Search

Review gel de dus si crema de corp cu goji si rodie

by - vineri, ianuarie 27, 2017


De curand ma rasfat cu noi arome despre care vreau sa va povestesc si voua in acest articol. Printre produsele mele, se gasesc un gel de dus si o crema de corp absolut adorabile, cu extract de goji si rodii. Ambalaje frumoase si arome delicioase.
Produsele despre care o sa va scriu astazi au un lucru in comun : ambele au in compozitie extracte din goji si rodii, care au proprietati de antioxidante. O sa le iau pe rand si va scriu despre fiecare.

Lapte de corp cu goji si rodii


In primul rand trebuie sa mentionez ca ambalajul mi se pare adorabil atat din prisma culorii si a formei recipientului cat si din prisma pompitei. Ador produsele cu pompita pentru ca se dozeaza mult mai usor si poti controla cu exactitate cantitatea de produs.
Laptele de corp are un miros foarte placut...chiar ma duce cu gandul la fructe. Are o consistenta usoara, se intinde usor pe piele si se absoarbe rapid. De asemenea confera pielii o hidratare optima. Aplic produsul seara si dimineata pielea e catifelata si parfumata. Da, asta e inca o bila alba. Mirosul persista destul de mult, ramane pe piele cateva ore bune. Laptele asta de corp ma face sa ma simt tare rasfatata cand il folosesc, iar mirosul dulceag al fructelor din compozitie imi place la nebunie.
Produsul este testat dermatologic si nu contine coloranti.
Are o cantitate de 400 ml si costa 24 lei. Il gasiti aici. Avand in vedere cantitatea mare si calitatea, pretul mi se pare mic. Produsul nu se consuma repede, deci investitia e buna.


Gel de dus cu goji si rodii


Gelul de dus cu goji si rodii, este un rasfat la fel de dulce ca si laptele de corp. Are aceeasi aroma placut care invaluie pielea si parfumeaza toata baia cand il folosesc.
Este un produs foarte bland, curata pielea eficient si in acelasi timp mentine nivelul de hidratare, deci nu usuca absolut deloc. Consistenta lui este densa si foarte cremoasa. Daca dupa dus nu folosesc o crema de corp, aroma gelului de dus se mentine foarte bine pentru cateva ore. Produsul face foarte multa spuma, asadar e nevoie de o cantitate foarte mica, ceea ce il claseaza printre produsele economice si eficiente.
Are si o nuanta foarte frumoasa de piersiciu.
E un gel de dus ideal pentru toata familia, avand in vedere ca are o cantitate de 750 ml iar pretul de 22 lei e accesibil. Daca v-am facut curioase de acest gel de dus il gasiti aici.


Gata, am plecat sa fac un dus si sa ma rasfat cu laptele de corp :)
Ati incercat aceste produse, sau altele cu extract de goji si rodii?

You May Also Like

15 Comments

  1. Nu am incercat nici-un produs din acest brand. Din cate imi aduc aminte parca ne-ai mai prezentat ceva de la firma asta, samponul ala care miroase a cola sau visez eu.
    Pretul mi se pare bun, din ce-mi dau seama la tine in mana gelul de dus are consistenta densa.
    Produse care sa aiba in compozitie goji si rodie nu am incercat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, samponul cu aroma de cola l-am mai prezentat pe blog de la brandul asta !
      Daca ai ocazia sa incerci produse care au in compozitie goji si rodii sa nu eziti. Sunt delicioase !

      Ștergere
    2. Pai n-am inteles, se folosesc pentru spalat sau pentru mancat?Cum sunt "delicioase"?

      Ștergere
  2. Din cate ne spui tu sunt foarte bune. Cred ca este un miros minunat la tine in baie cand le folosesti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat nici un produs Anian.Preturile sunt mai mult decat prietenoase si mi-ar placea sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Brandul Anian are produse foarte bune si ieftine. Mi-a placut tot ce am incercat de la ei.

      Ștergere
  4. N-am incercat produse din aceasta gama. Si n-am avut ocazia sa folosesc produse cu goji, dar am folosit cu produse de ingrijire cu rodii, sampoane, balsamuri pentru par, sapunuri, lichide, geluri de dus etc., si sunt grozave (Dove de exemplu are produse cu rodii).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmmm...de la Dove nu am incercat gama cu rodii, dar o sa ma uit dupa ea prin magazine. Chiar sunt curioasa cum sunt produsele.

      Ștergere
  5. Yummy!
    Pe acestea nu le-am incercat dar, ma declar tentata! <3
    Sa le folosesti cu drag si spor pana la ultimul strop!Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-ar placea sa incerc aceasta gama! Arata bine produsele!

    RăspundețiȘtergere