Colaboreaza cu acest blog

Numele meu este Diana Timofte si scriu pe acest blog din anul 2011. Pasiunea pentru ingrijire, machiaj si scris m-a facut sa perseverez si incerc sa ofer articole de calitate, documentate si folositoare. Iar comunitatea adunata in jurul blogului, imi garanteaza ca reusesc sa fac acest lucru cu brio ! 

Daca va identificati cu blogul meu si doriti o colaborare, va rog sa ma contactati ! Nu conteaza daca sunteti o companie mare sau una mica, un brand cu renume sau un brand la inceput de drum, sunt sigura ca vom gasi o modalitate placuta de a colabora ! 

Promovarea colaborarilor mei se face atat prin articole pe acest blog, cat si pe pagina de Facebook, pe Instagram si in grupurile de profil ! 

Colaborarea poate fi abordata in functiile de nevoile dumneavoastra : 

  • Articole de promovare - pentru promovarea brandului, promovarea unei noi lansari de produs, a magazinului online sau a serviciilor oferite de dumneavoastra
  • Concursuri sponsorizate 
  • Testare produse -  ofer pareri sincere despre produsele pe care le folosesc iar o parere sincera despre un produs poate reprezenta cea mai buna unealta de marketing.
  • Bannere - ofer spatiu pentru banner in partea dreapta a blogului cat si in interiorul articolelor si pe prima pagina a blogului 

Daca considerati ca brandul/produsul dumneavoastra se identifica cu blogul meu si cu articolele pe care le abordez, va invit sa ma contactati la adresa de mail dia.timofte@yahoo.com cu propunerea dumneavoastra de colaborare. Sunt deschisa la orice, asadar accept si noi provocari ! 

Ma gasiti de asemenea si pe pagina de facebook si contul de instagram.

Cateva din brandurile cu care am colaboratVa multumesc pentru vizita ! 

Trimiteți un comentariu

Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates