Search

Metique - produse de ingrijire cu tea tree oil

by - luni, decembrie 11, 2017

Buna dragilor,

Astazi vreau sa va vorbesc despre un set de produse primit de la site-ul teatree.ro, in urma cu ceva timp. Daca accesati linkul site-ului veti descoperi o varietate de produse care au la baza uleiul din arbore de ceai. Daca nu stiti de ce e atat de deosebit acest ulei si care sunt beneficiile sale, va las acest link unde veti gasi toate informatiile necesare.

Pentru ca tenul meu e capricios si expus mereu la acnee am ales sa testez un set de 4 produse ideale pentru acnee, pete si iritatii. Iar parerea mea despre produse, o puteti afla in randurile de mai jos.


Setul este compus din : spuma de curatare, toner facial, crema hidratanta si antioxidant. Mirosul uleiului din arbore de ceai e destul de puternic si aparte. Posibil sa nu fie pe placul tuturor. Si mie mi s-a parut ciudat, insa m-am obisnuit, mai ales ca am facut cunostiinta cu acest ingredient cu multi ani in urma.

* Spuma de curatare cu 2% tea tree : Curata murdaria si desfunda porii pentru a ajuta la prevenirea acneei si a petelor. Ajuta la reducerea aspectului de roseata, lasand pielea catifelata si confortabila.
Spuma este foarte blanda si nu usuca tenul deloc. Am folosit-o atat dimineata cat si seara si imi place la nebunie textura catifelata pe care o are. In cazul acestui produs, mirosul de tea tree este cel mai puternic din punctul meu de vedere, insa dupa scurt timp nu se mai simte deloc. Spuma curata bine tenul de impuritati si de excesul de sebum, lasand in urma o piele curata :).

* Toner facial cu 1% tea tree : Formulat cu organic melisa, aloe vera, vitamina E naturala si tea tree oil - un toner extrem de bland si anti iritant. Hidrateaza zonele uscate si matifiaza zona T. Potrivit pentru acnee si piele patata.
Dintre toate cele 4 produse, acesta e preferatul meu si mi-a placut la nebunie de la prima utilizare. Curata pielea extrem de bland, se simte foarte fain pe ten si lasa in urma o piele cu un aspect mai sanatos. Cand am avut mici iritatii, acest produs a reusit sa le faca fata si sa le combata si in plus chiar matifiaza tenul si tine excesul de sebum sub control. E un produs foarte bun !!

* Crema hidratanta cu 1% tea tree : O crema hidratanta perfecta pentru a luminozitate tenului si a stabiliza si pastra nivelul de hidratare al pielii. 
In primul rand apreciez ambalajul produsului si imi place pentru ca e intr-un recipient cu pompita. Asa sunt sigura ca ingredientele nu au de suferit datorita contactului cu aerului si din cauza luminii. Mi-a fost cam greu sa ma obisnuiesc cu consistenta sa si gradul de absorbtie, insa acum e ok. Are o consistenta foarte light si usoara si initial imi era greu sa dozez cantitatea necesara de produs si mereu aplicam mai mult decat trebuia. Asta pentru ca eram obisnuita cu alte creme cu consistenta usoara care se absorb rapid. Aici nu e cazul, deoarece crema de fata se absoarbe mai greu in piele. Iar aplicarea unei cantitati mai mari, rezulta un ten alb plin de crema :D. Acum e totul in regula, i-am invatat capriciile si o folosesc cu mare spor. E un produs foarte hidratant care mi-a protejat pielea de frigul de afara. Nu are spf, prin urmare o folosesc doar seara.

* Antioxidant tea tree oil 4,99% : Acest amestec cu ulei de arbore de ceai, poate fi folosit ca remediu direct pe piele in multe afectiuni ale pielii : cosuri, pete, zgarieturi, intepaturi insecte etc.
Eu folosesc acest produs atunci cand imi apar cosuri capricioase. Pun putin pe un betisor de bumbac si aplic local pe zona afectata. Trebuie repetat procedeul de aproximativ 3-4 ori, pana cand cosul dispare.

In concluzie imi place foarte mult aceasta gama de produse Metique si din punctul meu de vedere, contureaza perfect o rutina de ingrijire a tenului cu probleme. Nu am nimic rau sa va spun, deoarece nu e cazul. Ma inteleg foarte bine cu produsele si vi le recomand si voua cu mare drag :). Setul de 4 produse costa 157 lei si poate fi achizitionat de aici.

Sper ca v-a fost util acest articol si va astept comentariile :*


You May Also Like

24 Comments

  1. Imi place articolul tau, foarte detaliat si frumos, iar cu acesta ocazie am descoperit noi produse

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru review, le-am tot vazut dar nu am folosit.

    RăspundețiȘtergere
  3. este bine de stiu, nu stiam de produsele lor, o sa le fac si eu o vizita

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiam de produsele lor, eu folosesc de la alta marca produse tea tree

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte interesante produsele acestui brand si foarte ok prețul:) Chiar o sa ma uit putin pe site-ul lor! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vazut ca sunt foarte recomandate aceste produse.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am mai auzit de ei, eu am tenul uscat si nu mi se potrivesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am probleme cu acneea, dar o sa trimit articolul colegei mele de birou ce se lupta din greu cu ea!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiam de aceasta gama, dar le-am primit si eu si le folosesc cu drag, ne intelegem tare bine.

    RăspundețiȘtergere
  10. N-am auzit de acest brand, recent am vazut cateva review-uri si mi-a trezit curiozitatea. O sa le trec si eu pe lista de cumparaturi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am auzit de acest brand, este relativ nou pentru mine...dar voi arunca o privire pe site-ul lor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu stiu fix de acest brand, dar cam tot ce am folosit cu ulei esential de arbore de ceai a functionat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumim pentru pareri, chiar eram curioasa daca functioneaza si cum se comporta pe ten aceste produse.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am incercat produsele acestea,dar am folosit altele cu tea tree oil si mi au placut mult

    RăspundețiȘtergere
  15. Uite cum gasesc eu mereu informatii utile la tine in casuta! Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Ma bucur ca iti priesc aceste produse. Mi-ar fi placut sa vad si lista de ingrediente INCI, sa vad exact ce contin.

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte interesant articolul, nu stiam de aceste produse!

    RăspundețiȘtergere
  18. Tenul meu s-a inteles mereu bine cu tea tree oil. Ma tenteaza si pe mine uleiul antioxidant ^_^

    RăspundețiȘtergere
  19. Am incercat si eu tonerul, mi se pare bland si eficient!

    RăspundețiȘtergere
  20. Foarte bune produsele si eficiente. Uleiul de tea tree imi face foarte bine in mai multe problme si combinatia asta sigur este una de succes

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu stiam de acest site, multumim pentru review

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu am auzit pana acum de acest brand, insa sunt pro la tot ce contine uleiul de arbore de ceai.

    RăspundețiȘtergere
  23. Multumesc Domnului, nu am probleme cu acneea dar am sa le recomand surorii mele

    RăspundețiȘtergere
  24. multumim pentru review. cu siguranta o sa le testez

    RăspundețiȘtergere