Search

De unde si cand sa faci cumparaturi de Black Friday

by - joi, noiembrie 16, 2017


Buna dragilor,

Asa cum v-am promis am revenit cu un articol in care sa va informez despre site-urile care vor avea reduceri de Black Friday si perioada in care vor avea loc reducerile. Nu o lungesc mai mult, pentru ca sunt sigura ca nu sunteti interesati de introducerea mea ci de informatiile propriu-zise :D. Pe numele fiecarui site, am pus un link care duce direct catre site. Nu uitati sa va faceti din timp conturi pe site-urile vizate si chiar sa puneti in cosul de cumparaturi produsele dorite, urmand ca in ziua reducerilor sa plasati direct comanda, pentru a fi siguri ca nu se epuizeaza stocurile. 

Electronice, electrocasnice

* EuroGsm.ro - perioada : runda 1 = 17-19 Noiembrie. Runda 2 : 20-26 Noiembrie

* EvoMag.ro - 17-19 noiembrie
Cele de mai sus sunt magazinele din care cumpar cand am nevoie de vreun electrocasnic prin casa, sau cine stie ce gadget. Si de la cel.ro mai cumpar, dar pana acum nu au anuntat nici o perioada, dar e bine de urmarit site-ul. Stiu ca multa lume cumpara de pe Emag, insa nu se regaseste in aceasta lista de cand am gasit produse mult mai ieftine pe site-urile mentionate anterior. Plus ca cei de la Emag lucreaza cu diversi colaboratori si tot pui produse in cos si la final te trezesti ca nu vei primi totul intr-un colet si in mai multe colete, in functie de la ce colaborator ai comandat si implicit platesti mai multe taxe de transport.

Carti
Aici cred ca stiti deja raspunsul meu, daca imi urmariti blogul de ceva timp, dar ca lista sa fie completa....pam-pam :

* libris.ro - perioada : 17-18 noiembrie. Desi am vazut ca si acum au ceva reduceri pe site, deci merita sa aruncati un ochi. E unul din site-urile mele preferate atunci cand vreau sa cumpar carti, deoarece la orice comanda de minim 30 lei beneficiati de transport gratuit prin curier.

* elefant.ro - nici ei nu au anuntat inca perioada reducerilor, desi daca tin bine minte, anul trecut a fost intre 20-24 noiembrie. Oricum ei au mai mereu diverse campanii cu reduceri si daca cautati vreun produs, puteti sa le faceti o vizita. La ei veti gasi atat carti, cat si cosmetice sau articole de imbracaminte si incaltaminte.

* carturesti.ro - perioada 17 noiembrie

Imbracaminte, incaltaminte, accesorii
Pentru ca niciodata nu avem destule, nu-i asa?

* Kalapod.net - perioada 17-19 noiembrie. Am comandat de foarte multe ori de la ei...in primul rand pentru ca au preturi foarte mici. Ce e drept nu au cele moderne modele de incaltaminte, dar nu sunt nici demodate. Clasice si uzuale as spune eu. Si din nou....foarte ieftine

* starshiners.ro - perioada 17-19 noiembrie. Daca sunteti in cautarea unor obiecte vestimentare mai deosebite, cu siguranta la ei veti gasi ceva. Mereu au haine in trend cu moda, articole mai aparte si frumoase. Eu una ma dau in vant dupa rochiile de pe site :D.

* dehaine.ro - perioada 17-19 noiembrie. Haine faine si ieftine gasiti si aici, deci merita sa aruncati o privire. O singura data am comandat ceva pentru sotul meu si am fost multumita. Hainele sunt ca in poza, marimile corespund, totul e ok.

* answear.ro - perioada 17-25 noiembrie. Hainele de brand se bat pe acest site, asadar daca va doriti haine de calitate la reducere, nu uitati sa le faceti o vizita celor de la answear. Cu siguranta merita.

* watchshop.ro - 17-18 noiembrie. Daca doriti sa va cumparati un ceas, sau sa faceti cadou unul, recomandarea mea e sa treceti pe la ei. Am cumparat si am fost multumita.

* melimeloparis.ro - 17 noiembrie. Daca si voi va aflati in situatia mea si nu aveti vreun magazin Melo Melo prin apropiere sau in oras, varianta online e ok. Mai ales daca produsele sunt si la reducere :D.

Cosmetice si parfumuri

Deja v-am spus ca pe site-ul elefant gasiti si cosmetice si parfumuri, deci nu are rost sa ma repet din nou :D. 

* bottegaverde.ro - perioada 17-19 noiembrie. Daca aveti cumva in plan sa cumparati geluri de dus, aici veti gasi printre cele mai delicioase produse !!! Bineinteles au o gama variata de produse, dar eu cand ma gandesc la Bottega Verde, ma gandesc fara sa vreau la gelurile lor de dus minunate.

* pensulemachiaj.ro - 17-30 noiembrie. De la pensule, la cosmetice drugstore, pana la cosmetice de brand...aici gasiti de toate.

* aoro.ro - e in plina desfasurare Black Friday. Nu stiu exact pana cand tin reducerile, ca nu am vazut niciunde mentionat...ori nu am fost atenta. Habar nu am.

Home Decor

* bonami.ro - perioada : 17-20 noiembrie. Un alt magazin de home decor nu stiu sa va recomand. Bonami e magazinul meu preferat si au o gramada de nebunii si nebunele pe acolo :D. Am comandat de multe ori si de fiecare data am fost multumita !

Cam asta e lista magazinelor care anunta reduceri mari de preturi pentru Black Friday. Bineinteles lista magazinelor e mult mai mare, insa m-am rezumat doar la magazinele din care eu personal am comandat si le pot recomanda. Nu o sa va recomand un magazin online din care eu nu am cumparat, pentru ca mie personal nu mi se pare corect doar sa insir aici o lista de nume. Prefer o lista mai compacta, dar sigura.

Nu stiu daca cei de la 1001cosmetice si Yves Rocher vor avea ceva reduceri de Black Friday, pentru ca inca nu au anuntat nimic. Eu sper sa aibe :D. Daca stiti voi ceva, nu uitati sa imi spuneti si mie :P.

Daca aveti si voi recomandari de magazinele pentru cumparaturile de Black Friday, le astept in comentarii ! Va pup si spor la cumparaturi :*

You May Also Like

3 Comments

  1. Multe as vrea sa schimb. De multe am nevoie, dar in acest moment nu stau asa bine cu economiile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anu asta din pacate a picat prost black friday,buzunarele cam goale..sper ca la anu sa pot sami iau ce imi doresc de mult..un expressor Tchibo💓

    RăspundețiȘtergere