Search

M-am vopsit cu Schwarzkopf Color Expert

by - duminică, aprilie 16, 2017


Printre ultimele campanii de testare BuzzStore a colaborat cu Schwarzkopf si am avut placerea sa fiu si eu selectata pentru a testa noua vopsea de par cu tehnologia profesionala OMEGAPLEX. Tehnologie care previne ruperea si degradarea parului. Gama de nuante este foarte variata si vopseaua se gaseste atat in supermarket-uri cat si online. Pretul unei cutii variaza intre 20-27 lei in functie de magazin si de ofertele disponibile.
Coletul primit contine : 2 cutii de vopsea ( eu am ales nuanta blond mediu 8.0 ), 3 pensule pensule pentru mine, un recipient pentru vopsea, 5 pensule pentru prietene, alaturi de 5 brosuri si 5 vouchere de 20% valabile in magazinul DM.


Cele 5 pensule au ajuns la 5 prietene, impreuna cu brosurile si voucher-ele. In numele lor le multumesc celor de la BuzzStore si Schwarzkopf ! Niciodata nu avem suficiente pensule de vopsea, nu-i asa? Una in plus e mereu binevenita.


De cand am renuntat la roscat si am optat pentru un saten deschis aka blond inchis, nu ma mai vopsesc pe lungimea parului ci doar la radacini. Asta pentru ca vopseaua nu curge si nu are rost sa vopsesc tot parul. Cele 2 cutii de vopsea primite mi-au ajuns la fix pentru radacini. Poate vi se pare mult, insa am un par foarte des. Nu m-am vopsit singura ci am apelat la o prietena. In trecut m-am vopsit de cateva ori singura si mereu era o tragedie asa ca am renuntat :)).

Continutul cutiei de vopsea : 


Cutia contine o lotiune fixatoare, crema coloranta, masca reparatoare dupa vopsit, masca reparatoare de folosit dupa 3 saptamani de la vopsire, ser antirupere si manusi.


Am stat cu vopseaua in par aproximativ 45 de minute. Cam asta e timpul pe care il petrec cu orice vopsea in par, pentru ca am firul gros si daca ma spal mai repede pe par, exista posibilitatea sa nu se prinda bine.

Am facut si poze inainte si dupa, ca sa vedeti rezultatele : 


Surpriza mea a fost sa constat ca nuanta vopselei e exact ca si nuanta parului meu de pe lungime. Initial m-am gandit ca radacinile vor iesi mai deschise, insa nu a fost asa. Culoarea mi-a iesit insa putin mai inchisa decat apare pe cutie, iar acest lucru variaza in functie de nuanta parului.

Sunt foarte multumita de vopsea si de rezultatul obtinut ! Am un scalp foarte sensibil care reactioneaza imediat la orice nu ii convine si din pacate dupa vopsire m-am ales cu multe cojite la radacini, de parca m-a nins. A fost o reactie din cauza vopselei, care a disparut complet dupa 2 spalari. Nu e doar vina acestei vopsele, cam asa a reactionat scalpul meu la aproximativ 90% din vopselele de par folosite pana acum.

Voi ati folosit aceasta vopsea?
Daca doriti sa va inscrieti la urmatoarele campanii de testare lansate de BuzzStore, click aici sa va faceti cont pe site !

You May Also Like

10 Comments

  1. Nuanta parului este frumoasa, dar cum sa nu-mi placa daca asa ese si parul meu care e natural.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce frumos ca ai parul natural in culoarea asta ! Imi place la nebunie :)

      Ștergere
  2. Schwarzkopf este vopseaua care-mi place si mie, o folosesc si este eficienta, parul are stralucire si aspect sanatos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu acum am incercat prima data vopseaua asta si chiar imi place !

      Ștergere
  3. foarte frumoasa nuanta pe care ai ales-o

    RăspundețiȘtergere
  4. Super draguta culoarea si calitatea produsului!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am utilizat aceasta vopsea minune si am fost multumita.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am utilizat si eu aceasta vopsea si e foarte buna.

    RăspundețiȘtergere