Search

Arta de a ne coafa parul - prezentare gama de aparate de coafat Babyliss

by - joi, septembrie 19, 2013

Viata noastra a femeilor poate deveni dificila uneori. De la manichiura, la machiaj, la epilat, la coafat etc. Acestea sunt "treburi" femeiesti de care trebuie sa ne ocupam mereu iar pe langa faptul ca ne ocupa destul mult timp mai dam si rateuri, ne mai si suparam si asta e. Insa trebuie sa recunoastem ca aceste lucruri pot fi considerate si un rasfat, nu? Fac cu placere tot ce tine de ingrijire, insa cand e vorba de coafarea parului, pentru mine uneori incepe o adevarata aventura care deseori imi toaca nervii. Asta pentru ca am un par des, rebel etc. Le invidiez pe femeile care au un par cuminte, care se trezesc si isi trec degetele putin prin par si sunt gata de plecare. Eu trebuie sa il aranjez cat de cat ca sa nu arat ca o matura :)). Ehhh...exagerez putin, insa uneori ma trezesc cu un par dimineata de rad singura de mine :)).

Cred ca v-ati dat seama ca sunt una dintre persoanele care e oarecum dependenta de aparatele de coafat. Nu am nevoie de ele chiar mereu, nu le folosesc zilnic insa le consider indispensabile. De-a lungul timpului am folosit multe modele si diversificate marci, fara sa am vreo preferinta anume, sau o dezamagire.
Asadar daca si voi aveti o pasiune pentru aparatele de coafat va invit sa cititi acest articol, deoarece o sa va prezint gama Babyliss. Personal nu am incercat nici un produs de la acest brand, insa am citit multe pareri pozitive pe internet, am auzit despre ele foarte multe si as fi tentata.

In cazul meu primul loc este ocupat de uscatorul de par. Nu il folosesc mereu, insa trebuie sa il am, deoarece mi se intampla sa ma spal pe cap acum si in 15 minute sa trebuiasca sa ies din casa si cum am un par des nici o sansa sa se usuce.
Iata cateva produse tentante de acest gen de la Babyliss :

Babyliss Pro Dryers Veneziano
L-am ales pe acesta deoarece are incorporat un generator de ioni care elimina in mod eficient electricitatea din par asa incat toata suprafata parului este protejata. Datorita tehnologiei ceramice nu deterioreaza firul de par si are 6 viteze de caldura si un buton pentru aer rece. Vine insotit de 2 adaptoare pentru dirijarea fluxului de aer.

Pentru o eficacitate mai mare a oricarui uscator de par va recomand sa folositi un difuzor pentru o mai mare performanta a produsului. In acest sens va recomand Babyliss Pro Diffuser Pro 4 : 
Este un difuzor universal deci se potriveste la orice uscator de par din gama Babyliss. Unul dintre avantajele acestui difuzor este faptul ca are o forma special creata, astfel incat ofera volum de la radacina si in timp ce va usuca parul va confera bucle lejere iar o coafura poate fi realizata mai rapid in acest mod.

Dupa uscatorul de par, pe locul 2 se afla placa de intins parul pe care o folosesc saptamana, sau chiar de mai multe ori pe saptamana.
Recomandari Babyliss : 
Babyliss Pro Straightners 2653NTE

Suprafata este din ceramica-titan  iar placile mentin temeratura la un nivel constant. Are 5 trepte de incazire si un cablu rotativ care sa nu va incomodeze la utilizarea ei. Un aspect pozitiv important este faptul ca se incalzeste in doar 30 de secunde. De asemenea poate fi considerat un produs 2 in 1, deoarece pe langa faptul ca intinde parul cu aceasta placa puteti crea si bucle. Temperatura poate fi reglata intre 140 grade C si 220 grade C.

Babyliss Pro Straighteners Dry&Straightner 2073E
Al doilea produs din gama de placi de par pe care doresc sa vi-l prezint e cel din poza de mai sus si trebuie sa recunosc ca sunt destul de tentata de el. Cel mai mult dintr-un anume motiv : permite indreptarea parului ud, fara a va face griji ca se va arde. Are un sistem de ventilatie care permite folosirea placii pe ud fara sa il usuce sau sa il deterioreze. Din punctul meu de vedere acesta e un mare plus. Tehnologia este la fel ca la cea de mai sus : ceramica-titan si de asemenea dispune si de tehnologia cu ioni care confera stralucire parului.
Temperatura poate fi reglata intre 115 grade C si 230 grade C.

Ondulatorul nu il folosesc prea des, insa mi-as dori unul ca cel pe care o sa vi-l prezint in continuare : 

Babyliss Pro Curling Iron 2335TTE

De ce mi l-as dori? Pai in primul rand datorita sistemului de compresie a parului cu ajutorul caruia se pot crea bucle tridimensionale. Spirala este demontabila iar datorita tehnologiei turmaline intensifica stralucirea parului. Reglarea temperaturii este automata iar ondulatorul se incalzeste in 30 de secunde.


Si daca tot am vorbit despre produsele destinate femeilor si barbatii se pot bucura deoarece Babyliss creaza si o gama de masini de tuns parul : 

Babyliss Pro Clippers Forfex  FX660SE
Daca va decideti sa oferiti o astfel de masina de tuns iubitului/sotului etc. intai trebuie sa aflati cele mai importante caracteristici ale produsului. Iata cateva : 
- lama fixa din otel inoxidabil fixata cu tehnologia M (metal de turnare prin injectie)
- acoperire de titan
- tunde atat parul moale cat si parul aspru
- 5 pozitii de taiere a lungimii cu buton de reglare
- pot fi utilizate atat baterii cat si adaptorul
- indicator luminos de incarcare
Pare un cadou perfect, nu? :D


Va invit si pe voi sa imi spuneti in comentarii daca ati folosit vreunul dintre aparatele din gama Babyliss si daca nu ati folosit sunt curioasa ce v-ar tenta :)

You May Also Like

0 Comments