Search

Accesorii dormitor pentru o organizare eficienta !

by - joi, ianuarie 02, 2020

Cred că fiecare dintre noi avem nevoie de momentele noastre de liniște și de relaxare. Și de un loc în care să facem asta ! Pentru mine acest loc e dormitorul și astăzi vreau să vă vorbesc puțin despre amentajarea lui. Dormitorul nu e doar camera unde dorm, ci reprezintă și sanctuarul meu atunci când vreau să citesc, să scriu pe blog sau să urmăresc un serial. Sau în orice alt moment când am nevoie de puțină liniște și meditație. Aspectul unei camere e important pentru starea noastră interioară, de aceea eu prefer spațiile aerisite, fără mobilă inutilă, însă cu accesorii folositoare. 



Pentru pereții dormitorului am optat pentru alb, deoarece încăperea pare mai luminoasă iar albul pe pereți e elegant și se asortează cu orice nuanță de mobilă am alege. Momentan în dormitor am patul, un dulap, două noptiere și măsuță de machiaj. Iar pentru o organizare cât mai eficace a camerei îmi doresc câteva accesorii pentru dormitor, despre care vreau să va vorbesc în acest articol ! 

Suport pentru haine 


Cred că știe toată lumea vestitul scaun plin de haine ! Acel scaun din copilărie pe care stăteau grămezi de haine mereu ! Ei bine, am renunțat la renumitul scaun de mulți ani și am optat pentru un suport de haine cum e în imaginea de mai sus. Are și loc pentru depozitarea încălțămintei, dar eu pe acel suport depozitez gențile pe care le port mai des. 

Suport pentru genți


Pentru o pasionată de genți ca mine, a fost necesar să găsesc soluții pentru depozitarea lor. Iar un suport precum cel din poză de mai sus îl consider ideal. Se poate pune atât pe ușa camerei cât și în dulap. În plus forma lui e ideală deoarece gențile își păstrează formă inițială, nu stau înghesuite. 

Paravan dormitor

Mereu am considerat paravanele foarte frumoase, deoarece dau camerei un aer chic și elegant. Nu îl consider neapărat util, însă ca și piesă de decor mi se pare foarte frumos. 

Cutie bijuterii

Personal tind să adun multe bijuterii pe care le cumpăr din instinct și de cele mai multe ori uit de ele. Asta din cauză că le țineam mereu împrăștiate și nu mai știam ce am și ce nu. Așadar pe măsuța de machiaj din dormitor țin o cutie elegantă de bijuterii. E foarte utilă deoarece e bine compartimentată astfel încât pot depozita toate dimensiunile de bijuterii. În acest fel toate accesoriile sunt la un loc, într-o cutie chic și in plus sunt și protejate. 

Cutii depozitare pentru dulap

În cazul în care dulapul nu are suficiente sertare, cutiile de depozitare de tip sertar sunt foarte utile în acest sens. Genul asta de sertare reprezintă un mod ingenios de depozitare și va ajută să țineți toate lucrurile mai mici la un loc. 

Suportul pentru haine și cutia de bijuterii le am deja, iar restul urmează curând ! Am mereu o stare de bine când toate lucrurile sunt organizate, de aceea consider că accesoriile pentru dormitor sunt esențiale și caut mereu soluții pentru o bună organizare a tuturor lucrurilor. Și bineînțeles toate accesoriile trebuie să se îmbine ca stil pentru un aspect plăcut ! 

Voi ce accesorii pentru dormitor le considerați necesare ?

You May Also Like

16 Comments

  1. Te-ai gândit foarte bine ,sunt necesare în dormitor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un suport din acela pentru genti mi-ar placea si mie, am multe genti si cam pe toate le tin aiurea pe dulapul de pe hol

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu trebuie sa imi organizez gentile, mai ales ca sunt din ce in ce mai multe.

      Ștergere
  3. cred ca as avea mare nevoie de un alt dulap, unul dublu daca se poate :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Un suport pentru haine as vrea sa imi iau, nu neaparat de nevoie, ci pentru ca mi se pare ca ar arata bine intr un colt al camerei, decorat cu cateva chestii. Ar fi si un colt bun pentru poze

    RăspundețiȘtergere
  5. As adauga și o masuta din aceea pentru machiaj, mi se pare genial de faina!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am avut avut acel suport de haine, chiar e foarte util.

    RăspundețiȘtergere
  7. Îmi plac lucrurle organizate și am diverse obiecte caremă ajută în sesnul acesta: casete pentru bijuterii, suport pentru pantofi, și cutii pentru sertare. Îmi lipsește cel pentru genți, - foarte interesant- și pentru haine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie mi-ar mai trebui niste cutii de ceasuri si bijuterii, plus ca niste cutii de organizare sunt mereu bine venite

    RăspundețiȘtergere