Search

Draga mea....geanta Ofelia

by - vineri, ianuarie 20, 2017


Daca ma urmariti pe Instagram, cred ca ati vazut cele doua poze in care va aratam o geanta tare frumoasa. Daca nu ma urmariti, o puteti face aici
Ei bine, nu e un lucru nou ca am o slabiciune pentru genti. Mici sau mari, toate imi plac. Ba chiar am vazut si pe Ebay niste modele mai ciudate, gen forma de inghetata sau cutie de lapte si mi le doresc !. De vreo doua luni, am o noua geanta care ma insoteste peste tot, e frumoasa si utila. 

Este vorba despre geanta Ofelia, de pe adona.ro. De la adona, mai am inca doua genti la fel de frumoase, pe care le-am purtat destul de mult si s-au mentinut exemplar. Nu s-au deteriorat deloc, arata foarte bine deci calitatea produselor e una superioara. 

Geanta Ofelia este disponibila in 4 nuante : 


Toate sunt frumoase si deosebite, insa pentru ca nu aveam nimic asemanator, am ales varianta cu negru si bej. Unul dintre motivele pentru care am ales geanta Ofelia e buzunarul mare din fata. Pe langa faptul ca are un aspect foarte frumos, e si foarte util.



Geanta are si un fermoar in spate care pentru mine e foarte util. Asta e buzunarul in care imi tin de obicei telefonul. Logica mea e ca daca nu il aud ca suna, il aud ca vibreaza :)).


Materialul din care e confectionata geanta e piele ecologica. Are o lungime de 34 cm si o inaltime de 26 cm. Inauntru are un singur compartiment mare, plus doua buzunarele mici unde de obicei imi tin rujul/balsamul de buze si alte chestii mici si inca un buzunar care se inchide cu fermoar si care e destul de mare. Pe langa manerele de mana are si o bareta lunga care e detasabila. Eu de obicei port bareta lunga, deoarece imi e mai usor sa tin geanta pe umar.


Buzunarul din fata e foarte spatios, incap aici o gramada de lucruri. In plus imi place tare mult combinatia de culori folosita. Auriul da gentii o nota eleganta.



Si manerele au detalii aurii si arata foarte fain.
As spune ca geanta e extrem de versatila, putand fi adaptata mai multor tinute. Asa cum am spus mai sus prefer sa port geanta cu bareta lunga, insa doar pentru o tinuta casual.
La o tinuta mai eleganta o port doar cu baretele de mana si detasez cureaua lunga.Iar faptul ca e foarte incapatoare ma face sa o iubesc si mai mult. 

In ceea ce priveste pretul, as spune ca e accesibil. Costa 239 lei la pret intreg, iar acum e la reducere si costa doar 159 lei. 

Calitatea gentii e de asemenea foarte buna. Port geanta aproape zilnic de aproximativ 2 luni si arata ireprosabil dupa cum se vede si in poze. Pozele au fost facute in ziua anterioara a acestui articol. Ma bucur sa intalnesc produse de calitate, produse care imi plac si pe care le pot purta perioade indelungate fara sa se deterioreze.

Ei, ce ziceti? Va place geanta mea Ofelia?
Voi ati comandat vreodata de la Adona.ro?
Ce modele va tenteaza?

You May Also Like

13 Comments

  1. Adevarul este ca am vazut si eu pe site la ei niste genti de-a dreptul bestiale.
    Imi plac foarte mult. Eu nu sunt atat de innebunuta dupa genti, poate nici situatia financiara in ultimul timp nu prea m.a mai lasat sa-mi achizitionez prea multe. Am doar trei! Doua negre si una alba. Aceasta mi se pare foarte practica pentru facultate. Imi pot baga cursurile fara a.mi face griji ca le pot mototoli sau rupe.
    Sper sa pot sa-mi achizitionez si eu una.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa...au niste genti superbe ! Eu sunt innebunita dupa genti. Chiar daca nu am bani mereu sa cumpar, tot tanjesc dupa ele :D

      Ștergere
  2. Este foarte draguta geanta si incapatoare. Culoarea este minunata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut pe site-ul Adona foarte multe genti frumoase si cu modele deosebite. Adona nu am in schimb am multe genti cu toate ca in ultima perioada prefer rucsacurile care mi se par mai practice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cochetez si eu cu rucsacurile...dar tot mai mult imi plac gentile :D

      Ștergere
  4. Si eu am cateva gentute de la ei si sunt multumita de ele!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte draguta geanta! imi place! :)

    RăspundețiȘtergere