Search

Impresii dupa utilizarea produselor Iwhite

by - duminică, martie 19, 2017


Acum aproximativ o luna am fost acceptata in campania de testare lansata de BuzzStore si Iwhite, pentru a testa 3 produse pentru albirea dintilor.
Aceste produse le-am vazut in social media, pe diverse site-uri si pagini ale vedetelor, insa nu le-am incercat niciodata. De fapt nu am incercat niciodata produse profesionale pentru albirea dintilor, asa ca am fost incantata ca am sansa sa le incerc. 

In kit-ul de testare am primit o apa de gura, o pasta de dinti si un set de 10 benzi pentru albirea dintilor. Aceste produse se gasesc doar in farmaciile Sensiblue. Asadar o sa iau produsele pe rand si o sa va spun concluziile mele.

Pasta de dinti


Pasta de dinti are un gust mai aparte fata de ce am incercat pana acum, dar nu imi displace. Ba chiar imi place in primul rand pentru ca nu e foarte puternic. Nu face foarte multa spuma, insa asta nu inseamna ca nu e eficienta. Nu as putea sa spun ca albeste dintii ci mai degraba ii curata foarte bine si ajuta la eliminarea petelor. Insa nuanta dintilor e la fel ca inainte. De exemplu daca acum beau o cafea si mi se pateaza dintii si folosesc o pasta de dinti oarecare, trebuie sa insist ca sa se duca petele. In cazul pastei de dinti Iwhite, dintii se curata mai bine si mai eficient. Poate albeste dupa o perioada mai indelungata de timp, dupa ce as consuma cateva tuburi, insa momentan nu am observat rezultate notabile. 

Apa de gura


La inceput mi-a fost mai greu sa ma acomodez cu ea. Apele de gura pe care le-am incercat pana acum aveau o consistenta foarte lichida...ca si apa de altfel :D. Aceasta de la Iwhite e tot lichida, insa e putin mai densa, ma duce cu gandul la gel foarte lichid. La inceput am simtit putina greata, insa m-am acomodat cu consistenta ei.
Lasa o aroma racoroasa in urma ce persista timp indelungat. Fata de pasta de dinti, apa de gura chiar albeste cu o nuanta, maxim doua. Efectul insa nu este de lunga durata, de aceea produsul trebuie folosit zilnic de 2-3 ori.
Avand un efect de albire a dintilor, m-am gandit ca imi va afecta gingiile sensibile. In primele 2 saptamani nu s-a intamplat asta, dar dupa aceasta perioada in care am folosit-o constant, am sesizat ca gingiile mele sunt mai sensibile si s-au inrosit. Atunci am decis sa folosesc apa de gura doar dimineata si nu am mai intampinat probleme. 

Benzi de albire


Kit-ul contine 10 benzi de alibire pentru o perioada de utilizare de 5 zile. 2 benzi pe dintii de jos si 2 pe dintii de jos. Se aplica pe dintii curati si se tin timp de 20 de minute.
Ei spun ca albesc dintii cu 8 nuante. Poate depinde si de nuanta initiala a dintilor...habar nu am. In cazul meu albirea dintilor a fost cu 2 nuante. Insa pentru a mentine aceasta albire, cred ca e necesar ca benzile sa fie folosite lunar, deoarece efectul de albire dispare dupa o perioada. Din cauza cafelei, a sucurilor si a orice e colorat :D.
Si cred ca le-as folosi lunar daca nu mi-ar crea sensibilitate la nivelul dintilor. Dupa cele 20 de minute de tinut benzile pe dinti, cand le-am dat jos mi-am simtit dintii foarte curati, erau stralucitori si se simteau extrem de fini. Insa cu toate astea am simtit o sensibilitate destul de deranjanta. Imediat dupa ce am dat jos benzile de pe dinti, a trebuit sa plec si cand am iesit afara si am dat de aerul rece, am simtit ca ma "curenteaza" dintii. O senzatie tare aiurea.
In cazul dintilor sensibili, utilizarea acestor benzi pe o perioada indelungata cred ca poate afecta dantura. 

Concluzia mea despre aceste produse, e ca albesc si isi fac treaba. Ce-i drept, nu asa cum promit prin spoturile publicitare, dar efectele sunt vizibile. Insa pe de alta parte, sunt produse destul de agresive si pot afecta dintii. Cand am inceput sa folosesc produsele, in primele zile am fost chiar incantata. Apoi dupa o utilizare indelungata, am realizat ca sunt produse destul de agresive.

Sunt curioasa daca voi ati folosit acest kit sau alte produse de albire a dintilor, asa ca va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

16 Comments

  1. Am tot auzit numai vesti bune depsre aceste produse iWhite. Si intr-adevar par a fi foarte bune. Nu e doar reclama de ele.
    Asa cum ai spus si tu, ele isi fac treaba. Ma bucur ca esti multumita. E totusi bine ca produsele precum iWhite si alte paste de dinti sa fie recomandate de medicii stomatologi.
    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multumita de ele...dar sunt putin cam agresive pentru dantura mea sensibila..

      Ștergere
  2. Nu am folosit si nici nu sunt sigura daca as folosi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am folosit aceste produse si sunt cu adevarat eficiente.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am folosit benzile de albire de la Crest, insa ma interesa sa aflu daca produsele i White dau rezultate, avannd in vedere ca au un pret mai mic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai despre rezultatele pe care le-am obtinut eu am scris in articol :)

      Ștergere
  5. Eu n-am avut nenorocul de sensibilitate! Chiar mi-au placut!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am folosit iwhite. Am avut un kit, insa l-am dat, pentru ca am dintii asa sensibili acum, incat nu ma pot apropia cu as aceva de ei :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine ai facut...daca ai dintii sensibili e cam agresiv kit-ul..

      Ștergere
  7. Am citit foarte multe lucruri bune despre acest kit. Nu l-am folosit dar pasta de dinti si apa de gura am sa mi-o cumpar si eu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu le-am folosit, dar as fi vrut sa vad ceva poze cu rezultatul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am obtinut rezultate prea notabile, demne de dat ca si exemplu..

      Ștergere