Search

Review - Bourjois Mexico Powder pudra compacta

by - miercuri, noiembrie 13, 2013

Despre brandul Bourjois cred ca ati auzit majoritatea dintre noi. Este o firma infintata acum multi ani si detine o gama larga de produse atat de ingrijire cat si de machiaj. Personal am facut cunostinta cu brandul acum 4-5 ani cand am folosit un gel de dus de la ei. Apoi a urmat un blush, fond de ten si multe altele. Bourjois si-a construit un brand si este recunoscut pentru produsele de calitate si la preturi modice.

In colectia mea de produse Bourjois se numara acum si Bourjois Mexico Powder pudra compacta.

 Bourjois Mexico Powder pudra compacta

Ce m-a atras in primul rand la produsele Bourjois e ambalajul. Toate produsele au un design foarte feminin si placut ochiului. Nici pudra nu e mai prejos si are un ambalaj chic, elegant si foarte atragator.
Are si o oglinda, deci e numai buna sa o luati cu voi in geanta. De asemenea are si un buretel pentru aplicarea ei, pe care din pacate am uitat sa il pozez, insa stiti cum arata deoarece majoritatea pudrelor vin cu un buretel pe care sincer nu il prea folosesc si optez pentru aplicarea cu pensula.

 Bourjois Mexico Powder pudra compacta

Este o pudra fina, se consuma destul de greu deoarece pe pensula e nevoie sa luati doar putin produs. Imi place foarte mult pentru ca dupa aplicare nu imi simt deloc tenul incarcat si foarte lejer.
Eu am tenul gras, in special in zona T iar ca rezistenta pot spune ca e ok. Imi pastreaza tenul mat cam 4-5 ore de la aplicare, apoi incepe sa luceasca iar si produsul trebuie reaplicat. In comparatie cu alte pudre pe care le-am folosit, de aceasta ma declar chiar incantata.
In plus se adapteaza perfect tenului si nu lasa acel aspect fainos pe care il urasc :D

 Bourjois Mexico Powder pudra compacta


Pudra este disponibila in 4 nuante, eu am ales nuanta 74Abricote. Are un gramaj de 9,5g si expira in 18 luni de la deschidere. Pretul difera de la magazin la magazin, insa de pe aoro.ro o gasiti la pretul de 40 lei. Daca alegeti sa comandati acest produs de pe internet va recomand sa cautati magazine care au cosmetice online la reduceri iar recomandarea mea este aoro.ro, deoarece saptamanal gasiti alte produse reduse....cine stie cand poate aparea in sectiune si produsul vostru preferat? 

Ati folosit acest produs? Ce alte produse de la Bourjois folositi?

You May Also Like

0 Comments