Search

Concluzii dupa provocarea #unarticolpezi

by - duminică, februarie 05, 2017


Acum o luna mi-am propus un nou proiect pentru blog, in cadrul caruia timp de o luna sa public un articol pe zi. Din 2011 de cand scriu pe acest blog nu am scris niciodata zilnic timp de o luna. Au fost momente in care a aparut cate un articol zilnic, insa nu mereu. De obicei scriu cam de 3-4 ori pe saptamana.

Cum a fost dupa o luna de articole zilnice? Ei bine, inainte de toate, am luat-o putin pe aratura pentru ca au fost vreo 3 zile din luna pe care le-am ratat, insa evident din motive rezonabile.
La inceputul acestui proiect nu am avut un plan pentru atatea articole si nici poze. M-am bazat pe inspiratia zilnica. Asadar am inceput doar cu 3 articole in draft.
Daca as fi notat in agenda idei de articole pentru o luna, cred ca mi-ar fi fost mai usor. Asadar m-am cam luptat uneori cu lipsa de imaginatie si de subiecte, dar am scos-o la capat pana la urma :D.
Au fost momente in care am avut mai mult timp la dispozitie si am scris cate doua-trei articole in aceeasi zi si apoi sa le programez, dar majoritatea articolelor le-am "copt" in timp ce savuram cafeaua de dimineata.

aoro.ro%20

Cu pozele nu mi-a fost usor. Chiar daca intr-un articol apar doar doua-trei poze, sedinta foto presupune in jur de 20-30 de fotografii pentru un articol iar din ele le aleg pe cele mai bune.
Deci totalul pozelor pentru articole pentru o luna a trecut de cateva sute. Iar pe langa realizarea fotografiilor, a mai trebuit timp pentru descarcarea in laptop, pentru sortare si apoi pentru editare.
Nu am facut pozele zilnic ci in zilele in care am avut mai mult timp la dispozitie si evident lumina buna. 

Apoi am alocat ceva timp si pentru a raspunde la comentarii, mesaje, mailuri etc. Iar cum pe blog a aparut un articol zilnic, au fost multe comentarii, deci mi-a luat ceva timp :D.

In medie am alocat aproximativ 2-3 ore zilnice pentru blog, fara sa pun la socoteala activitatea de pe pagina de Facebook.

Ca si concluzie, a fost interesant acest proiect pentru mine, m-a stors de imaginatie, dar mi-a placut si m-a motivat. S-ar putea la un moment dat sa reiau acest proiect, insa data viitoare voi avea articolele mai bine programate ca sa mai scutesc din timp.

Asa cum am anuntat si la inceputul acestui proiect, voi oferi uneia dintre cititoare un premiu care consta in produse Lady's in valoare de 100 lei. Imi pare rau ca am doar un premiu, pentru ca multe dintre voi ar fi meritat. Dar am incercat sa fac un top, sa identific niste criterii de alegere a castigatoarei si pana la urma, am decis ca premiul sa mearga la Elena Alexandra Leonte

Va multumesc tuturor pentru comentarii, pentru aprecieri si pentru sustinere. Sper sa ramaneti in continuare aici, sa crestem o comunitate cat mai frumoasa.

Mai am in plan cateva proiecte care implica o schimbare a aspectului blogului si alte cateva concursuri interesanta, asa ca stati pe aproape :D.
Draga Elena, astept sa ma contactezi pentru a intra in posesia premiului !
Va pup :*

starshiners.ro%20

You May Also Like

17 Comments

  1. Bravo, cred ca este foarte greu sa scrii atâtea articole....multa inspirație in continuare! Felicitări Elenei

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc mult, speram sa castig ce-i drept pentru ca imi doream produse din catalog. <3
    A fost o provocare si pentru tine, dar si pentru mine o noua experienta. Eu sper sa scrii la fel in fiecare zi si sa avem si noi lucruri noi de invatat. Chiar sunt curioasa ce ne mai pregatesti. Iti multumesc mult. :-*

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari, am facut si eu ceva de genul in luna decembrie si pe cat de frumos a fost, pe atat de obositor dar se merita la final.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma inspiri, ce as putea spune mai mult?! Cred ca ai muncit foarte mult, dar munca asta ti-a adus cu siguranta si satisfactii pe masura!Te felicit pentru ambitie si perseverenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ! La inceput e mai greu, dar apoi devine o rutina si e mai simplu. Daca ar fi si mai mult timp liber, ar fi super !

      Ștergere
  5. Îmi amintesc de vremea în care scriam zilnic, cu rare excepții, că-mi devenise tot mai ușor, intrasem într-un anumit ritm și mă organizam destul de bine, însă acum îmi vine cam greu să mai revin la un astfel de obicei, după o pauză lunguță..
    Spor pe mai departe! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi amintesc si eu de tine cand scriai aproape zilnic. Dupa o perioada de pauza mai lunga, e mai greu sa intri in acelasi ritm, am trecut si eu prin asta.
      Spor si tie :*

      Ștergere
  6. Felicitari! Eu te inteleg si stiu cat de dificil e sa postezi des si... calitativ!
    Si eu incerc sa fac acest lucru, am intrat intr-o rutina si desi spun ca o las mai moale, pentru ca uneori mi-e tare greu sa le fac pe toate, dimineata, pe la cinci, ma loveste o inspiratie pe care n-am cum s-o ignor! ;))
    La cat mai multe postari si la cat mai multa inspiratie!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine inspiratia vine noaptea de obicei :))). Dimineata la 5 dorm de rup :))
      Te pup :* Sa ai spor la scris :)

      Ștergere
  7. Te astept in continuare cu articole noi si interesante pe care sa le citesc cu aceeasi placere.

    RăspundețiȘtergere
  8. E foarte greu sa scrii zilnic cate un articol, pentru ca pierzi timp cu redactarea articolului, cu pozele, cu promovarea acestuia pe retelele sociale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, se pierd cateva ore ce e drept, dar totul pentru un scop :). Obositor si totusi placut :

      Ștergere
  9. Am avut si eu perioade cand scriam zilnic, dar asa cum spui si tu, e nevoie de putina organizare..idei si subiecte pe care vrei sa le abordezi, astfel incat sa nu te repeti foarte des. De asemenea, dureaza si pozele, editatul, scrisul in sine, dar si research-ul in cazul in care alegi un subiect mai complex.

    RăspundețiȘtergere