Search

Notino ofera 575 lei pentru cumparaturile de Craciun

by - marți, octombrie 15, 2019

Site-ul notino.ro a fost infiintat in 2006  (in 2009 in Romania) si intai a fost lansat sub denumirea aoro.ro, mai apoi devenind notino. De cand a aparut si in Romania am inceput sa fac timid cate o comanda la ei, pana cand am devenit dependenta de ei. Si am cateva motive solide datorita carora revin frecvent pe site pentru noi comenzi :
 - au o gama larga de produse cosmetice, produse de machiaj si parfumuri. Si imi place ca atunci cand fac cumparaturile pentru noi cosmetice sa am de unde alege
- ofera transport gratuit la toata comanda, daca achitionati minim un produs din categoria lor de bestseller. 
- au frecvent reduceri si oferte. Sa facem cumparaturi e placut, nu ? Dar parca e si mai placut atunci cand produsele sunt reduse si mai economisim niste bani. De foarte multe ori am gasit la reducere produsele mele preferate
- poti gasi pe site atat produse de lux cat si produse mass-market. Si mi se pare foarte fain ca au si produse Avon si Oriflame, produse pe care de obicei le putem cumpara doar de la reprezentanti. Dar cum nu toata lumea are reprezentanti in zona, e simplu sa le comanzi de pe internet. 

Desi eu parca am ramas cu gandul tot la vara ce a trecut, teoretic mai este putin pana la Craciun si pana la goana dupa cadourile de Craciun. Ofertele site-urilor incep sa isi faca aparitia si pana in momentul de fata ofertele lansate de notino mi se par cele mai interesante si avantajoase. 

Cum puteti beneficia de cartea cu vouchere? Ei bine daca faceti cumparaturi in valoare de 220 lei, in colet veti primi o carte cu vouchere care va pot oferi reduceri de 575 de lei pentru cumparaturile de Craciun. O parte din brandurile la care puteti obtine reduceri le gasiti aici. Asadar lucrurile sunt simple, nu ? Faceti acum cumparaturi de 220 lei si apoi puteti cumpara cadouri pentru cei dragi cu reduceri de 575 lei !

Atunci cand faceti cumparaturi pe site-ul notino, nu uitati sa verificati mereu si sectiunea de promotii. Aici o sa gasiti mereu reduceri la produse cosmetice, produse de machiaj si parfumuri. Tot in aceasta sectiune veti gasi si produsele care urmeaza sa fie scoase de pe site iar ultimele bucati disponibile le puteti cumpara la preturi reduse.

Personal am sa le raman fidela celor de la Notino, insa acum fiind in Belgia comand de pe site-ul de aici iar produsele ajung din Franta daca nu ma insel. Cel mai des cumpar de la ei parfumuri si produse Bioderma. Produse Bioderma gasim si in farmacii sau pe alte site-uri, insa pe Notino mi se par cele mai bune preturi si in plus au cam toata gama lor de produse. Si preturile la parfumuri consider ca sunt imbatabile, fiind mult mai mici decat cele din parfumerii. Si bineinteles, cel mai des comand atunci cand au diferite promotii si oferte. Cum e cea prezentata astazi, care momentan mi se pare cea mai atractiva oferta pentru a face cumparaturile de Craciun !

Voi comandati de pe site-ul notino ? Va astept cu drag parerile ! 

You May Also Like

18 Comments

  1. Eu nu am mai comandat inca de pe Notino, dar nu este prea tarziu sa incep nu? Multumesc de idee si imi place ca ai inclus si link-ul catre brandurile la care se fac reduceri ca sa verific daca se afla ceva ce ma intereseaza printre ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Comand lunar de pe Notino si profit aproape de toate ofertele lor, mi s-a parut interesanta cartea cu vouchere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu profit lunar de ofertele Notino. Chiar au mereu promotii faine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru ca-s mare fan al promotiilor, Notino m-a nimerit cu catalogul asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Notino are mereu oferte bune. Intentionez sa profit si eu de aceasta oferta

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi se par interesate promoțiile de Crăciun, dar mi se pare puțin prea devreme pentru ele. Deși pentru cei mai putini inspirați cred ca sunt binevenite ��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da...in fiecare an, tot mai repede ne intampina site-urile cu ofertele pentru Craciun !

      Ștergere
  7. Am cautat sa citesc mai multe despre aceasta carte și am dat de articolul tău. Acum sunt convinsa ca trebuie sa profit de promoție pentru Sărbători.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc pentru pont. Inca un pic si vine Craciunul, asa ca orice pont este de bun augur :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Super faina aceasta oferta!! La Notino mereu am descoperit promotii asa faine.. Acum ca se apropie Craciunul, nu ai cum sa nu te pregatesti de zor cu cadouri faine. 😍😍

    RăspundețiȘtergere