Search

Lumea fascinanta a bijuteriilor - Mariana Spirit of Design

by - sâmbătă, februarie 04, 2017


Bijuteriile m-au fascinat intotdeauna. Iar daca sunt si handmade, atunci cu siguranta au un loc special in inima mea. Si eu cochetez cu lumea handmade, deci stiu cata munca presupune. Cata rabdare si totusi cata pasiune. Astazi va propun sa aruncam o privire in lumea fascinanta a bijuteriilor handmade. 
Astazi vorbim despre site-ul Roxannes.ro, importator oficial si exclusiv pe piata romanesca a 14 marci internationale de cadouri si bijuterii de designer. Intr-o lume in care goana dupa chilipiruri pare sa fie alegerea comerciantilor de astazi, Roxannes indrazneste sa fie un boutique diferit, care reuneste produse de cea mai inalta calitate si originalitate. 
Bijuteriile sunt realizate manual in case de bijuterii renumite si cunoscute la nivel mondial, avand modele unice iesite din tipare.

Toate cele 14 branduri prezente momentan pe site-ul Roxannes.ro sunt fascinante, insa astazi doresc sa va scriu despre brandul Mariana Spirit of Design.


Mariana Spirit of Design cuprinde o gama variata de bijuterii, pentru toate gusturile si buzunarele. Fie ca doresti sa faci un cadou cuiva drag, sau chiar tie, iti recomand sa arunci o privire printre bijuterii. Cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau. Ca de obicei cand fac astfel de recomandari va prezint si eu o selectie de produse care imi plac si le-as purta cu mare drag.

Prima categorie de produse care mi-a atras atentia e gama de bratari placate cu aur. Modelele mi se par fascinante, in culori deosebite si foarte atent lucrate. O explozie de rafinament care are capacitatea de a transforma o tinuta banala intr-una sofisticata. Sunt bratari care se fac remarcate prin unicitatea lor si prin imbinarea culorilor alese.


Continui in lumea fascinanta a bijuteriilor si nu am cum sa trec cu vederea gama de cercei placati cu aur. Daca ar fi sa aleg o singura bijuterie pe care sa o port mereu mi-ar fi greu sa aleg, insa tind sa cred ca as alege cerceii. Mi se pare fascinant cum o astfel de bijuterie schimba chipul si confera un aer sofisticat. Nu am un model preferat de cercei. Fie lungi, bobite, rotunzi sau orice alte forme. Aleg modelul in functie de dispozitia care o am si de vestimentatie bineinteles.





Mariana Spirit of Design reuseste sa transmita multe lucruri prin intermediul bijuteriilor. Nu ai cum sa nu zambesti cand le vezi. Bijuteriile sunt o explozie de culoare invaluite intr-o atmosfera sofisticata.
Preturile de asemenea mi se par rezonabile si accesibile oricui.
Asadar daca doriti sa iesiti in evidenta sau sa surprindeti cu un cadou, bijuteriile realizate de Mariana sunt o idee excelenta :).

You May Also Like

23 Comments

  1. Iti multumesc pentru acest articol. Chiar nu stiam de acest butique. Cum spune si ea, creativitatea inseamna culoare. Sunt superbi cerceii alesi de tine. Ar trebui sa punem mai mult accent pe produsele realizate handmade, sunt foarte migaloase si se pun suflet nu se realizeaza pe banda rulanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sustin munca handmade iar aceste bijuterii sunt chiar deosebite ! Ma bucur ca iti plac alegerile mele :*

      Ștergere
  2. Intradevar sunt minunate, bijuterii speciale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu talent, migala, rabdare si multa, multa munca din doua maini pot iesi mici minuni care de multe ori nu sunt pretuite la adevarata lor valoare. Numai cine nu a facut niciodata un obiect handmade nu stie cata munca este.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu as fi putut spune mai bine ce ai spus tu ! Deci, da ai mare dreptate.

      Ștergere
  4. Cu talent, migala, rabdare si multa, multa munca din doua maini pot iesi mici minuni care de multe ori nu sunt pretuite la adevarata lor valoare. Numai cine nu a facut niciodata un obiect handmade nu stie cata munca este.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu pot spune ca am multe bijuuri, dar imi plae sa vad femei care stiu sa le asorteze si se accesorizeaza impecabil

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am ceva bijuterii si mai cumpar din cand in cand. Nu le port zilnic ce e drept, dar la un eveniment mai special consider ca o bijuterie frumoasa evidentiaza tinuta :)

      Ștergere
  6. cat de frumos este al doilea colier! O sa ma uit si eu pe celelalte bijuterii create de catre Mariana, poate gasesc ceva care sa vrea la mine :) :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are cateva sute de bijuterii. Cu siguranta ceva va vrea la tine :))

      Ștergere
  7. Sunt superbe și diferite de ceea ce găsești în comerț. Se vede clar că Mariana pune suflet în ceea ce face și crează lucruri minunte cu pasiune. Mă bucur că ne-ai oferit o parte din frumusețile ei în acest articol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa vad si eu bijuteriile realizate de Mariana. Total diferite fata de ceea ce ne ofera comertul. Se vede pasiunea din spatele bijuteriilor.
      Cu drag :*

      Ștergere
  8. Mie imi plac bijuteriile placate, dar recunosc ca nu le ofer grija speciala de care au nevoie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le ingrijesc destul de bine ca sa ma bucur de ele o perioada cat mai indelungata.

      Ștergere
  9. Ce stare de bine dau numai privindu-le.Imi plac mult cercelusii!

    RăspundețiȘtergere
  10. Atata frumusete,gingasie si lucru bine facut datorita unor maini de aur! Bijuteriile cel mai frumos accesoriu handmade! :*

    RăspundețiȘtergere