Search

Q&A - Voi ati intrebat, eu am raspuns

by - joi, ianuarie 12, 2017


Pe blog am mai facut diverse tag-uri in care am dezvaluit destul de multe lucruri despre mine, dar m-am gandit ca poate sunteti curioase si de alte lucruri si mi-a venit ideea unui Q&A. Adica voi mai intrebati ce doriti si eu raspund intr-un articol. Genul asta de Q&A se regaseste mai mult pe YouTube, insa consider ca se poate adapta si pentru blog. Asadar astazi va raspund intrebarilor pe care le-ati lasat pe pagina de Facebook. 
Asadar, haideti sa-i dam drumul :)

Intrebare : Ti s-a intamplat vreodata ca un produs pe care ti-l doresti enorm sa fie la reducere iar tie sa iti bata vantul prin buzunare si cardul sa fie gol? Ce-ai facut? Ai imprumutat bani cu toate ca in sinea ta nu esti de acord cu asta?
* Sa stii ca treaba asta nu mi s-a intamplat. Am foarte multe produse cosmetice si de machiaj, astfel incat daca vreodata o sa fie un produs la reducere, dar sa nu am bani, sunt constienta ca pot trai fara acel produs si nu intru in panica. In nici un caz nu imprumut bani. 

Intrebare : Care este ritualul tau de dimineata?
* Se pune si jumatatea de ora in care ma chinui sa ma ridic din pat? Pentru ca asa incep diminetile mele...cu leneveala multa si cu greu ma ridic din pat. Si cand ma ridic mereu realizez ca sunt in intarziere, fie ca trebuie sa ajuns la servici sau in alta parte. Asadar ma spal rapid, ma spal pe dinti, imi curat tenul, aplic o crema hidratanta, putin  machiaj, ma imbrac si am plecat. Toate intr-un timp demn de cartea recordurilor :)). Sunt rare diminetile in care lucrurile se desfasoara normal. Nu mananc niciodata dimineata. Stiu ca nu e bine...dar nu pot. 

Intrebare : Care persoana din familie iti este cea mai apropiata si de ce?
* Nu pot sa aleg sincer. Toti imi sunt la fel de apropiati in aceeasi masura. Mi-ar fi greu sa disting asta. 

Intrebare : Care este lucrul la care ti cel mai mult?
* La toate lucrurile pe care le am tin destul de mult, altfel nu mi le-as fi dorit prin preajma. Deci un lucru preferat nu as putea sa aleg. Nu e ca si cum as fi mica si as avea o jucarie preferata :D. Dar daca totusi as face putina diferenta intre ele, cred ca cel mai mult tin la masina :D. De placere si din comoditate :).

Intrebare : Ce urasti cel mai mult ?
* Oamenii necivilizati, ipocria si minciuna. N-am putut sa aleg...le urasc in aceeasi masura.

Intrebare : Cu ce scop ti-ai facut blogul? Ce te-a atras?
* In 2011 cand am deschis acest blog nu am avut un scop. Nici macar o idee bine conturata. Nu stiam cum o sa fie si unde o sa ajung. Dar mi-a placut sa scriu. Mi-au placut si imi plac produsele cosmetice. Imi place sa ma ingrijesc foarte mult. Iar toate astea m-am gandit sa le transpun aici, in speranta ca voi ajuta cu informatii si alte persoane si la randul meu voi primi informatii. 

Intrebare : Esti fericita?
* Foarte fericita. Mai mult decat mi-as fi imaginat vreodata, Imi place viata mea. Imi plac oamenii din viata mea.

Intrebare : Care este cel mai frumos lucru pe care l-ai oferit cuiva? Dar care l-ai primit?
* Hmm...pai eu zic ca toate lucrurile pe care le-am daruit sunt frumoase, ca altfel nu le-as fi daruit :D. Iar lucrul cel mai frumos pe care l-am primit vreodata, e fara indoiala inelul de logodna.

Intrebare : Regreti vreo fapta pe care ai facut-o? Care anume?
* Chiar daca nu toate faptele mele au fost impecabile si am gresit uneori pentru ca sunt om, sincer nu regret nimic. Consider ca am avut de invatat din asta. Nu am facut nici fapte de care sa raman traumatizata, deci la stadiul asta sunt fapte mai putin reusite din care am avut de invatat ceva.

Intrebare : Care sunt blogurile tale preferate?
* Am multe bloguri preferate dar cele pe care le citesc zilnic sunt in lista mea de bloguri afisata in dreapta. Bloguri din strainatate nu prea citesc, doar bloguri romanesti.

Intrebare : Cum te vezi pe viitor cu blogul?
* Sincer niciodata nu m-am gandit la asta si nici nu mi-am propus vreodata sa ajung undeva cu blogul. Evolutia blogului si-a urmat cursul in functie de mine, de cat de des am scris si de calitatea articolelor. Bineinteles e in natura noastra sa vrem mereu sa evoluam, deci sper sa am cat mai multi cititori si o comunitate cat mai mare creata in jurul blogului. Iar articolele mele sa fie de folos.

Intrebare : De la 1 la 10, cat de ordonata esti?
* Pai as spune 10 pentru ca sunt obsedata de ordine. Imi place mereu sa gasesc noi solutii de depozitare a fiecarui produs din casa. Sa fie toate lucrurile la locul lor, intr-un mod placut si util. Si organizez si reorganizez totul la ceva timp. Dar as spune 4 pentru ca nu prea mentin ordinea. Sunt ca un vulcan. Deci imi place ordinea, dar imi e greu sa o pastrez.

Intrebare : Cumperi produse doar daca sunt la reducere?
* De obicei incerc sa fiu cumpatata si sa nu cumpar un produs doar pentru ca e la reducere, dar nu am nevoie de el, dar nu imi iese de fiecare data. Deci da, mi se intampla sa cumpar produse doar pentru ca sunt reduse.

Mi-a facut mare placere sa raspund la intrebarile voastre si daca mai aveti ceva curiozitati, nu ezitati sa ma intrebati in comentarii :*

You May Also Like

7 Comments

  1. Mie chiar mi-au placut raspunsurile tale. La unele dintre ele asa as fi raspuns si eu. Mi-ai furat si cate-un zambet in timp ce citeam.
    Sa stii ca ai perfecta dreptate, in functie de calitatea articolelor de pe blog si cat de des postezi se vede si evolutia ta. Eu nu te stiu de mult, nu cred ca am doua saptamani. Din intamplare am dat peste tine ca sa zic asa! Si eu sunt obsedata de curatenie si cateodata ma oboseste acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-au placut raspunsurile mele si ma bucur si mai mult ca ti-am furat cate un zambet :D

      Ștergere
  2. Multumesc pentru ca ne-ai raspuns la intrebari. Eu una am ajuns sa te cunosc un pic si mi te inchipui dimineata cum alergi cu ochii inchisi cu o mana sa-ti faci machiajul si in acelasi timp cu alta sa faci ordine prin casa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca esti fericita! :)
    Daca suntem fericite, putem oferi mult celor din jur!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel gandesc si eu :). Am invatat sa fiu fericita si sa multumesc pentru ce am !

      Ștergere