Search

Produse esentiale de machiaj pentru perioada sarbatorilor !

by - marți, decembrie 03, 2019

Deja a început numărătoarea inversă până la Crăciun și Revelion și dacă aveți planuri de aceste sărbători, mă gândesc că deja ați început să puneți detaliile la punct. Bineînțeles, nu trebuie să uităm de ținută și de machiaj, evident. Care trebuie să fie și ele impecabile.


În ceea ce mă privește, nu sunt adepta unui machiaj strident. Nu o să port niciodată de exemplu fard cu glitter la ochi și ruj într-o nuanță puternică. Deși îmi place să admir astfel de machiaje, nu mă regăsesc în ele, așadar merg mereu pe un machiaj simplu, dar de efect. Însă în perioada sărbătorilor îmi pot face puțin de cap și simt că se potrivește un machiaj mai puternic, mai strălucitor. Dar nu e suficient că un machiaj să fie perfect și strălucitor, ci e necesar să fie și rezistent ! Așadar, am pregătit câteva recomandări de produse care va vor ajută să aveți un machiaj perfect care să reziste multe ore ! 

1. Fond de ten cu acoperire mare și rezistență îndelungată
Recomandare : Rimmel London Lasting Finish
Găsiți produsul AICI.

Rimmel London Lasting Finish e unul dintre fondurile de ten care de obicei nu îmi lipsește. Oricâte fonduri de ten aș avea, mereu îl am și pe acesta. Chiar zilele trecute l-am recumparat, deoarece e un produs pe care mă pot baza atunci când am nevoie de o rezistență îndelungată. Se așează foarte frumos pe ten, nu încarcă pielea și are un finish perfect. Eu am tenul mixt și mi se potrivește de minune. Nu curge, nu dispare de pe piele, ci rămâne acolo multe ore fără a fi nevoie de retușare. Ei spun că rezistă 25 de ore, însă nu l-am purtat niciodată atât de mult. Însă în jur de 12 ore l-am avut pe ten și m-a impresionat cu rezistența lui, deoarece după atâtea ore încă arăta impecabil ! 

2. Anticearcan cu rezistență mare și acoperire mare
Recomandare : Revlon Colorstay
Găsiți produsul AICI.

Cei de la Revlon au produse foarte bune, iar anticearcanul din gama Revlon Colorstay nu se lasă mai prejos. Îmi place pentru că are o acoperire mare și mă pot baza pe el în acele zile în care cearcănele sunt proeminente. De asemenea are și o rezistență mare și cel mai important aspect e faptul că nu usucă pielea de sub ochi și nu se strânge în ridurile fine. Pentru machiajul de sărbători, dacă doriți ca machiajul să fie impecabil, atunci estomparea cearcănelor e o necesitate, iar acest produs va poate fi de mare ajutor ! 

3. Pudră matifiantă
Recomandare : Rimmel London Stay Matte
Găsiți produsul AICI.

Rimmel London Stay Matte e una din pudrele mele preferate, în special pentru că matifiază tenul pentru o perioada mare. În plus nu încarcă deloc tenul, nu se simte greoaie. E un produs foarte bun și accesibil, deoarece costă doar 21 lei. Are un complex natural de minerale, care previne luciul inestetic al tenului, însă nu conferă aspectul de piele făinoasa. Parcă se contopește cu pielea, atât de bine arată. 

4. Ruj mat rezistent
Recomandare : Matte Stain Melkior
Găsiți produsul AICI.
De mulți ani folosesc doar rujuri mate, în primul rând pentru aspectul plăcut pe care îl au pe buze și în al doilea rând pentru rezistența mare. Dacă folosiți rujuri mate, știți că ele au tendința să usuce buzele. Unele mai puțin, altele mai mult. Așadar am încercat multe rujuri mate de la diferite branduri și până la urmă cele de la Melkior s-au dovedit a fi preferatele mele. Pentru că au o rezistență mare, însă nu usucă foarte tare buzele. Iar pentru sărbători aceste rujuri mi se par perfecte și va scapă de grija reaplicarii rujului. Nu se transferă, deci va puteți bucura de o nuanță vie pe buze indiferent dacă beți sau mâncați. În general pentru sărbători aleg nuanțe de ruj roșu, chiar dacă pare puțin cliseic. Cu roșu pe buze mă simt cel mai bine de Crăciun ! De la Melkior am o nuanță de roșu, una de mov și una de nude, însă le cam vreau pe toate ! 

5. Paleta de farduri cu glitter
Recomandare : Make-up Revolution Pressed Glitter Palette
Găsiți produsul AICI.
Paleta se găsește în 5 variante de nuanțe, care de care mai îndrăznețe. Însă eu totuși aș alege o paletă cu glitter care e compusă din nuanțe mai pământii, deoarece sunt preferatele mele. Din paleta de mai sus cel mai mult îmi plac nuanțele precious și splendid, deși și restul sunt superbe. E o paleta foarte versatilă și se poate realiza atât un machiaj mai natural, cât și un smokey eyes puternic. Iar din punctul meu de vedere, o astfel de paleta nu trebuie să ne lipsească de sărbători. 

6. Un parfum deosebit
Recomandare Lacome La Vie Est Belle
Găsiți produsul AICI.

E necesar să aveți măcar un parfum deosebit și rezistent. Iar eu când spun parfum deosebit mă gândesc la parfumul La Vie Est Belle, care are o aromă superbă și o rezistență pe măsură. În plus îl găsiți la un super preț ! Dați click pe linkul de mai sus, deoarece ofertele diferă în funcție de gramajul ales ! 

Cam astea ar fi cele 6 produse pe care le consider necesare pentru perioada sărbătorilor ! Voi cum obișnuiți să va machiați de sărbători și ce produse  considerați indispensabile?

You May Also Like

18 Comments

  1. Mulțumesc pentru recomandări, sunt utile!
    Îmi plac alegerile tale, cred că mă voi inspira.

    RăspundețiȘtergere
  2. Paleta de farduri cu nuante stralucitoare este esentiala, am pus si eu ochii pe ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu obișnuiesc sa ma machiez oricum. Asa ca la mine sunt produse de baza, de zi cu zi

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi plac recomandările tale. Și eu tot același parfum l-aș folosi și un machiaj elegant cu sclipici.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lacome La Vie Est Belle este si pe lista mea de dorinte. Poate mi-l aduce Moșul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu ma machiez mai deosebit de sarbatori fata de alte evenimente. Rujurile de la Melkior sunt wow. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici eu nu ma vad purtand un machiaj foarte strident, totusi si pentru un machiaj discret ai nevoie de produse bune.

    RăspundețiȘtergere
  8. Fondul de ten de la Rimmel e tare fain! Il am si eu si are un rol hidratant. Eu am pielea mai uscata si mi se potriveste. 😘😘

    RăspundețiȘtergere
  9. Pudra Rimmel London imi place si mie. Iar paleta Revolution cu glitter o am si eu si e magnifica.

    RăspundețiȘtergere