foot Works si am reusit sa termin 2. Previn transpiratia si mirosurile neplacute, insa usuca destul de tare picioarele si e necesar ca in fiecare seara sa aplic o crema hidratanta.


Si ultimele produse terminate sunt un gel intim si un sapun lichid. Despre gelul intim ON LiNE v-am scris aici si parerea mea a ramas neschimbata. E un produs eficient si bland in acelasi timp.
Sapunul lichid Protex antibacterial nu mi-a lasat o impresie prea placuta din pacate. Are o consistenta cam densa ca de gel si nu mi s-a parut foarte eficient si in plus usuca pielea destul de tare. Treaba asta a sesizat-o si sotul meu, deci e lucru mare :)). E prima data cand il cumpar si cred ca si ultima.

Pfff...gata?! Gata !!! 
Daca ati ajuns pana la finalul articolului kilometric, va invit sa imi scrieti si voi in comentarii ce produse ati mai terminat si daca ati folosit vreunul din cele prezentate astazi.
V-am pupat :*

You May Also Like

13 Comments

  1. Ai fost harnicuta, dar nu ma pot opri sa-ti scriu faptul ca antuperspiranele Dove mi se par enorm de scumpe la 14 sau 16 lei, cat scrie pe ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe deodorantele Dove scrie 10 lei :D

      Ștergere
    2. Scuze, din poze nu se vede foarte bine. Greseala mea. La 10 lei is ok ca pret.

      Ștergere
  2. Uuuuf, asa de multe ? :)
    Gelurile de dus Ladys si Balea imi plac si le recumpar mereu. Deasemenea, am incercat cu ceva vreme in urma crema de fata Balea Ultra Sensitive si a fost foarte ok.
    Weekend placut iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca avem cateva preferate comune :D
      Weekend placut si tie :*

      Ștergere
  3. Wow, cate "goliciuni"! :)))
    In general imi plac gelurile de dus de la Balea, insa uneori prefer ceva mai bun. Aleg Palmolive, Dove, Yves Rocher sau Avon.
    Bioderma Photoderm mi-au placut si mie - ultimul l-am terminat aproape pe tot, dar cred ca nu mai este in termen.
    Despre masca de la Gerovital pot spune acelasi lucru: efectul de moment era racoritor intr-adevar, miroase super, dar nu am vazut efecte, imbunatatiri.
    Bioderma - spun DA la orice, pentru ca este un brand care m-a cucerit.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am mai folosit de foarte mult timp un gel de dus Palmolive :D. De la Balea imi plac tare mult datorita aromelor deosebite.
      Si Bioderma e pentru mine un brand care m-a cucerit. Toate produsele incercate mi-au placut.
      Te pup :*

      Ștergere
  4. Ce de-a produse terminate. :) Nu pot sa spun ca am folosit vreunul din aceste produse, dar din aceste game, majoritatea dintre ele, da. N-am folosit niciodata produse din gamele Balea, Camil, Prestige, Keune, dar din toate celelalte game pe care ni le-ai prezentat aici, da, am folosit, si folosesc si in prezent cateva.
    De curand am scris si un articol despre produse terminate, si a fost prima oara cand m-am aventurat sa scriu despre produse pe care le-am terminat -- doua geluri de dus, o masca de par, un deodorant stick, o lumanare parfumata, un detangler pentru par, doua rujuri, un blush.
    Sa ai un weekend frumos!

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da...am terminat destul de multe, dar e bine :D. Zic sa dai o sansa brandului Balea, imposibil sa nu gasesti o aroma de gel de dus care sa iti placa.
      Weekend placut si tie :*

      Ștergere
  5. Ce harnica ai fost. Produsele Bioderma imi plac si mie tare mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o placere sa termin produse :D Asta inseamna ca le folosesc si nu dau banii aiurea pe ele :D

      Ștergere
  6. Asta da postare de baut cafeaua! Ai fost harnicuta tare. Si mie imi plac spray-urile de picioare de la Avon, vara asta le-am descoperit pe cele cu Lime Mojito!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut si eu varianta cu Lime Mojito si mi-a placut la nebunie !!

      Ștergere