Search

Cum sa obtii transport gratuit pe aoro.ro + oferte

by - sâmbătă, martie 03, 2018


Site-ul aoro.ro, e un prieten vechi de-al meu si am comandat produse cosmetice si parfumuri de multe ori. Mereu am fost multumita de produse si de ofertele de pe site, de aceea am revenit la ei cu mare drag mereu. E un site drag mie datorita faptului ca au mereu oferte tentante si au o gama larga de produse. Iar unele produse le gasesc la ei, mai ieftine decat in alte magazine fizice sau online. Iar daca transportul e gratuit si mai bine ! Cumpar produse mai ieftine si le primesc la usa !

Astazi am intrat pe site sa vad ce a mai aparut si zbang, ma "lovesc" de cateva oferte tentante pe care am vrut neaparat sa le impartasesc cu voi, in cazul in care nu ati intrat pe site. Asadar, hai sa ii dam drumul la prezentarea tentatiilor :D.

Produsele Bioderma imi sunt foarte dragi si de 7 ani de cand am folosit primul produs al acestui brand, am mereu Bioderma in casa. Am incercat si folosit o gramada de produse de la ei si am fost incantata de toate. Foarte rar se intampla sa imi placa toate produsele incercate de la brand, dar uite ca se poate :D. Daca si voi iubiti produsele Bioderma, iata ca aoro, vine cu o surpriza pentru noi !


Eiii...dar de un mistery bag in valoare de 129 lei, ce spuneti? Daca achizitionati produse Makeup Revolution in valoare de 101 lei, primiti cadou un mistery bag. Adica e mai mare valoarea cadoului, decat produsele cumparate ! Suna bine, nu-i asa? Si cine nu a incercat produsele Makeup Revolution, acum e timpul sa o faca ! Sunt produse ieftine si foarte bune !


Alte oferte tentante pe aoro, gasiti in sectiunea cadouri si oferte speciale. Balsamuri de buze, portofard, crema antirid, geanta de cosmetice, pensule etc., sunt doar cateva din produsele pe care le puteti primi gratuit :). Dati click pe linkul de mai sus si veti descoperi toate produsele si conditiile care trebuie indeplinite pentru a le primi !

Iar acum urmeaza partea care ma atrage ca un magnet cand vine vorba de ofertele magazinelor online : transportul gratuit ! Niciodata suma platita pe transport nu e mare la nici un site, insa cand transportul e gratuit, tentatia devine si mai mare si sunt brusc interesata de cate un produs...sau mai multe :D.

Fiecare site are produse bestseller, care se vand cele mai bine ! Ei bine, daca adaugati in cos, cel putin unul dintre cele mai vandute produse de pe site, obtineti transport gratuit pentru toata comanda ! Cu banii pe care i-ati plati pe transport, mai bine va luati ceva. Cele mai vandute produse de pe site, care va aduc transport gratuit le gasiti aici

Evident, pe langa aceste oferte, mai gasiti si o gramada de produse la pret promotional ! Asadar va doresc spor la cumparaturi si sper ca v-a fost de folos aceasta postare !

Cand o sa mai gasesc oferte tentante, va dau de stire ! Va pup si ne auzim curand :*

aoro.ro%20

You May Also Like

23 Comments

  1. Super util articolul tau, multumim😍😍

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ai convins sa mai dau o comanda pe Aoro😊

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut si eu ca au reduceri foarte mari dar si oferte foarte tentante.

    RăspundețiȘtergere
  4. Super ideea cu mistery bag-ul. Un mod ingenios de a atrage mai multi clienti ;)
    Multumim pentru pont-uri, ma duc acum sa studiez oferta la Makeup Revolution 😍

    RăspundețiȘtergere
  5. Super articolul ta, foarte tentant, asa da!

    RăspundețiȘtergere
  6. Super bun pontul despre livrarea gratuita. Chiar nu stiam de lucrul asta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am descoperit și eu recent magazinul online și am rămas surprinsă de ofertele lor.

    RăspundețiȘtergere
  8. woa, ce tare e oferta de la make up revolution!!!
    pacat ca nu am bani :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am comandat niciodată de pe aoro. Numai sa fie bani, ca produse as vrea sa iau cu gramada.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu prefer sa cumpar online, mai ales pentru ca gasesc produse mai ieftine si transport gratuit !

      Ștergere
  10. De pe Aoro, nu am mai cumparat de mult timp, dar nicidata nu e tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am comandat niciodata de pe Aoro, dar am vazut ca au oferte faine.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt o grămada de produse interesante pe soro. Am beneficiat și eu de ofertele lor

    RăspundețiȘtergere