Search

Primavara, culoare, cercei noi - bijutrend.ro

by - luni, martie 27, 2017


Cred ca fiecare femeie are o obsesie pentru ceva. Cele mai mari obsesii ale mele sunt gentile si bijuteriile. Pe locul doi clasez portofelele si portfardurile. Toate aceste lucruri imi aduc mici bucurii pe care probabil un barbat nu le intelege. Daca in momentul de fata zambesti, inseamna ca si tu ai o pasiune legata de ceva care iti aduce un strop de fericire. De fapt...oare exista vreo femeie care sa nu aibe vreo obsesie? Hmm...nu cred :D.
Astazi vreau sa va prezint o pereche de cercei, de pe site-ul bijutrend.ro. Daca nu ati auzit pana acum de ei, va invit sa le faceti o vizita, pentru ca au bijuterii foarte frumoase si preturi mici. Am zabovit o vreme pe site, pana sa ma decid ce sa aleg, dar in cele din urma am ramas la o pereche de cercei.


Cerceii sunt creati dintr-un aliaj de zinc si sunt decorati cu margele. I-am ales pe ei, deoarece imi place ca sunt colorati, numai potriviti pentru primavara si vara. Pe langa aspectul foarte frumos al cerceilor, apreciez tare mult faptul ca sunt lejeri de purtat. In sensul ca sunt usori si aproape ca nici nu ii simt in urechi. Sunt foarte veseli si frumosi si cu siguranta o sa ii port foarte des !


Asa cum am mentionat si anterior, pe site-ul bijutrend gasiti o gama variata de accesorii iar preturile sunt foarte mici. La comenzile de minim 100 lei beneficiati de transport gratuit, iar daca nu sunteti multumiti de produsele comandate, in termen de 14 zile le puteti returna :).

Pentru ca am zabovit atat de mult pe site, imposibil sa nu imi ramas ochii si la alte produse. Desi nu port foarte des bratari, am gasit pe site cateva care sunt foarte frumoase iar modelele sunt deosebite.


Bratara din poza de mai sus mi se pare foarte frumoasa, imi plac mult culorile ales si consider ca merge foarte bine pentru vara si ma duce cu gandul la mare :). 


Tot pentru primavara-vara mi se pare foarte potrivit colierul din poza de mai sus. E colorat, vesel si foarte frumos lucrat. O astfel de bijuterie scoate din anonimat chiar si cea mai banala tinuta. Deci uneori accesoriile sunt cheia unei tinute reusite :).

Daca as sta sa insir aici toate bijuteriile care imi plac, mi-ar lua ceva timp :D. Fiecare model e deosebit, se incadreaza frumos intr-o tinuta si reprezinta ceva. 

Despre site in sine, pot sa va spun ca imi place foarte mult design-ul ales. E simplu, elegant si atragator. Produsele sunt puse pe categorii iar navigarea se face foarte usor. Pozele de asemenea sunt realizate foarte bine si reflecta intocmai bijuteria.


Va plac noii mei cercei?
Daca ati intrat pe site, va invit sa imi lasati in comentarii produsele care va plac :*

You May Also Like

29 Comments

  1. imi place colierul, merge la tinute de vara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesante bijuteriile selectate de catre tine. Colierul mi-a atras atentia in mod special, mi se pare foarte cute. Cat despre obsesii, mie imi plac foarte mult ochelarii de soare, ceasurile barabtesti si pantofii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa ceasuri nu ma prea dau in vant...am cateva, dar nu le prea port...

      Ștergere
  3. Să știi că noi, bărbații, vă înțelegem aceste mici obsesii pentru că și noi le avem pe ale noastre (mașini, fotbal, electronice, etc.). Oricum, foarte frumoși cerceii și chiar îmi plac! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ahh...de-ar intelege toti barbatii ce bine ar fi :)). Sotul mereu ma intreaba de ce am nevoie de atatea genti, bijuterii, cosmetice etc. :))

      Ștergere
  4. Sunt foarte frumoase si vesele bijuteriile, cel mai mult imi place colierul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac mult cerceii tai. Iubesc cerceii lungi si acestia sunt foarte primavaratici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac cerceii lungi :) Atat cei eleganti cat si cei casual.

      Ștergere
  6. Cerceii nu ii schimb, insa o bratara as purta cu drag! Mai ales pentru o pata de culoare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mereu schimb cerceii. Pana prin adolescenta am purtat o singura pereche de cercelusi din aur, dar m-am plictisit de ei :D

      Ștergere
  7. Tot ce e albastru, mie imi place! <3 asa ca bratarile alea imi fac cu ochiul fara pic de rusine :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bratari neserioase, ha? :))) Sa iti faca cu ochiul in halul asta :))

      Ștergere
  8. Imi plac foarte mult cerceii tai. Sunt veseli, colorati, perfecti pentru a scoate din anonimat orice tinuta. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Cerceii sunt singurele bijuterii la care nu pot renunta. Am tot felul de modele confectionati din materiale diverse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Candva am realizat si eu cercei handmade, dar am ramas la genti handmade :D

      Ștergere
  10. Foarte colorate și ușor de asortat bijuteriile. Am intrat pe site și cu ochiul meu critic de IT-ist chiar mi-a plăcut ce am văzut ca structură și design. La capitolul produse, greu să te decizi doar la ceva. Nu știu tu cum ai reușit?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine ca avem si un IT-ist printre noi :D
      Cum m-am decis? Greu de tot :)) Dupa ce am analizat fiecare produs in parte de cateva ori :))

      Ștergere
  11. II stiu pe cei de la BIjuTrend si imi plac si mie accesoriile astea colorate! Eu am un set foarte colorat...colier si cercei, super draguti! :)
    Se pare ca au introdus noutati - o sa le fac o vizita!

    RăspundețiȘtergere
  12. Cat de draguti si colorati sunt! Eu am facut, pe rand, obsesie pentru fiecare tip de accesoriu. La un moment dat ma apucasem sa le confectionez eu, inca am o cutie plina cu briz briz-uri. Momentan am o perioada in care nu mai port nimic, insa inca ma uit cu drag la ele prin magazine sau online.

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi plac acest tip de cercei, si de mult timp cautam acest model. Multumesc de recomandare, am fugit sa studiez site-ul.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu as putea spune ca am o obsesie legata de bijuterii, insa imi place sa - colectionez - inele, cercei, coliere si bratari de toate felurile! :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte colorate toate, perfecte pentru vara. Deși nu ma dau în vânt după genul asta de cercei, iti sta bine cu ei!

    RăspundețiȘtergere
  16. Wow, ce frukosi sunt cerceii, eu sunt o mare iubitoare, iar culoarea lor ma innnnnebuneeesteee.Pur si simplu ii ador.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mi-as cumpara tot timpul o bijuterie noua, imi plac mult colierele si le si port cand ies pe undeva. Am sa ma uit si eu pe site sa vad ce pot sa comand

    RăspundețiȘtergere