Search

Produse terminate - martie 2017

by - marți, aprilie 11, 2017

Se simte lipsa de pe blog? Se simte, nu? :D Anul trecut in perioada asta la fel am lipsit o perioada de timp. La fel se intampla si acum din cauza unor schimbari in viata personala care imi ocupa mai mult timp decat ma gandeam. Dar lucrurile o sa isi revina curand la normal.
Pana una alta, cu o mica intarziere, va prezint astazi produsele terminate in luna martie :)


* Sampon pentru netezirea parului Yves Rocher - e un sampon bun, nu mi-a creat matreata sau alte probleme. La capitolul netezire nu am observat rezultate notabile, insa asta si datorita faptului ca nu am folosit regulat acest sampon. Mereu am mai multe sampoane in baie pe care le folosesc prin rotatie...unii zic ca e bine, altii zic ca e nu e. Pentru mine e ok :D. Insa sincer as mai cumpara acest sampon inca o data sa il folosesc doar pe el, sa vad daca isi face treaba asa cum se lauda.
* Ulei de macadamia Lady's - am adorat acest ulei. In primul rand pentru ca are un miros divin care se mentine timp indelungat in par si in al doilea rand pentru ca e foarte hidratant. L-am folosit dupa fiecare spalare a parului si l-am aplicat doar pe varfuri. 


* Gel de curatare Bioderma - e un produs foarte bun si bland si de aceea l-am adorat. Imi place mai mult decat varianta albastra. Nu are deloc miros si la baza lui sta o formula foarte buna. In plus e si eficient. Un produs pe care il voi recumpara cu siguranta.
* Masca de fata Garnier - e tip servetel si am fost surprinsa sa vad cat produs e imbibat. Mi-a placut efectul pe care il lasa tenului, lasand in urma o piele hidratata. Insa cand m-am uitat pe lista de ingrediente si am vazut ca e prezent alcool-ul am fost dezamagita. O data a fost ok masca, dar din cauza acestui ingredient nu o voi include in rutina mea de ingrijire.


* BB Cream Anew Avon - e un produs ok, daca aveti tenul foarte deschis cu subton rece. In cazul meu nu s-a potrivit prea bine, dar am rezolvat cu o pudra mai inchisa aplicata peste produs. In ceea ce priveste acoperirea e una mica, dar se comporta ok pe ten. Uniformizeaza usor nuanta tenului, fara sa incarce pielea.
* Fond de ten stick Catherine Arley - mi-a placut la nebunie acest produs. Se aplica usor, se intinde rapid, uniformizeaza nuanta tenului si se vede foarte natural pe piele.


* Mostre Vichy Idealia - Vichy Idealia e o crema buna care am avut-o si in trecut si ne-am inteles bine. Asadar si mostrele mi-au placut ! E o crema lejera, dar totusi hidratanta si nu mi-a creat deloc probleme. Acum dupa ce mai tai din produsele de pe whislist, vreau sa cumpar si noua crema Vichy :D

Si cam astea sunt toate produsele consumate ! Cred ca e articolul cu cele mai putine produse terminate de pana acum :D. Dar e bine si asa :)

Voi ce produse ati mai terminat?
Ati incercat vreunul din cele mentionate?

You May Also Like

14 Comments

  1. Buna, imi poti recomanda un balsam excelent pentru par? :) Caut unul bun de ceva timp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dintre balsamurile de par pe care le-am folosit cel mai mult mi-a placut Nivea si L'oreal din gama profesionala :)

      Ștergere
  2. Luna martie nu prea multe prouse s-au epuizat.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu ma chinui de ceva vreme sa fac o postare cu produse terminate.. sa vad cand voi reusi. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma tenteaza maxim gelul de la Bioderma...chiar cred ca o sa il cumpar si eu ! Arata bine si masca de la Garnier ;;) pupicei! ��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte bun gelul de curatare de la Bioderma si cu siguranta o sa il recumpar si eu.

      Ștergere
  5. Putine produse terminate si cred ca pe unele le vei recumpara.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce tare ai consumat 6 produse. Esti o consumatoare inraita
    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut si luni in care am consumat mai multe. Dar e bine si 6 :P

      Ștergere
  7. Gelul Bioderma Sebiunsibio imi place tare mult! Si eu spun la fel, ca e mai bun decat cel albastru, Sebium! :D

    RăspundețiȘtergere