Search

Cum sa oferi o noua viata masinii tale !

by - miercuri, ianuarie 08, 2020


Mașina nu mai este de mult timp un moft, ci e o necesitate. Fără ea, am fi cam legați de mâini și de picioare, cum s-ar spune. Vorbesc cel puțin din punctul meu de vedere. Mașina îmi e de mare folos în principal pentru că merg la serviciu cu ea. Pe lângă asta, îmi e prietenă bună în vacanțe și la cumpărături. 
Și așa cum ne îngrijim casa, cam aceeași atenție trebuie să o acordăm și mașinii. E un lucru de care ne folosim și ca atare trebuie să fie bine îngrijit, nu-i așa? Mereu mă asigur să nu las prin mașină ambalaje și alte nebunii că să o păstrez cât mai curată. În plus mașina trebuie spălată ocazional și o dată la ceva timp trebuie curățată și tapițeria. Trebuie să recunosc că nu am acordat o mare importantă tapițeriei și nu m-aș fi gândit vreodată să apelez la o firma specializată.

Am aflat de serviciul de curățare tapițerie auto când prietena mea din București, încerca să își vândă mașina pentru a cumpără una nouă. Pe lângă nebunia cu actele, era foarte stresată de aspectul mășinii. Mașina era bine întreținută, dar din păcate banchetele erau cam murdare și orice mic defect s-ar fi reflectat în prețul scăzut de vânzare. Așa că a căutat o firma specializată în curățarea tapițeriei și asta a ajutat-o să obțină un preț mai bun pentru mașină și în plus cumpărătorul s-a bucurat de o mașină curată și igienizată. 

Ea mi-a recomandat și mie să apelez la serviciile acestei firme, prin urmare înainte de a pleca în Belgia, am fost un weekend la prietena mea și la recomandarea ei am apelat și eu la o curățare completă. Așadar, m-am decis să vă vorbesc despre experiența mea în cazul în care și mașina voastră are nevoie de o nouă viață. 

O curățare completă înseamnă :
- aspirare 
- curățare pete folosind agenți de curățare corespunzători care îndepărtează murdăria, depunerile grase, petele de pe bord, mochetă, etc.
- șamponarea și curățarea suprafețelor textile cu ajutorul mașinilor speciale pentru acest proces
- limpezire cu ajutorul aspiratorului injecție-extracție
- uscarea tapițeriei cu ajutorul uscătorului profesional
- aplicare de protecție textilă prin folosirea unor protectori speciali care dau un aspect plăcut suprafețelor, acționând și că un scut împotriva murdăriei
- igienizare instalație climatizare



Una dintre cele mai mari avantajele ale alegerii unui astfel de serviciu, este faptul că tot procesul de curățare se realizează la domiciliul clientului pentru București . M-a bucurat acest lucru, deoarece în timp ce mașina era curățată am putut să mă bucur de o cafea bună și de o poveste cu prietena mea. Mult mai comod decât să conduc prin aglomerație și apoi să aștept până e gata mașina.

Am fost foarte mulțumită de rezultat și până nu am văzut mașina curată bec, nu mi-am dat seama cât de murdară era de fapt înainte. Cel mai mare impact l-am avut la vederea tapițeriei. Dacă nu știam că a fost curățată, puteam să jur că a fost schimbată, deoarece arată că și nouă.

M-a bucur că am ales acest serviciu pentru curățarea și igienizarea mașinii și mă bucur că am dat peste o firma serioasă care și-a făcut treaba cu profesionalism într-un timp scurt și la un preț foarte rezonabil !  

Pe scurt avantajele alegerii unui serviciu de curățare completă a mașinii : 
- firma se deplasează la domiciliu, astfel este foarte comod
- procedeul se realizează într-un timp scurt
- se folosesc doar detergenți și aparatură profesională
- prețul e avantajos
- în cazul în care vindeți mașina puteți obține un preț mai bun dacă interiorul este impecabil
- serviciul se poate comanda online

Sper că v-a fost de folos experiența mea și vă va convinge și pe voi să apelați la o curățare și igienizare completă a mașinii ! 

Voi ați apelat la un astfel de serviciu? Va aștept cu drag impresiile ! 

You May Also Like

15 Comments

  1. inca nu am apelat, dar si pe mine ma bate gandul sa o schimb, asa ca orice chestie d egenul ii va creste cota!

    RăspundețiȘtergere
  2. Neapărat, dar la primăvară. Acum e prea frig pentru așa ceva. ❄️

    RăspundețiȘtergere
  3. Am mare grijă de mașina mea, iar interiorul este impecabil. Contează foarte mult "cum o tratezi" pe toată perioada "vieții".

    RăspundețiȘtergere
  4. O, da... Și noi avem nevoie de cineva care sa ne curețe tapițeria banchetelor din spate. ��

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am apelat încă, dar îmi place mult ideea de a nu fi nevoie să merg eu acolo.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu siguranță as apela și eu la servicii de genul. 😃 😃

    RăspundețiȘtergere
  7. Ia sa-i povestesc eu sotului despre articolul tau, sigur nu face asa, din cate stiu eu!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am luat și noi în calcul un astfel de serviciu mai ales de când am tot vărsat lucruri prin mașina în călătoriile noastre foarte lungi.

    RăspundețiȘtergere
  9. E important sa avem grija de masina noastra. O folosim foarte des asa ca e bine sa primeasca atentie specializata pentru a preveni problemele.

    RăspundețiȘtergere
  10. E bine destiut mai ales pentru persoanele din Bucuresti care pot beneficia de serviciile lor

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu m-am gandit sa apelez la un astfel de serviciu, dar sigur ar avea nevoie si masina mea de o astfel de curatare.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu chiar am mustrari de constinta ca am murdarit bancheta sotului si este strict din vina mea. Parca as duce masina la curatatorie doar ca sa-l vad pe el fericit

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru a avea masina intr-o stare cat mai buna este necesar sa apelam la astfel de servicii.

    RăspundețiȘtergere
  14. Abia astept sa am masina ca sa o fac sa arate ca de vis! :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Am încercat să-mi curat tapiteria auto singura acasă dar nu am obținut rezultatul dorit așa ca am lăsat profesioniști sa se ocupe.

    RăspundețiȘtergere