Search

Cumparaturi Avon, Oriflame, Kaufland, DM

by - joi, iulie 28, 2016


In ultima perioada s-au strans cateva produse pe care le-am cumparat recent si le-am adunat pe toate intr-o postare pe blog. Nu o lungesc mult cu introducerea astazi ca voi scrie destul in prezentarea produselor :).

O sa incept mai intai cu ultimele produse de la Avon pe care le-am cumparat in ultimele 3 campanii.


Produsele din gama Foot Works sunt superbe si le recumpar mereu. Spray-ul e foarte bun, mentine picioarele fresh, previne transpiratia si le usuca putin. Crema are un miros mentolat si e usor siliconata. Scrie pe ea ca previne bataturile, insa nu face chiar asta, insa e hidratanta si racoritoare. Au un pret mic, deci isi merita banii. 
Am mai cumparat un ruj din gama Ultra Beauty care e in nuanta Eternal Flame. E cremos, nu usuca buzele si rezista binisor cateva ore. 


Intr-o alta campanie am comandat doua parfumuri care imi plac la nebunie. Little Pink Dress e in varianta de 50 ml si se vede ca imi place pentru ca l-am folosit destul de des. Are o aroma dulce, eleganta si il consider potrivit pentru vara. Ca si persistenta e undeva pe la mijloc iar de zi e ideal. Pentru poseta am ales Little Black Dress cu atomizor si e parfumul pe care il ador inca din liceu. 


In ultima campanie a aparut un spray de fata cu aloe si bumbac, a costat doar 7 lei si am zis sa il incerc. Nu contine alcohol, deci e bine :). Are un miros delicat, deloc deranjant si e bun de luat la plaja pentru o racorire. Inafara de asta nu face mare lucru..e asa un fel de apa de ploaie, dar nici rau nu face, asa ca il folosesc in continuare. Desi prefer mai degraba o apa termala.
Mi-am luat si 3 produse cu cocos si carambola : gel de dus, lotiune de corp si spray de corp. Toate miros delicios, nu sunt gretoase si sunt potrivite pentru vara.


La o vizita scurta in Kaufland am pus in cos 4 produse de care aveam nevoie : servetele intime, exfolian ten si aparat de ras.
Nu am stiut ce sa aleg in materie de exfoliant si cum m-am inteles bine cu produse Bioten incercate pana acum, am ales o crema exfolianta de la ei cu extract de caise. Miroase bine, exfoliaza delicat si lasa pielea catifelata. Cu fiecare produs Bioten incercat, ma indragostesc tot mai mult de acest brand. Au produse bune si ieftine. 
Aveam nevoie si de servetele intime, pe care obisnuiesc sa le port in portfard dupa mine cand e vara ca nu se stie niciodata cand am nevoie :D. Le-am ales pe acestea de la Caterine deoarece sunt mai slim si nu ocupa mult spatiu. Nu le-am incercat inca, dar o sa va scriu despre ele in empties.
Am cumparat si un set de aparate de ras de unica folosinta de la Infinity, care mi-au atras atentia prin intermediul design-ului :). Le-am incercat si sunt chiar bune, nu am de ce sa ma plang. Au costat si putin...in jur de 12 lei si setul contine 3 aparate.


De la Oriflame mi-am cumparat doua parfumuri : VIP night si Blue Wonders. Ambele imi plac, insa il prefer pe VIP night, Blue Wonders fiind un pic prea fresh pentru gustul meu si parca are un miros intepator care ma deranjeaza.
In ceea ce priveste rezistenta, sunt ok...rezista cam 5-6 ore pe piele si mai mult pe haine. Nu costa nici foarte mult, deci nu putem cere o calitate exceptionale. Dar ca si parfumuri de zi cu zi, sunt chiar ok.


Tot de la Oriflame mi-am cumparat doua rujuri din gama The One, de care sunt tare dezamagita. Chiar nu sunt bune de nimic...in ambalaj nuanta e draguta, insa pe buze e total diferita, sunt foarte slab pigmentate si nu rezista deloc. Adica ai baut doua pahare de apa si adio ruj. Intr-adevar nu usuca buzele, insa degeaba daca rezista atat de putin.


Am dat o raita scurta si prin DM si evident ca nu am putut sa ies cu mana goala de acolo. Mi-am cumparat doua geluri de dus, un gel de ras si un buretel Ebelin pentru fondul de ten. Ca de obicei gelurile lor de dus sunt delicioase si am ales unul cu pepene rosu care e adorabil..iti vine sa il mananci zau asa si unul cu lamaie si menta care e preferatul meu, deoarece miroase demential si imi confera o senzatie de racorire cand fac dus.
Gelul de dus e si el foarte frumos aromat si e chiar si foarte eficient. De asemenea imi place la nebunie ambalajul.
Buretelul de la Ebelin chiar ma incanta. Nu stiu cum e beauty blender-ul original, insa din punctul meu de vedere acesta isi face treaba foarte bine.

Si cam asta e ce am cumparat in ultima perioada. De cand am facut pozele si am scris articolul, s-au mai adunat cateva produse pe care o sa vi le prezint intr-o postare viitoare.
Ati incercat vreunul din produsele prezentate?
Voi ce cumparaturi ati mai facut in ultima perioada?

You May Also Like

3 Comments

  1. Oh buretelul acela de la Ebelin imi tot iese in drum. :D Cred ca o sa il incerc si eu pana la urma. Cel original mi se pare scump si nu as vrea sa il recumpar. xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi se pare cam scump buretelul original, mai ales ca trebuie si schimbat des. Atata timp cat sunt multumite si de produse mai ieftine, e ok si nu iau in calcul varianta originala :)

      Ștergere
  2. Sa le folosesti pe toate cu placere, arata foarte bine. :)

    RăspundețiȘtergere