Search

Rezultate obtinute cu Cell-Program, kit bio anticelulita

by - joi, aprilie 20, 2017

De mai bine de o saptamana tot incerc sa scriu articolul asta, dar mereu a intervenit cate ceva. Cand am intrat astazi in draft, incepusem introducerea cu "mai e putin si vine vara...". Si abia am intrat de jumatate de ora in casa si mi-am pus paltonul de iarna in cuier. Ce e cu vremea asta? De curand asteptam vara si acum stau in pijamalele de plus si beau ceai. Sper sa treaca cat mai repede frigul asta ca m-am saturat sincer...


Insa totusi la un moment dat chiar o sa vina vara :)). Si ce vor toate femeile vara? Sa aibe o piele ferma, fara celulita. Da, cunosc sentimentul. De-a lungul timpului am cheltuit si eu o gramada de bani pe tot felul de remedii miraculoase si nimic. Nu exista nici un produs pe piata care sa inlature celulita, fara ca produsul sa fie sustinut din interior de o alimentatie sanatoasa + sport. Degeaba cheltui sute de lei pe produse daca meniul tau se compune in mare parte din fast-food + pepsi. Acelasi lucru e valabil si la cremele de fata de exemplu.
Insa care ar trebui sa fie problema daca mananci sanatos, faci si sport uneori, folosesti si creme anticelulitice si tot nimic? Ei bine, in cazul asta schimba crema anticelulita pentru ca nu e buna.


Dupa cum probabil v-ati dat seama deja, in articolul de astazi vreau sa va vorbesc despre niste produse care promit sa combata celulita. Personal e prima data cand fac cunostiinta cu un astfel de kit si abia am asteptat sa il incerc.
Este vorba despre Cell-Program kitul bio anticelulita. Inainte de a citi parerea mea despre produs, va incurajez sa dati click aici pentru a citi descrierea completa a kitului, precum si rezultatele testelor certificate din universitatea Ferrera din Italia. 


Kitul in sine este un tratament intensiv pentru 2 saptamani, care promite sa reduca aproximativ 2 cm din circumferinta coapselor. Principiile active ale produselor sunt : alge rosii, soia, argila alba, ardei iute.
Kitul contine : 1 tub crema Fango 250 ml, 5 fiole cu lotiune termoactiva 5 ml fiecare, 1 tub crema Dren 250 ml, 1 pereche de pantaloni Bema din plastic si un prospect explicativ.
Exista si o mica schema de utilizare a produselor pentru a obtine cele mai bune rezultate. 



Am folosit acest kit bio anticelulita, exact dupa schema de mai sus si in acest interval mi-am notat cateva concluzii in agenda, pe care le impartasesc mai jos :
- nu a fost cazul de fragilitate capilara in ceea ce ma priveste. Nu am avut nici o reactie adversa
- dupa aplicarea lotiunii termoactiva, am simtit mici furnicaturi pe piele si o senzatie de cald
- in faza 1 ( crema Fango + lotiune + pantaloni plastic ) am lasat produsele sa actioneze o ora de fiecare data iar asta nu m-a oprit din treburile mele. Nu mi-a creat nici un fel de disconfort.
- ambele creme miros foarte bine iar crema Dren e foarte hidratanta
- dupa 2 saptamani de utilizare pielea arata mult mai bine. Are un aspect mai neted si de asemenea se simte si se vede o piele mai ferma
- in cazul meu din jurul coapselor a disparut aproximativ 1,2 cm si din jurul soldurilor 1,5 cm. Pe fund am aplicat doar crema Dren pentru intretinere, deoarece nu am celulita si nu am considerat necesar sa apelez si la faza 1. M-am masurat atat inainte de a incepe tratamentul, cat si dupa, de aceea stiu datele exacte.
Poate ca citind nu pare mult, dar va asigur ca e vizibil. Iar intr-un timp atat de scurt e chiar foarte bine. Personal sunt foarte multumita de rezultate. Atat datorita faptului ca am pierdut din circumferinta cat si datorita aspectului pielii. Sportul si alimentatia au contribuit la aceste rezultate actionand din interior, in timp ce kitul si-a facut treaba din exterior.

Daca sunteti curioase de pret, ingrediente si mai multe detalii despre kitul bio anticelulita, le gasiti pe toate aici.

Voi ati folosit acest kit?
Daca nu, v-ar tenta?

You May Also Like

32 Comments

  1. Eu nu am folosit acest kit :)) dar cred ca este foarte bun si se vor vedea roadele. Ma bucur ca esti multumita de acest kit bio anticelulita.
    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  2. As zice ca se vad rezultate :) Eu incerc sa ma tin de sport, dar si de o alimentatie echilibrata (iar aici stau cam prost).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si la mine e cam greu cu alimentatia echilibrata, dar trebuie :D

      Ștergere
  3. E bine că există si produse de calitate precum acesta. Unele branduri promit multe, dar .... Si totusi, ai dreptate in legatura cu sportul. Degeaba folosesti seturi intregi de produse dacă sport si miscare nu există.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fara sport si o alimentatie adecvata, toate cremele sunt in zadar.

      Ștergere
  4. M-ar tenta si pe mine, dar nu pot suporta cremele termoactive.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiam de acest kit ;;) foarte interesant si tentant de folosit pentru a arata bine la vara.....care chiar intarzie sa apara :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Destul de bune rezultatele, felicitări. Eu nu prea cred în creme și în puterea acestor de a reduce cm, dar la nivelul pielii mereu am văzut îmbunătățiri când am folosite produse de acest gen. Trebui să încerc și kit-ul acesta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unele creme au puterea de a reduce din cm, evident insotite de sport si alimentatie adecvata. Prima data dispare excesul de apa si asta se vede in cm.

      Ștergere
  7. Foarte misto ca ai reusit sa ai asemenea rezultate in acest scurt timp!
    Eu consider, ca si tine, ca degeaba cumperi creme "miraculoase" scumpe, daca nu ai si un ritm de viata si un stil de viata mai bun.
    EU fac XBody si sa stii ca am observat ca pielea mea este mai ferma...
    In trecut, prin liceu, foloseam o crema ruseasca cred ca era, pentru aspectul acela de coaja de portocala. Nu aveam nevoie, insa tin minte ca "ma ardea", pielea se inrosea, dar nu s-a intamplat nimic ciudat, la nivelul pielii. Am sa ma uit sa vad daca se mai fabrica..sunt curioasa daca functioneaza acum, cand am nevoie! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am tot auzit de XBody si ma bucur ca iti prieste :). Am mai avut si eu creme de ma ardea pielea, dar fara efecte.

      Ștergere
  8. Foarte fain facut reviewul si complet. Am incercat zeci de solutii pentru celulita, insa inafara de masaj n-am gasit ceva care chiar sa functioneze. Cea de fata pare super interesanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La masaj nu am apelat niciodata pentru ca mi se pare prea brutal.

      Ștergere
  9. Kit-ul este la un pret bun si cred ca merita incercat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am auzit de acest kit, dar sincer m-ai convins. As vrea sa-l incerc sa vad ce rezultate va avea, ca sincer am incercat tare multe dar fara rezultate vizibile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ti cont de sport si de alimentatie. In caz contrar nici o crema nu are cum sa functioneze. Ar fi prea frumos :D

      Ștergere
  11. În ceea ce privește celulita, nu prea m-am plăns până acum, deși niciodată nu am fost prea slabă. Problema apare acum, când am reușit să pun câteva kg în plus (de care sper să scap curând). Folosesc încă produse de hidratare și de prevenție și chiar se simte diferența. M-ar tenta să încerc și aceste produse.

    RăspundețiȘtergere
  12. De fiecare data cand imi propun sa tin o dieta, sa fac sport sau sa folosesc astfel de produse... nu se intampla nimic. Insa, ma bucur mult ca ai obtinut rezultate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca ceva nu faci bine. Sport + alimentatie ok + creme, e imposibil sa nu dea rezultate.

      Ștergere
  13. Cu celulita nu am probleme, dar din cauza faptului că m-am lăsat de sport atunci când strâng pielea de pe coapse se face efectul ăla de coajă de portocală. Încă n-am încercat nici un tratament în afară de hidratare și vreau să mă apuc de alergat :D Dacă nu reușesc așa, cred că voi încerca și eu un tratament cu astfel de creme :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu imi place sa alerg :D. Ma enerveaza chiar :D. Insa merg la zumba si imi place la nebunie ! Singurul sport care imi place.

      Ștergere
  14. se vad rezultatele si ma bucur ca esti incantata de acest kit anticelulita!

    RăspundețiȘtergere
  15. Am încercat și eu tot felul de creme, dar trebuie și sport și hidratare și atenție la alimentație.Mă apucă o poftă de a scăpa de aspectul mai puțin plăcut al pielii, dar din diferite motive și din lipsă de timp nu mă țin prea mult bunele obiceiuri.

    RăspundețiȘtergere
  16. De obicei nu prea cred in asa zisele creme "minune" , insa chiar m-ai facut curioasa in legatura cu acet kit.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mda,trebuie sa ma apuc si eu de sport,nu am multe kg,dar de când am început să mă ingras,avand înainte 40 kg acum 48, se vede celulita urat,dar stau prost cu timpu :( . Paula Maria

    RăspundețiȘtergere