Search

Un ultim omagiu pentru Leo Iorga, solistul trupei Compact !

by - luni, noiembrie 04, 2019

După cum am menționat în unul din articolele precedente, acum vă scriu de la aproape 2000 de km distanță de România, din Belgia mai exact. Însă gândul îmi va fi mereu acasă, urmăresc în continuare tot ce se întâmplă în țară și ascult în continuare muzică românească. Zilele trecute în timp ce mă uităm la știri, am aflat o veste tragică...Leo Iorga, solistul trupei Compact a decedat, după o luptă cruntă cu o boală nemiloasă. 9 ani s-a luptat Leo Iorga cu boala, dar din păcate vocea lui nu va mai fi auzită de acum încolo. Am fost foarte tristă la aflarea acestei vești, deoarece ador trupa Compact. Însă ăsta e firul vieții....nu avem cum să îl schimbăm. 

În momentul în care am aflat vestea, m-am întristat deoarece nu am reușit niciodată să ajung la un concert al trupei, deși mi-am dorit. Iar din admirație pentru cântăreț, mi-aș fi dorit să îi aduc un ultim omagiu. Însă distanța de 2000 de km ar fi însemnat o piedică în a aduce un omagiu ! Din fericire am căutat pe internet și am găsit soluția salvatoare ! 

Am dat de site-ul Coroane Funerare, și am fost foarte încântată să descopăr că pot să comand de oriunde un omagiu iar ei se ocupă de livrare. Comanda se poate face atât pe site, cât și prin telefon ! Se poate opta și pentru regimul urgent de livrare, ceea ce înseamnă că în aproximativ 2-3 ore, omagiul este livrat la locația dorită. Iar transportul în București e gratuit, deci veți plăti doar pentru aranjamentul ales ! Mi-a plăcut foarte mult această modalitate de a aduce un ultim omagiu, în cazul în care distanța nu va permite să faceți acest lucru. E bine când ai pe cine să te bazezi ! 

Așadar nu am stat pe gânduri și am început să răsfoiesc site-ul pentru a alege un aranjament potrivit ! Modelele sunt disponibile într-o gamă largă și constă în coroane-jerbe funerare, coșuri de flori și inimi/cruci din flori ! Coroana funerară din gerbere mi-a plăcut, așa că am ales ca aceste flori să fie un ultim omagiu din partea mea către Leo Iorga ! 


Curierul a livrat gratuit coroana direct la capelă și m-am simțit foarte bine că am reușit să îi aduc un ultim omagiu cântărețului ! Acum câțiva ani era imposibil să trimiți un omagiu floral din străinătate în România, dar mă bucur că acum se poate ! 

Un astfel de serviciu e foarte util și mă bucur că a fost implementat. Îl consider foarte util pentru persoanele care nu locuiesc în București sau în țară, dar doresc să aducă un ultim omagiu cuiva drag ! E foarte util serviciul de asemenea și pentru oamenii bătrâni cărora le e mai greu să se deplaseze ! 

Pe Leo Iorga îl voi asculta mereu și chiar dacă nu voi avea șansa să îi ascund live melodiile, în semn de respect mă bucur că am reușit să îi transmit un ultim omagiu ! 


You May Also Like

24 Comments

  1. Dumnezeu să îl ierte... foarte frumos gestul tău. Nu știam că se pot comanda coroane online.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu sa il ierte! Nu am ascultat Compact, dar chiar mi-a parut rau cand am auzit desore moartea lui Leo Iorga pentru ca desi nu m-a fascinat ca solist, am crescut auzind in stanga si in dreapta numele lui. Ce gest frumos din partea ta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Uf, Dumnezeu sa il ierte...A fost un soc cand am aflat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu sa-l ierte! Foarte frumos gestul tau, felicitari pentru ca te-ai gandit si ai gasit aceasta metoda inedita de a transmite un ultim omagiu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pacat de atata suferinta si de pierdere, Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

    RăspundețiȘtergere


  6. Dumnezeu să îl ierte... foarte frumos gestul tău. Si mie mi-a placut aceasta trupa cred ca o sa iti urmez exemplul

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu sa-l odihneasca. Este un articol foarte frumos si chiar ma bucur sa vad ca sunt persoane care respecta valorile tarii noastre

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumos gest! A fost un artist valoros, ma bucur ca ai putut sa ii aduci un omagiu, chiar si de la departare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Un moment trist si un gest foarte frumos din parte ta. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumos este gestul tău, deși momentul este unul trist. 😭

    RăspundețiȘtergere
  11. Ideea este deosebita, e bine ca poți sa fii cumva alături

    RăspundețiȘtergere
  12. Uhh, tare rău îmi pare. Îmi plăcea mult cum cânta.

    RăspundețiȘtergere
  13. E pacat ca ne mor artistii, dar e bine ca le putem trimite un ultim omagiu floral.

    RăspundețiȘtergere
  14. O mare pierdere! Ma bucur ca ai reusit sa ii aduci un ultim omagiu de la departare

    RăspundețiȘtergere
  15. Un gest foarte frumos din partea ta pentru acest mare artist al nostru! Pe toti ne-a intristat aceasta veste dar ramanem cu operele lui muzicale!

    RăspundețiȘtergere
  16. Felicitări pentru gest si bravo celor care oferă servicii de acest fel!
    Dispariția lui Leo Iorg dintre noi este dureroasă și greu de trecut. Totuși, ne-a lăsat cântecele lui care le vom purta mereu cu noi.Dumnezeu să-l ierte!

    RăspundețiȘtergere
  17. Vom ramane in suflet cu emotiile cantecelor sale si astfel el va fi mereu prezent langa noi.

    RăspundețiȘtergere
  18. Dumnezeu să-l ierte! Păcat ca aflam astfel de veste despre persoanele care le îndrăgim.

    RăspundețiȘtergere
  19. Chiar a fost un artist foarte bun. Este o mare pierdere

    RăspundețiȘtergere
  20. Imi pare rau sa aud ca din ce in ce mai multi artisti se sting din viata. Foarte frumos gestul si omagiul adus. Florile sunt o metoda potrivita pentru a comemora un astfel de moment.

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu stiam ca exista astfel de servicii, foarte frumos.
    Sa se odihneasca in pace!

    RăspundețiȘtergere
  22. Este interesant ca poti face un astfel de gest, chiar daca esti departe.

    RăspundețiȘtergere
  23. Un gest deosebit! Pacat ca ne pleaca artistii asa devreme!

    RăspundețiȘtergere
  24. Un gest foarte frumos! Este foarte bine ca se pot face astfel de gesturi

    RăspundețiȘtergere