Search

Whislist : cosmetice de pe banggood !

by - marți, februarie 14, 2017


Am inceput anul 2017 cu o gramada de liste de whislist. Nu sunt toate publice pe blog inca, dar am cateva notate si in agenda. Asa incet, incet o sa apara si pe blog :D.
Ce e drept am navigat mai mult decat de obicei prin magazinele online si cred ca de aici si toate poftele. Si imi place cand gasesc magazine interesante cu produse variate si preturi mici. Deci da, despre asta e vorba astazi :).

Mai exact vreau sa va scriu despre site-ul banggood.com care la prima vedere seamana foarte mult cu renumitul site ebay. Atat din prisma design-ului cat si a varietatii de produse. Magazinul nu are o nisa anume ci aici gasiti o gramada de chestii faine la preturi mici. Haine, bijuterii, genti, articole pentru casa, produse de machiaj, de ingrijire etc. Va invit sa dati click pe linkul de mai sus pentru a descoperi toate categoriile de pe site, pentru ca mi-ar lua o vesnicie sa stau sa le enumar aici :D. In ceea ce priveste preturile mi-a placut ce am gasit. Si preturile sunt la fel de variate ca si produsele. Cu doar cativa dolari, gasim produse tare faine. Eu am navigat foarte mult printre produsele de machiaj si printre genti pentru ca astea sunt marile mele slabiciuni si pasiuni :D. Si am fost surprinsa sa gasesc preturi foarte accesibile si produse faine. Ahh..si vreau si o noua husa pentru telefonul mobil si aici am zarit cateva modele faine.
Din tot ce exista pe site imi doresc cate ceva, ba chiar intentionez sa fac si o comanda si m-am gandit sa va arat produsele de care sunt tentata. De acum si pana voi face comanda, e foarte posibil sa ma razgandesc, dar oricum o sa va prezint si ce mi-am cumparat de la ei. 

Pe denumirea produselor am pus si link in cazul in care doriti sa vedeti produsul pe site pentru a afla mai multe detalii :). 


E un ruj care isi schimba culoarea in functie de temperatura. Adica atunci cand buzele sunt reci, rujul are o nuanta mai deschisa si pe perioada ce se incalzesc buzele creste si intensitatea culorii. Daca dati click pe titlu, o sa va duca pe site, unde puteti vedea mai multe poze. Mi se pare foarte misto treaba asta. Ahh..si nu pot sa nu mentionez cat de adorabil arata rujurile astea. Adica le-as lua numai sa ma uit la ele, cat de superbe sunt ! Sunt si ieftine ! 3 bucati costa 15$ .



Imi doresc de foarte mult timp o astfel de "unealta" pentru curatat pensule. Am mai vazut chestia asta prin clipuri pe YouTube si chiar mi se pare tare practica. Si pe langa utilitate, curata si in profunzime pensulele. Eu de obicei imi pun sampon in palma si asa spal pensulele. Dureaza destul de mult operatiunea si in plus risipesc si produs. Nu am vazut decat in strainatate un astfel de dispozitiv de curatat pensule si avand in vedere ca are un pret de doar 3,49$ e imposibil sa nu il vreau :D. 



Pensulele nu expira, deci e cam singurul produs din categoria de machiaj din care putem sa avem mai multe, fara sa ne simtim prost ca le vom arunca pentru ca nu le-am folosit. In ceea ce ma priveste, mereu am cautat sa am cat mai multe pensule. Da e putin aiurea cand vine timpul sa le spal pe toate, insa tin minte la inceput cand cochetam cu machiajul si aveam pensule putine cat de greu era. Nu aveam niciodata pensule suficiente pentru un machiaj complet :D. De aceea cu cat mai multe cu atat mai bine. Si evident trebuia sa le trec si pe ele pe whislist. In primul rand pentru ca mi se par foarte dragalase cele din poza si in al doilea rand pentru ca au pret foarte mic : setul de 20 de pensule costa doar 8$. 



Nu am vazut niciunde in Romania acid hialuronic pur. Daca exista, va rog luminati-ma ! Despre acest ingredient am citit foarte multe, astfel incat sa consider ca as avea nevoie de el in viata mea si incerc sa il introduc in rutina mea de ingrijire. Daca nu stiti exact despre ce e vorba, dati click pe denumirea produsului si acolo o sa aflati toate detaliile necesare. Pretul este pentru un set de 2 fiole care costa 4,79 $, ceea ce mi se pare foarte rezonabil.



De cand ma stiu nu am gasit o crema de ochi care sa imi placa. Cel putin nu pe perioada indelungata. Am mai avut diferite creme de ochi care m-au multumit pe moment, dar niciuna pe termen lung. Iar crema asta cu 24K si colagen mi s-a parut interesanta si chiar sunt curioasa cum m-as impaca cu ea. Si imi place tare mult ambalajul...n-am avut nici un produs cu pipeta :D. Costa 8$.

As putea sa ma intind cu acest whislist la nesfarsit pentru ca fiind atat de multe produse tentante si ieftine pe site, e greu sa le rezist. O sa revin curand cu un articol si o sa va arat exact ce am cumparat :).
Ca incheiere, vreau sa va mai dau o veste buna : livrarea catre Romania se face gratuit. Deci nu platiti nici o taxa de transport atunci cand comandati. Produsele le veti primi intr-un interval de 7-25 zile. Dar la cat de ieftine sunt produsele, eu zic ca merita. 

Va invit sa intrati si voi pe site si sa imi spuneti in comentarii ce produse v-ar tenta :)

You May Also Like

29 Comments

  1. Wow, super produse.....si super prețuri....de toate vreau :)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesanta solutie sa folosesti aceste produse la preturi zic eu avantajoase.
    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  3. imi plac site-urile de genul! gasesti atat de multe... bani sa ai! timpul de livrare e cam lung. dar... zic ca merita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e mai lung timpul de livrare, dar merita ca la noi nu gasim astfel de lucruri ieftine..

      Ștergere
  4. Am eu chestia micuta de curatat pensule si e super ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai demult vazusem si ceva mai mare care se pune in chiuveta...dar nu am mai vazut :D
      Asta micuta e buna de luat si in calatorii.

      Ștergere
  5. Preturi foarte bune. Pensulele si rujurile eu le-as cumpara

    RăspundețiȘtergere
  6. Lipstik-urile arată foarte interesant, cred că am și văzut un video online cu ele. Poate le faci un review dacă wishlist-ul tău devine realitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se tot schimba whislist-ul meu si se tot mareste :D Dar oricum o sa prezint si pe blog ce voi cumpara :*

      Ștergere
  7. Eu nu prea sunt de acord cu achizitionarea de produse de makeup sau ingrijire de pe siteuri dinastea, mai bine direct din magazin, la sigur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cumpar foarte multe lucruri online si nu am avut pana acum probleme. Nu inteleg ce vrei sa spui prin site-uri "dinastea" :D

      Ștergere
  8. Toate sunt chinezării ieftine. Și apropo, știai că toate cosmeticele din China sunt testate pe animale? Iar cu livrarea produselor din China situația nu e atât de roz, trebuie mers la poșta vamală al cărei program este limitat numai la anumite zile și ore.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohooo daca ai stii cate branduri renumite testeaza pe animale ai fi surprins/a !
      Stiu cum e cu livrarea produselor din China, am mai cumparat.

      Ștergere
  9. Si eu imi doresc o chestie din aceea de curatat pensule, am vazut si pe youtube diverse inventii care sa ne faca viata mai usoara atunci cand vine vorba de spalatul pensulelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu vreau chestia aia pentru curatat pensule ca nu ma descurc prea usor sa le spal in palma :D

      Ștergere
  10. Nu stiu de ce dar nu ma incanta cosmeticile asiatice. P.S. In titlu ai o greaseala e banggood.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca asiaticii au unele cosmetice foarte bune. De exemplu BB Cream-urile asiatice snt cele mai bune si ele sunt ceea ce e de fapt un BB Cream, nu produsele care au fost scoase dupa aceeasi idee dar cu alta formula.
      Mersi de atentionare. Am editat titlul :)

      Ștergere
    2. Da, produsele asiatice au niste produse super. Eu am Lioele si e super! Vreau sa incerc si bb cream de la Missha...tot asiatic si el! :D

      Ștergere
  11. Vai, brushegg e super smecher! Doar pe el il folosesc cand imi spal pensulele! O sa mai cumpar cateva, sa am :D
    Pensule am si eu de pe site-uri chinezesti si chiar sunt ok! Insa alte produse de machiaj sau ingrijire...eu nu cumpar de la ei. Chestii de decorat iar sunt super ok...mi-am luat recent un adeziv ce imita marmura...am lipit-o pe o bucata de BCA cred :D Si e super! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am comandat brushegg si abia astept sa ajunga sa vad si eu cum e, ca e prea laudat :D
      Pensule am mai comandat si eu de pe ebay si imi plac. Isi fac treaba bine pentru cei cativa dolari cat au costat.

      Ștergere