Search

Produse terminate - ianuarie 2017

by - joi, februarie 02, 2017


Ce punctuala sunt luna asta. Chiar asa la inceputul lunii sa prezint produsele terminate din luna precedenta? De obicei imi amintesc pe la mijlocul lunii sau dupa cateva luni :)). Dar mereu e o incantare sa scriu articolul cu produse terminate. Asta pentru ca ma bucur sa vad ca termin produse, ca nu dau banii aiurea pe ele ci chiar le folosesc. Totusi, luna asta nu am fost asa harnica si nu am terminat prea multe produse, dar tot sunt cateva despre care o sa va scriu.


* Lotiune de corp Little Black Dress, Avon - ador lotiunile de corp de la Avon care au mirosul parfumurilor. Little Black Dress e unul din parfumurile mele preferate de la ei iar lotiunea asta de corp, miroase exact ca si parfumul. Are o consistenta usoara, se absoarbe rapid in piele si mirosul persista destul de mult.
* Lotiune de corp Balea, Cabana Dream - am avut si gelul de dus cu aroma asta si ambele sunt delicioase. Miroase foarte bine aceasta lotiune si are un pret mic. Nu e foarte hidratanta, dar asa ca rasfat pentru aroma delicioasa, merge.
* Deodorant Rexona sexy bouquet - am recumparat de foarte multe ori acest deodorant si l-ati tot vazut printre produsele terminate, incat chiar indraznesc sa zic ca e unul din preferatele mele. Din fericire nu am probleme mari cu transpiratia si nu am prea intalnit deodorante care sa nu isi faca treaba in cazul meu. Insa pe acesta il cumpar pentru aroma deosebita pe care o are. Un miros feminin si discret.


* Masca de par nutritiva Kokona Q10 - e o masca pe care am cumparat-o de la Lady's, de aici mai exact. M-am inteles bine cu ea, lasa parul moale si il hidrateaza. Are un pret de doar 15 lei si cu siguranta o sa o mai recumpar. Mirosul nu ma prea incanta, insa e bine pentru ca oricum nu persista.
* Balsam purificator pentru par Le petit marseillais - e un balsam cu argila alba si lapte de iasomie si e dedicat parului cu tendinte de ingrasare. Am si samponul din gama asta, dar nu l-am terminat inca. E un balsam de par ok si miroase foarte bine. In ceea ce priveste excesul de sebum nu am sesizat nici o schimbare, parul mi se ingrasa la fel de rapid. Insa indeparteaza matreata si m-a scapat si de mancarimile pe care le aveam uneori cand foloseam un produs care nu ii era pe plac scalpului meu. E un produs revigorant si bland cu scalpul. 


* Lotiuni micelare : Bioderma Sensibio H2O si Bioderma Hydrabio - nu e nici o noutate ca ador lotiunile micelare Bioderma si evident o sa le cumpar in continuare. Am scris despre ele de foarte multe ori pe blog, deci nu are rost sa ma repet :).
* Gel spumant purifiant Gerovital - e un gel destinat tenului cu acnee si mi-a fost de folos cand unele cosuri mi-au dat batai de cap. Intr-adevar purifica tenul si usuca cosurile, insa usuca putin si pielea. Dar e un produs bun, mi-au placut beneficiile pe care le are si cu siguranta il voi mai recumpara.


* Parfum Little Pink Dress, Avon - imi place la nebunie si parfumul asta. Are o aroma dulce, feminina si foarte placuta. Are si o rezistenta destul de buna, deci cu siguranta o sa il mai vedeti pe la mine.


* Mostre sampon Rekze - nu am auzit pana de curand de acest brand, pana am primit cateva mostre. Tot ce vedeti in poza mi-a ajuns pentru o spalare, avand parul foarte des. Samponul mi-a placut la nebunie ! Curata foarte delicat, nu mi-a afectat scalpul si in plus miroase foarte bine. Lasa parul curat si nu il agreseaza deloc.
* Mostre balsam de par Rekze - ahh cat de mult am iubit mostrele astea de balsam. Au un miros mentolat foarte placut, care se pastreaza in par pana la urmatoarea spalare. Mi-a lasat parul foarte moale si catifelat. Parul avea si un luciu deosebit iar parul arata sanatos. Ma intreb cat de bine ar face parului dupa o utilizare indelungata.


* Masca Loncolor cu ulei de masline - despre aceasta masca v-am scris aici, deci nu o sa mai insist asupra ei. In ultimele luni am folosit doar vopsea Loncolor pentru ca raportul calitate-pret e foarte bun si au o gramada de nuante faine. Oamenii normali folosesc aceeasi nuanta de vopsea. Oamenii ca mine folosesc mereu alta nuanta :)). Ma invart in jurul aceleiasi culori, dar mereu cu tonuri diferite. Si cum la Loncolor am gasit mereu variante, tot la ei am ramas. Iar in fiecare cutie de vopsea e masca asta de par pe care o ador si nu pot decat sa ma bucur :).

Si cam astea sunt goliciunile din ianuarie :)
Voi ce produse ati mai terminat?
Ati incercat ceva din cele prezentate in articol?

You May Also Like

34 Comments

  1. Eu cred ca am ceva mai multe decat tine :)o sa fac si eu postarea zilele astea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai consumat destule produse. Eu nu am consumat atatea, nu folosesc un produs pana il termin si nu-mi dau seama de ce. Am 6-7 sampoane incepute, parfumuri la fel si toate minunatiile.
    Am si eu niste monste de sampon si balsam, le-am primit la un concurs. Dar decat una din fiecare, diseara la voi incerca. 80% din produsele folosite de tine le am si eu in prezent. Lotiunea de la Avon, Little black dress miroase si persista bine pe corp. Balsamul de par La petit, l-am luat fiidca specifica ca este pentru parul cu tendinte de ingrasare, mai am sa-l folosesc de 2-3 ori. Lotiunea micelara de la Bioderma o folosesc zilnic si cea de la Gerovital si mai am si jumate dr tub din masca de la Loncolor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am problema asta cu multe produse deschise din aceeasi gama. De aceea in vreo 4-5 articole nu am nici un gel de dus terminat, ca urmatorul sa fie plin de geluri de dus :)).
      Ma bucur sa vad ca avem atatea produse in comun :D

      Ștergere
  3. Fii serioasa, sunt suficiente! :D
    Si mie imi place Bioderma, dar pe tenul meu nu am sesizat diferente intre ea si Garnier sau alte marci mai accesibile, asa ca nu are rost sa cheltuiesc dublu sau aproape triplu pentru un produs care face pentru mine exact acelasi lucru.
    Legat de Loncolor, cred ca tu ai fi o clienta-problema pentru mine. :)))) Glumesc. Am si eu cliente care de fiecare data vor altceva cand vine vorba de vopsea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suficiente...dar eu zic ca se poate si mai bine :D.
      Ce e drept mari diferente intre Bioderma si Garnier nu sunt, insa tenului meu capricios i se pare ca Bioderma e un produs mai bland, insa pe locul 2 e Garnier :D.
      Sa stii ca nu as fi o clienta problema :)). Chiar daca mereu schimb vopseaua de par, sa stii ca ma decid repede ce nuanta vreau. Prima pe care mi se pune pata e a mea, nu stau mult pe ganduri :))).

      Ștergere
  4. Eu am doar parfumul si imi place tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cât mi-a plăcut și mie aroma gamei Cabana Dream, am avut doar gelul de duș însă, n-am mai luat de mult loțiuni de corp Balea, parcă sunt prea lights pentru gustul meu.
    Niciodată nu m-am înțeles cu loțiunile de corp din gamă cu parfumurile Avon, mi se par că în afară de a parfuma nu fac absolut nimic. Să se mai fi schimbat între timp? Să tot fie vreo 7-8 ani de când nu le-am mai încercat.
    Spor la consumat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine nu ma deranjeaza lotiunile de corp light...cred ca din cauza ca nu am probleme cu pielea uscata.
      Nu s-au schimbat lotiunile de corp...cel putin nu mi se pare. Le-am avut si acum multi ani si acum mi se par la fel ca atunci.
      Sport si tie :*

      Ștergere
  6. Daca privesc din punctul meu de vedere sunt multe. Eu nu deschid un sampon si un balsam nou pana nu le termin ce cele care le folosesc. La fel si la cremele de fata. Exceptie fac rujururile, ojele, parfumurile, gelurile de dus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa ar trebui sa fac si eu, dar se pare ca nu prea reusesc :D

      Ștergere
  7. Nu sunt exagerat de multe, dar suficiente pentru o lună. Gelul spumant de la Gerovital îl folosești și pentru ochi, adică speli toată fata cu el, sau eviți?Ca as vrea sa îl iau și eu și m-ar enerva sa stau sa evit zona ochilor, eu spăl cu totul. Spor la consumat în continuare! Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spal toata fata cu gelul de la Gerovital. La fel fac cu orice gel de curatare. Si daca se intampla sa imi irite ochii sau alte minuni, nu il mai folosesc nici pe fata. Daca e bland cu ochii, e perfect si pentru ten :)
      Te pup :*

      Ștergere
  8. Am avut gelul de dus Cabana Dream, chiar nu am cumparat nici o lotiune de corp de la Balea, pentru ca am altele acasa si trebuie sa le consum.
    Din gama aceea de la Gerovital mi-a spus o tipa ca are crema si o ajuta extrem de mult pentru tinerea in control a sebumului si mi-a starnit curiozitatea...cum ar putea o crema de fata, fara spf, sa faca asta atat de bine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmmm....ma faci curioasa si pe mine de crema asta. E putin aiurea ca nu are SPF. Nu as aplica doar crema asta, dar nici nu as aplica 2 creme, una simpla si una cu SPF.
      Poate o sa ii dau si eu o sansa si vad cum impac lucrurile :D

      Ștergere
  9. hey, unde gasesti varianta mica la bioderma? tnx

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In farmacii de unde cumpar si restul produselor Bioderma. Se gaseste si gel de curatare si apa micelara la 100 ml. Costa in jur de 13 lei, depinde de farmacie.
      Daca ai farmacia Tei in oras, acolo o gasesti la 10 lei.

      Ștergere
  10. sa stii ca si eu patesc la fe cu vopseaua de par :)) daca te consoleaza cu ceva, suntem la fel, ne invartim in jurul cozii :D mostrele de la rezke le-am avut si eu, dar in afara de miros, altceva nu m-a fascinat la ele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur :))
      Mie mi-au placut la nebunie mostrele de la Rezke. Dar na, cum fiecare e diferit e normal ca un produs sa nu aibe acelasi efect la toata lumea.

      Ștergere
  11. Ma gandeam acum de ce nu am primit si eu mostrele Rekze, mai ales ca am participat si eu la campania lor de testare. Am folosit si eu un sampon cu argila pentru par gras de la Bottega si mi s-a parut interesant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, la aceea campanie am primit si eu mostrele. Dar din cate am inteles nu au trimis tuturor.
      La mine e primul sampon cu argila pe care il folosesc. E ok cu scalpul dar cam dur pe lungime pentru mine.

      Ștergere
  12. Articolul tau m-a pus pe ganduri...am senzatia ca nu reusesc niciodata sa termin un produs, pentru ca mereu imi cumpar altul :)). Cred ca am terminat totusi o apa micelara de la Yves Rocher si o masca de par Elseve. Acum folosesc si eu apa micelara Bioderma si cred ca voi incerca un gel de curatare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eii stai linistita ca si eu termin mai putin decat cumpar :)). Am in plan si un project pan ca sa incerc sa termin cateva produse care nu le-am prea folosit si n-as vrea sa expire.
      Am folosit si gel de curatare Bioderma si mi-a placut :)

      Ștergere
  13. Imi place mereu sa citesc articole cu produse terminate, pt ca aflu despre noi produse si ma tenteaza sa le incerc. De exemplu de Rexona eu nu sunt deloc multumita pentru ca mie una imi lasa pete pe haine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am avut probleme cu petele pe haine. De vreo jumatate de an mi s-a pus pata pe Rexona :D

      Ștergere
  14. Am reusit sa incerc si eu Bioderma Micelara. Mi-a placut foarte mult, clar isi merita banii!

    RăspundețiȘtergere
  15. Apa micelară de la Bioderma îmi place și mie super mult.
    Nu am văzut produsele Rekze până acum. M-ai făcut curioasă, trebuie să caut informații despre ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si in cazul meu e prima data cand vad/incerc produsele Rekze, dar vreau sa aflu si despre alte produse din gama.

      Ștergere
  16. Si mie imi plac micelarele de la Bioderma.

    RăspundețiȘtergere