Search

Review Revlon Colorstay

by - duminică, noiembrie 12, 2017

Astazi cand am deschis pagina de scris, am sesizat ca aveam o gramada de articole in draft. In perioada asta in care am lipsit, de multe ori am incercat sa ma joc cu tastele si sa scriu un articol, dar nu mi-a iesit. Ca blogger uneori e greu cand timpul intervine, pentru ca lipsa timpului vine la pachet cu lipsa inspiratiei de a scrie. Pur si simplu nu mi se legau frazele, nu veneau cuvintele de la sine si prin urmare am renuntat. Ca sa nu se mai intample asta, o sa incerc sa fiu pe cat posibil cat mai activa si sa nu ma mai distantez atat de mult de blog.

Pentru revenirea dupa o pauza de cateva luni, m-am gandit sa vin cu un review al unui produs pe care il folosesc de ceva timp cu mare drag, pe care il ador si vroiam sa va spun si voua despre el. Este vorba despre fondul de ten Revlon Colorstay. Cu siguranta ati mai citit despre el, insa cred ca o parere in plus nu strica, nu-i asa?


Eu am ales varianta pentru ten gras. Mai citisem prin blogosfera ca varianta pentru ten uscat e mai potrivita pentru tenul gras, insa nu l-am incercat si nu stiu daca o sa o fac, pentru ca acesta mi se potriveste de minune.
Am ales nuanta 180 Sand Beige si e una cu nuanta pielii mele. Cred ca se vede si in poza ca varianta asta are pompita. Nu stiu daca se mai gaseste varianta fara pompita, dar sper ca nu, pentru ca mi se pare cam dificil de folosit. 


La prima vedere, acest fond de ten m-a cucerit, deoarece arata foarte natural pe ten, nu creaza deloc efectul de masca. Are o acoperire medie si se simte foarte usor pe piele, nu imi incarca deloc pielea. L-am aplicat fie cu pensula, fie cu buretelul, fie cu degetele si in toate trei cazurile s-a descurcat foarte bine. Daca aveti nevoie de o acoperire mai mare, puteti sa mai reveniti cu un strat si tot bine o sa arate.


Produsul promite sa ramana pe ten 24 de ore, insa nu l-am purtat niciodata atat de multe, pentru ca nu a fost cazul. Dar va pot asigura ca rezista 12-13 ore cu brio. Nu curge de pe fata, nu se strange si nu dispare. Evident dupa 12 ore nu arata atat de bine ca la inceput, dar aspectul e totusi remarcabil. Nu mi-a influentat deloc excesul de sebum. Insa eu aplic mereu pudra, indiferent de fondul de ten pe care il folosesc, pentru ca produsul se pastreaza mai bine pe piele si excesul de sebum e mai bine tinut sub control. Cu tot cu pudra, incepe sa luceasca pielea cam dupa 4-5 ore, ceea ce mi se pare ok. Cand sebumul isi face aparitia, tapotez cu un servetel excesul si reaplic pudra.

Fondul de ten Revlon Colorstay nu e rezistent la tranfer si nu stiu daca as putea spune ca asta e un minus, deoarece eu personal nu am intalnit nici un fond de ten care sa nu se transfere pe telefon, haine etc. Ar fi bine sa nu faca asta totusi, dar de unde atata perfectiune :D.


Am facut si poze inainte si dupa ca sa vedeti cum arata pe tenul meu. Nu am probleme mari cu tenul, insa dupa cum se vede am cateva cosuri mici, cateva pete, pori dilatati si putina roseata. Toate in limite, nimic foarte grav. In poza de mai sus am aplicat un singur strat si se vede cum a acoperit tot si a conferit tenului o nuanta uniforma. Nu am aplicat in poza pudra ci doar fondul de ten.

Cred ca v-ati dat seama deja ca imi place la nebunie acest fond de ten si chiar indraznesc sa spun ca se claseaza in top 3 preferinte. Imi pare rau ca nu l-am cumparat mai devreme, dar niciodata nu e prea tarziu.


Daca ati folosit si voi acest fond de ten, va invit sa imi spuneti in comentarii parerea despre el. Daca aveti un alt fond de ten preferat, sunt foarte curioasa sa stiu care e acela :*. Va pup si ne auzim curand ! 

You May Also Like

45 Comments

  1. Și eu vreau sa îl incerc, dar docamdata am multe și mai aștept.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-a luat ceva timp pana sa il incerc, dar ma bucur ca am facut-o !!

      Ștergere
  2. Cu toate că sunt băiat, am acest fond de ten și sunt foarte mulțumit de el. Este preferatul meu. Eu îl folosesc mai mult atunci când fac poze sau când chiar am nevoie urgentă să îmi acopar ceva de pe față. În rest nu prea le am cu make-up-ul.
    Articolul este foarte frumos, felicitări!

    Sore,
    soreblog.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca esti prima persoana pe care o aud ca nu este rezistent la transfer. Si eu il am, insa nu mi se transfera pe telefon sau pe alte obiecte. Tot rezistente la transfer sunt Catrice Hd si Mac Pro longwear.😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O fi tenul meu "defect"...nu stiu ce sa zic. Dar mie mi se transfera pe telefon fondul de ten. Pe cele mentionate de tine nu le-am incercat, dar chiar sunt curioasa !

      Ștergere
  4. Prima fraza, idem.
    Articolul ma face sa testez și eu acest produs. Eu am un ten cam pretențiossi e cam greu găsesc ceva sa-mi vina bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow! Din poza pare sa acopere foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Util articolul, mai ales ca e despre fondul de ten pe care îl utilizam zilnic, fiind indispensabil. Pare bun produsul și acoperă bine, așa ca, ma gândesc sa îl încerc și eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a placut ! Daca incerci produsul sa imi spui parerea ta :*

      Ștergere
  7. Si eu trebuie sa-mi iau un no fond de ten si vreau ceva care sa acopere, iar acesta cred ca e tocmai potrivit.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am o multime de fonduri de ten preferate, printre care ar fi NYX Total Contol, Joviale de la Ivatherm si un BB cream foarte misto de la Kiehl's. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat nici un fond de ten de la NYX...desi cu siguranta o voi face candva :D

      Ștergere
  9. Ai dreptate am citit mai multe articole despre acest produs. Nu-l am si nu pot sa-mi spun parerea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Total de acord. Eu am încercat tot varianta pentru ten gras, mai multe nuanţe(vara mai închis, 350, 340 şi acum 220). După 6-7 ore, tenul luceşte pe zona T, dar este unul dintre cele mai bune.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place mult faptul că ai pus o poza acolo ca sa vedem diferența. Pot zice ca m-ai convins.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fara poza, aveam senzatia ca vorbesc degeaba, daca nu va si arat cum se vede pe ten :D

      Ștergere
  12. Si mie imi place. L-am cumparat de vreo 3 - 4 ori pana acum!
    Sa incerci si Catrice HD! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Inca nu am gasit un fond de ten de neinlocuit si trec de la unul la altul . Cred ca il voi incerca si pe acesta caci nici eu nu am prea mari probleme cu tenul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am mereu fondul de ten preferat si pe langa mai incerc si altele 😀

      Ștergere
  14. Acest fond de ten este următorul pe care o sa îl încerc. Cred ca mi se potrivește de minune eu având tenul gras. Mulțumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  15. am folosit si eu foarte mult timp produsele de la revlon. se diferentiaza de tot ce exista in piata de cosmetice

    RăspundețiȘtergere
  16. Wow, chiar m-ai convins din plin cu acest articol. Nu am auzit de acest fond de ten, dar având în vedere ca acoperirea este destul de mare, acum se numără printre produsele pe care vreau sa le achiziționez

    RăspundețiȘtergere
  17. Si eu mi-am cumparat acest fond de ten dar inca nu l-am folosit.

    RăspundețiȘtergere
  18. L-am folosit si eu in trecut, mi-a placut insa nu pe deplin, La inceput ne-am inteles bine apoi nu l-am mai putut folosit absolut deloc, se vedea foarte urat pe tenul meu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate s-a schimbat ceva la tenul tau si nu se mai potrivea fondul de ten...

      Ștergere
  19. Am folosit acest ten de multe ori si imi place la nebunie!! Acum nu il mai am si trebuie sa-l cumpar iar :P

    RăspundețiȘtergere
  20. Si uite cum m-ai convins tu sa mai incerc un fond de ten. Imi place maxim cum arata pe ten.

    RăspundețiȘtergere
  21. Se aseaza foarte frumos pe ten si imi place mult gradul de acoperire. Chiar merita incercat

    RăspundețiȘtergere
  22. De la acest brand nu am incercat nimic, eu am un fond de ten de care sunt tare incantata si nu as renuntat la el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa incerci candva produsele Revlon...sunt foarte calitative.

      Ștergere
  23. Poate incerc si eu tura viitoare acest fond de ten de la Revlon. Am avut ceva de la acest brand mai demult si era ok. Pare sa aiba o acoperire faina si textura placuta. Mersi pentru recomandare! ^_^

    RăspundețiȘtergere