Search

Joia handmade - Cadouri Magice by Irina Flegheru

by - joi, martie 30, 2017

Sunt din ce in ce mai incantata de decizia de a initia proiectul "Joia handmade", in special dupa ce am vazut ca articolele sunt imbratisate de voi si sunteti incantate sa descoperiti artisti handmade din Romania. 

Astazi va introduc in lumea cadourilor magice si o avem ca personaj principal pe Irina, mamica a doua fetite. De meserie Irina este economist, lucreaza de mai bine de 10 ani in domeniul bancar. In momentul de fata Irina este in concediu de maternitate si in urma cu cateva luni a initiat impreuna cu o prietena proiectul "Cadouri Magice". "Ideea ne-a venit din faptul ca e mult mai frumos sa oferi sau sa primesti un cadou personalizat, realizat special pentru persona respectiva, decat unul in serie" - Irina.



Am aflat de la Irina ca handmade-ul e o pasiune mai veche a ei, insa la inceputul anului a decis sa aloce mai mult timp acestei pasiuni si sa incerce sa o aduca la un alt nivel. 

* Cand ai inceput sa lucrezi produse handmade si cu ce ai inceput? 
- Irina : Primele produse handmade le-am facut in urma cu cativa ani, bineinteles pentru familie si prieteni. Erau niste brose din material textil si apoi au mai urmat litere din fetru. Am inceput cu decoratiunile pentru copii, coronitele din tulle personalizate si am continuat cu buchetele din hartie creponata cu bomboane sau fara. Un buchet de flori, respectiv un aranjament floral este un cadou clasic si trecator in acelasi timp, pentru ca dupa ce florile naturale se ofilesc se arunca. Insa ce ar fi sa poti oferi un aranjament frumos colorat care sa inveseleasca casa sau biroul si pe care destinatarul sa il poata admira o perioada indelungata de timp? Sunt nenumarate ocaziile in care ne dorim sau trebuie sa oferim un buchet de flori si personal imi place la nebunie ca atunci cand ofer ceva sa fie diferit fata de ceea ce ofera toata lumea. Asa am inceput sa realizam aceste aranjamente florale din hartie cu bomboane, pe care le facem special pentru fiecare ocazie in parte, pentru fiecare client. Se realizeaza in culorile dorite, orice dimensiuni si personalizate cu diverse mesaje.



Aranjamentele florale cu bomboane sunt cele mai cautate produse din toata gama si sincer nici nu ma mir, pentru ca sunt superbe.


Irina impreuna cu partenera sa se completeaza reciproc, fiecare avand diferite atributii in acest proiect. Proiect al carui rezultat este uimitor de frumos.
Planurile lor de viitor consta in promovarea proiectului "Cadouri Magice", sa faca produsele cat mai cunoscute si totodata sa extinda gama de cadouri pe care o ofera, astfel incat sa aibe o varietate cat mai mare de cadouri personalizate si cadouri tematice, gen nunta sau botez. Au in plan chiar si cadouri personalizate pentru barbati. Treaba asta chiar ma bucura, pentru ca produse handmade special pentru barbati sunt destul de putine pe piata din Romania.



* Consideri ca munca handmade e apreciata la adevarata valoare in Romania?
- Irina : Realizarea unui produs handmade presupune un proces complex, care momentan in Romania nu este apreciat la adevarata valoare. Sunt foarte multi carora le plac obiectele realizate manual si si-ar dori sa ofere un astfel de cadou, insa care nu sunt dispusi sau nu isi permit sa plateasca pretul real si corect al unui produs handmade. Momentan cred ca este foarte greu sa traiesti din handmade in Romania si ii apreciez foarte mult pe cei care reusesc asta.

Special pentru Paste, Irina si partenera sa realizeaza diverse obiecte specifice acestei sarbatori si mie personal imi plac foarte mult coronitele cum e cea din poza de mai jos. E o coronita veseala si frumoasa !



Am primit si eu de la Irina un aranjament floral si am ramas placut impresionata cand l-am vazut. Eu mi-am ales nuante de alb si mov iar rezultatul e WOW. Florile sunt realizate din hartie creponata si seamana foarte bine cu florile naturale. Nu stiu care e tehnica de realizare a acestor flori, dar rezultatul e uimitor. E un aranjament foarte frumos care imi inveseleste sufrageria !
In pozele de mai sus puteti vedea ca astfel de aranjamente se accesorizeaza si cu bomboane ceea ce mi se pare tare interesant si cu siguranta e o idee foarte buna pentru un cadou !

Mai multe produse gasiti pe pagina de Facebook Cadouri Magice ! Daca doriti sa incurajati si sa sustineti pagina macar cu un like, e bine venit !

You May Also Like

28 Comments

  1. Foarte frumos ca ai initiat proiecutl Joia Handmade si foarte frumaose lucrurile realizate de tine handmade
    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce imi plac oamenii creativi! Sunt foarte frumoase aranjamentele.

    RăspundețiȘtergere
  3. atat de mult ma inspira oameni curajosi si talentati! foarte frumos, mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce bine arata! cat imi place sa vad oameni talentati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca oamenii talentati din Romania sa fie apreciati la adevarata valoare !

      Ștergere
  5. M-am uitat pe pagina si tot ce au postat sunt foarte frumoase. Felicitari pentru mainile lor care fac asemenea splendori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti plac ! Si mie imi plac la nebunie aranjamentele florale

      Ștergere
  6. Sunt mai mult decât superbe. Aș fi mai mult decât încântată să priemsc astfel de cadouri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte interesante! Dar, in acelasi timp sunt si frumoase! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac aceste aranjamente florale. Am vazut ca acum sunt in trend si buchetul miresei, arata tare fain.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am vazut si eu buchetul miresei din astfel de aranjamente. Nu stiam acum 3 ani cand am avut nunta, caci cu siguranta as fi vrut si eu unul

      Ștergere
  9. Ce dragute sunt!!! Daca pachetelele au si dulciuri presarate pe ici-colo, e si mai bine <3

    RăspundețiȘtergere
  10. Cata frumusete! Eu mereu am apreciat un cadou hand made, se vede ca s-a pus suflet in el!

    RăspundețiȘtergere
  11. Coronita verde e perfecta pentru primavara, iar ideea ca este handmade o face sa reprezinte un cadou special pentru oricine.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce ideea frumoasă. Florile acelea cu bomboane în mijloc sunt superbe. Un cadou chiar frumos. Pe lângă că primești ceva dulce, ai un ormanent frumos. Mult succes fetelor.

    RăspundețiȘtergere