Search

Despre epilarea definitiva cu laser

by - vineri, martie 10, 2017

Cred ca una dintre cele mai mari dorinte a unei femei e sa scape de tot parul nedorit de pe corp. Ei bine, asta e si dorinta mea cam de cand ma stiu :D. Sunt o gramada de modalitati de epilare care ne pot fi de folos, insa nimic pe termen lung.
Eu uneori apelez la aparatul de epilat pentru avantajul care il are. Parul creste dupa aproximativ 1-2 saptamani. Insa acest procedeu are si efecte adverse, irita pielea si creeaza foliculita. Cand sunt pe graba apelez la lama de ras, dar dupa 2 zile trebuie sa refac procedeul pentru ca parul incepe sa creasca din nou. Am incercat si cu ceara si mi-a placut, insa dureaza foarte mult, e lipicios si destul de dureros.
Si apoi mai e si momentul ala cand trebuie sa pleci undeva si ai imbraca o fusta. Dar esti pe fuga, nu ai timp sa te epilezi si iti ascunzi picioarele intr-o pereche de pantaloni.


Si cam de cand ma stiu mi-am dorit sa optez pentru epilare definitiva. Am fost tentata la un moment dat sa imi cumpar un aparat de epilare definitiva care se poate utiliza acasa, dar nu am avut incredere.
Sper ca anul acesta sau maxim anul viitor sa nu mai vad un fir de par pe pielea mea :)). Inainte de astfel de proceduri, imi place sa cercetez lucrurile ca sa inteleg ce si cum functioneaza. Asa am ajuns pe site-ul Noblezza si am aflat despre aparatul Dioda Laser PrimeLase, aparat folosit la salon pentru epilare definitiva laser.

Asadar m-am gandit sa impartasesc cu voi cateva aspecte despre procedeul de epilare definitiva cu laser cu aparatul mentionat mai sus. Sa vedem ce promite fata de aparatele clasice.
De pe site am aflat ca Dioda Laser PrimeLase este singurul aparat de epilare definitiva care face ca firele de par sa cada in timpul tratamentului si inca de la prima sedinta. Aparatul foloseste o pulsatie scurta, generand o energie inalta la o viteza ridicata. In acest mod energia este controlata si se obtin cele mai optime rezultate.

Din cate am auzit, uneori procedeul de epilare cu laser poate provoca si putina durere, insa la salonul Noblezza se foloseste sistemul de racire Crystal Freeze care ajusteaza in  mod constant temperatura pielii iar epilarea este mai sigura si nedureroasa.


Punctul forte al aparatului care il diferentiaza de alte aparate existente pe piata, este puterea mare de 3600 W. Prin folosirea impulsurilor de inalta frecventa, epiderma si tesuturile din jur sunt protejate in timp ce se distruge foliculul de par.
Am mai citit articole in care scria ca epilarea definitiva cu laser nu functioneaza in cazul pielii inchise. Ei bine, am aflat ca Dioda Laser PrimeLase functioneaza cu aceeasi eficienta pe pielea inchisa, ca pe cea deschisa. Ma refer aici la o piele inchisa natural, nu bronzata. Nu e recomandat sa fiti bronzate cand apelati la un astfel de procedeu.

Voi ati apelat la epilarea definitiva?
Daca nu v-ar tenta?

You May Also Like

27 Comments

  1. Bună metoda, o folosesc și eu de un an, doar inghinal.
    Din câte am auzit nu este atât de sănătoasă, poți face cancer la piele...din câte știu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce e drept multe nu sunt sanatoase...nici macar mancarea :D Dar na, nu e totusi un procedeu care se face zilnic toata viata, astfel incat sa afecteze.

      Ștergere
  2. Eu am incercat la un alt salon epilarea definitiva IPL. Initial, parea sa dea rezultate dar la a 5-a sau a 6-a sedinta mi se parea ca parul era mai negru si crestea mai repede si am renuntat. Cu laser nu am incercat, dar m-ar tenta, de cand ma stiu am urat parul de pe corp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu urasc parul pe corp...mereu imi e groaza cand ma epilez...dar na' trebuie :D

      Ștergere
  3. Da am apelat si eu prin toamna la epilare definitiva, am mers la Nomasvello si am fost tare multumita. De atunci nu am mai fost dar as vrea sa mai merg la cate sedinte.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am apelat la metoda cu laser pt ca nu mai este cazul, din nu stiu ce motive, pe picioare de niste ani buni nu-mi mai creste parul. As fi apelat la metoda asta, daca exista acum mai multi ani. Si astazi am o zona pe un picior spre glezna, unde ceara aplicata a fost atat de fierbinte ca pielea este si acum lucioasa si fara nici un por...!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de norocoasa sa fi sa nu iti mai creasca parul pe picioare? :D Fain de tine !
      M-am ars si eu odata cu ceara si mi-am facut o vanataie de toata frumusetea..

      Ștergere
  5. Este o soluție inovatoare. Într-adevăr epilatul prin laser are multe avantaje dar are și câteva dezavantaje. Un dezavantaj important îl reprezintă prețul extrem de mare. În România în rândul fetelor și femeilor nu le este impregnat în mentalul colectiv al acestora folosirea și acestei tehnologii prin laser. Nu foarte multe persoane doresc să recurgă la acest procedeu din motive lesne de înțeles. Există o oarecare fobie în alegerea acestei proceduri prin laser care sperie pe foarte multe fete și femei alegând tot metodele tradiționale. În epilarea cu laser pot exista probleme precum umflături, iritație a pielii, usturimi ori mâncărimi.
    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam orice lucru sau procedeu are si avantaje si dezavantaje. Asa e si cu epilarea cu laser. Cu metodele traditionale de epilat e greu si urat :))

      Ștergere
  6. Am tot citit despre epilarea definitiva si beneficiile ei, insa nu ma gandesc sa optez pentru asa ceva inca :)

    RăspundețiȘtergere
  7. M-ar tenta si pe mine desigur! Visez de mult timp la acest tip de epilare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu am probleme de la epilator si cel mai des folosesc epilatorul sau cand sunt pe fuga lama. Imi doresc si eu un aparat de epilare efinitiva si am fost si eu tentata sa imi iau unul doar ca .... comunitatea de mamici in care ma aflu m-au sucit si nu mi-am mai luat.

    Sper sa gasesc o oferta buna in acest an si sa-mi pot lua si eu un aparat. M-ar ajunge mult mai ieftin sa-mi cumpar aparatul decat sa merg la salon si sa scap de parul nedorit de sus pana jos :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cat de eficiente sunt aparatele astea de folosit acasa. Ce-i drept nu am citit nici prea multe recenzii, dar o sa ma informez si eu.

      Ștergere
  9. Tocmai am aflat ca pot apela si eu la procedurie de epilare definitiva si de abia astept sa incep si eu niste sedinte in special pe picioare. Pana acu m mereu mi s-a spus ca din cauza ca am vitiligo nu pot face acest tip de epilare. Acum am aflat ca pot, dar nu pe zona afectata.

    Si de asemenea am aflat ca exista si un aparat de epilare de la care nu te doare. Daca este acesta de la Noblezza, atunci e super tare.

    Eu am mai apelat la epilare definitiva acum vreo 10 ani cand inca nu stiam "ca nu am voie". Am facut in zona inchinnala vreo 7 sedinte si m-a durut INGROZITOR!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa obtii rezultatele dorite :). Da, aparatul cu laser de la Noblezza e unul care nu creaza durere :)

      Ștergere
  10. Visul meu este sa scap pentru totdeauna de parul nedorit!

    RăspundețiȘtergere
  11. As apela la aceasta metoda de la axile pana la picioare! :)))
    Doar ca eu am firul de par mai deschis...iar aparatele astea cu laser nu imi sunt destinate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu as da jos toata "blana" fara nici o mila sau remuscare :)))

      Ștergere
  12. Eu inca nu am indraznit sa folosesc epilarea definitiva, poate in cativa ani imi voi face curaj, deja am prietene care au folosit-o.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie curajul si timpul mi-au stat in cale. Dar nu se stie niciodata :D

      Ștergere
  13. Daca inca astepti sa stii ca merita asteptarea! Rezultatele nu se lasa prea mult asteptate si cu siguranta nu vei regreta

    RăspundețiȘtergere