Search

Produse terminate - decembrie 2016

by - marți, ianuarie 10, 2017


Cu putina intarziere, apare si articolul cu produsele terminate din luna decembrie. Era cat pe ce sa ratez din nou luna asta...am uitam efectiv de articol. Noroc ca mi-a sarit in ochi punga cu flacoane goale, n-am mai amanat si m-am pus pe facut poze si pe scris. Astazi nu am toate cuvintele la mine pentru introducere, asadar trec la fapte si va arat produsele terminate :).


Deodorantele nu le-am terminat chiar intr-o luna, doua dintre ele fiind incepute de ceva timp. Daca imi urmariti blogul, cred ca v-ati dat seama ca ma invart destul de mult in jurul deodorantelor Dove si Rexona. Asta pentru ca imi plac foarte mult. Sexy Bouquet e aroma mea preferata de la Rexona, la fel cum e si gama cu castraveti de la Dove. Ambele isi fac treaba asa cum trebuie si au o aroma foarte faina. Mirosul deodorantului Rexona e usor dulceag si foarte feminin, in schimb ce Dove ofera o aroma fresh. Iar pentru ca nu mai incercasem de mult timp un deodorant Nivea am ales unul din gama clasica "protect&care" si mi-a placut, astfel incat sunt sanse sa il mai vedeti pe blog.
De la Gerovital am terminat un deodorant in varianta mini si desi mi-a placut in ceea ce priveste eficienta si mirosul m-a enervat maxim dozarea. Cred ca am nimerit eu unul defect pentru ca abia iesea produsul. Nu am prea explorat gama de deodorante de la Gerovital, dar s-ar putea sa o fac.


La capitolul machiaj am stat bine cu produsele terminate, avand in vedere cat de greu se consuma categoria asta. Am dat gata un rimel de la Astor care mi-a placut tare mult si la un moment dat il voi recumpara cu siguranta.
Am mai terminat si un corector de la Avon din gama Ideal Flawless care mi s-a parut super fain, doar ca dupa ceva timp i s-a schimbat consistenta si s-a intarit putin. Insa are o acoperire foarte mare si o rezistenta pe masura. Un alt rimel terminat, este o varianta travel size de la Gucci pe care am primit-o cadou la o comanda pe un site. Ma gandesc intr-una de la ce site...dar imi pare rau..nu mai stiu :D. Ideea e ca mi s-a parut un rimel normal, nimic deosebit la el, deci in mod cert nu l-as cumpara in varianta full size, pentru ca evident nu e un produs ieftin.
Iar chestia aia sparta, stearsa si prafuita e ambalajul pudrei Stay Matte de la Rimmel London. E o pudra ieftina si foarte buna. Insa ma enerveaza ambalajul pe care il are. Nu neaparat pentru ca are un aspect nu tocmai frumos ci pentru ca e slab calitativ. Se crapa, se sterge scrisul etc. Mi-ar placea ca Rimmel London sa investeasca putin in ambalaj, chiar daca ar creste si pretul. Eu zic ca ar merita.


Sapunul lichid de la Lady's din gama Camil cu miere, ciocolata si menta a fost un deliciu si l-am savurat de fiecare data cand m-am spalat pe maini. Miroase delicios, curata eficient si nu usuca pielea. Are si un pret mic de doar 11 lei si daca sunteti curioase il gasiti aici.
Crema antiacneica Eritroacnol e o crema pe baza de ingrediente naturale si antibiotic si are un pret extrem de mic, in jur de 8 lei. De asemenea e o crema eficienta, chiar combate cosurile. Eu am aplicat-o seara, insa doar local pe cosuri, nu pe toata fata. E recomandat sa fie folosita maxim o saptamana in fiecare zi, dupa care e necesara o pauza. Are un gramaj de 75 de ml, ceea ce o face greu de terminat in 3 luni, insa avand in vedere ca e ieftina nu imi pare rau sa o arunc jumatate plina si sa cumpar alta. Nu folositi niciodata produse care au trecut de termenul de valabilitate.
Nici mastile de par de la Kallos nu sunt o noutate pe acest blog si de curand am mai terminat o varianta cu placenta, care mi-a placut foarte mult. E o masca hidratanta, miroase frumos si are si un pret mic. Iar cantitatea de 1 kg e chiar generoasa :).


Am cateva masti de par preferate, dar masca Victoria Beauty cu extract de Macadamia, le-a batut pe toate si se claseaza momentan pe locul 1. Masca e blanda, hidratanta intr-un mod in care nu pleosteste parul si il face matasos si stralucitor. Pe langa asta m-a dat pe spate mirosul. Dupa ce ma spal pe cap si aplic masca, imi tin parul in prosop si apoi mai aplic o crema leave-in si un ulei de par. Ei bine, mirosul mastii Victoria Beauty persista desi aplic ulterior si alte produse in par. Si rezista pana la urmatoarea spalare ( inca doua zile in cazul meu ). Sincer nu imi amintesc sa mai fi avut o masca, al carui miros sa persiste atat de mult. In plus imi place pentru ca imi lasa parul foarte catifelat, ceea ce e perfect pentru parul meu capricios. Are 177 ml si costa 20 lei, iar momentan e la reducere si costa doar 14 lei. O gasiti aici. Am si uleiul de par din aceeasi gama si e de vis si acela.
In continuare va prezint o crema de dus exfolianta de la Balea. E cu miros de migdale, o aroma gurmanda. Are mici particule exfoliante, care sunt blande si eficiente in acelasi timp. Si avand in vedere si pretul mic, cu siguranta va reveni in baia mea.
Am dat gata un nou spray de picioare de la Avon, din gama Foot Works. Produsul asta se afla printre produsele mele preferate de la Avon. Eficient, miroase bine si costa putin. Am avut cam toate variantele si toate imi plac.

Cam acestea sunt produsele terminate din luna decembrie. Nu sunt foarte multe iar asta ma bucura deoarece am putut sa va scriu mai detaliat parerea mea despre fiecare, fara sa fac un articol kilometric.

Voi ce produse ati mai terminat in ultimul timp?
Ati incercat vreun produs din cele mentionate? Daca nu, de care ati fi tentata?

You May Also Like

18 Comments

  1. Nu am mai incercat masca cu placenta de la Kallos din "tinerete". Nici nu stiam ca mai exista pe piata. Chiar m-ai tentat cu ea, tare buna era, imi amintesc perfect ca imi placea mult.
    Pudra Stay Matte de la Rimmel contine parfum? Crezi ca ar fi ok pt tenul sensibil? Merci :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu prin adolescenta am descoperit mastile astea si de atunci rar mi-au lipsit din baie, indiferent de ce alte masti mai am.
      Are putin parfum pudra, dar ingredientul e pe la mijlocul listei, deci nu e intr-o concentratie mare. Si eu am ten sensibil si nu mi-a cauzat probleme.
      Iti las aici lista de ingrediente, in cazul in care doresti sa o studiezi mai bine :)
      TALC, MAGNESIUM STEARATE, POLYETHYLENE, PETROLATUM, PHENYL TRIMETHICONE, DIMETHICONE, POLYBUTENE, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, TOCOPHERYL ACETATE, METHYLPARABEN, COCOS NUCIFERA, PARAFFINUM LIQUIDUM, PROPYLPARABEN, PARFUM, ALOE BARBADENSIS, BHT, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LINALOOL, BUTYLPARABEN. [ /- MICA, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77007]

      Ștergere
  2. Deodorantele de la Dove si Rexona le folosesc si eu acum, sunt super preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deodorantul Dove si Rexona sunt printre preferatele mele. Pe acestea la cumpar de fiecarr data.
    Sapunul lichid de la Lady's l-am folosit si inca vre-o doua arome.
    Nu stiu crema acneica, este achizitionata din farmacie?
    Mastile de la Kallos le folosesc de ani de zile, sunt generoase ca si cantitate si pret. Produsele de la Balea nu le-am incercat. Ma gandeam ca ca produsele din gama Victoria Beauty sunt mai scumpe la la pret. Spray-ul pt picioare de la Avon il am si eu. Eu consum foarte mult gel de dus, deodorant, crema de corp. Restul, prea putin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, crema antiacnee se gaseste in farmacie. Daca ai ocazia sa incerci produse Balea, sa nu eziti. In special gelurile de dus cu arome delicioase !!
      Eu consum cate putin din fiecare :D

      Ștergere
  4. Cateva dintre produsele din articol le-am folosit si raman printre preferate(Dove, Rexona), altele nu le-am incercat niciodata. La la Balea inafara cremei exfoliante de dus imi plac si nu-mi lipsesc niciodata gelurile de dus si crema de maini.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crema de maini de la Balea nu am avut pentru ca am o gramada de creme si am zis ca nu iau prea multe ca nu am cand sa le termin, dar la un moment dat ii vine randul :D

      Ștergere
  5. Si eu consider ca cei de la Dove fac unele dintre cele mai bune deodorante, recent as fi vrut sa ma indrept spre ceva mai bio. Nu stiu pe nimeni care să fi incercat un deodorant mai bio dar am vazut ca sunt pe piata deodorante cu piatra de alaun. Ma intrebam daca ai incercat vreodata asa ceva, sunt tare curioasa cum sunt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am folosit o perioada lunga de timp piatra de alaun si i-am facut si un review pe blog : http://www.dianatimofte.ro/2014/05/review-piatra-de-alaun.html
      Oricum pana nu incerci e greu sa iti dai seama...banuiesc ca la fiecare dintre noi actiunea e diferita.

      Ștergere
  6. Cred că e o problemă la toate deodorantele mini Gerovital, am pățit și eu la fel cu unul, abia reușeam să-l folosesc.
    N-am mai folosit de mult măștile Kallos, dar îmi amintesc că-mi plăceau, însă am ajuns la saturație la un moment dat.
    Ai consumat ceva produse, spor în continuare! Eu am stat prost rău cu consumatul pe final de an..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu mai fac pauza uneori de la mastile de la Kallos, dar la ceva timp mereu ma intorc la ele :D

      Ștergere
  7. si eu folosesc produse de la Lady's. la mine nu a avut efect masca de par cu macadamia de la lady's, probabil pt ca am parul cret si cam uscat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai parul foarte uscat cred ca ti-ar fi de mare folos uleiul de cocos. Il folosesc si eu si chiar pregatesc un articol pentru el :)

      Ștergere
  8. Am si eu un produs de la Nivea din gama asta, dar sub forma de stick.

    RăspundețiȘtergere