Search

10 produse Avon care merita cumparate

by - duminică, februarie 09, 2014

Inainte v-am scris despre 10 produse Avon pe care nu le-as recumpara iar acum o sa va scriu despre 10 produse Avon care imi sunt dragi si o sa le cumpar in continuare.
Si acest caz ordinea e aleatorie :)

1. Geluri de dus
Le-am adorat mereu si o sa le cumpar in continuare. Nu cred ca s-a intamplat pana acum sa nu am cel putin un gel de dus marca Avon in baie. Ambalajul e superb, mirosul e extraordinar iar pretul foarte prietenos. Cu siguranta am sa le raman fidela. Mi-ar fi greu sa imi aleg un preferat pentru ca fiecare e superb in felul lui :).

2. Rujuri Color-Trend
Desi sunt cele mai ieftine rujuri marca Avon, pentru mine sunt cele mai bune. Am incercat si rujuri mai scumpe de la ei, dar nu am fost la fel de multumita. Cele de la Color Trend raman mult timp pe buze si sunt destul de rezistente la transfer. Dupa o perioada se duce stratul cremos si ramane pigmentul pe buze. Cred ca sunt atat de bune din cauza ca nu sunt foarte cremoase si nu se iau daca mananc/beau/fumez etc. Sper ca pe viitor sa apara cat mai multe nuante :).


3. Ulei de argan

Desi folosesc o gramada de produse pentru a-mi mentine parul sanatos si fara aspect de matura, nu as putea renunta la uleiul de argan de la Avon, pe care il folosesc de cand a aparut. Are 30 ml si imi ajunge aproximativ o luna. Il aplic pe parul umed si imi lasa parul foarte moale si stralucitor. E un produs bun care merita toti banii.


4. Geluri intime
Am scris la plural pentru ca imi plac toate variantele :). Si pe acestea le folosesc de ani de zile si le recumpar mereu. Au o consistenta fina, un miros foarte subtil si curata zona intima foarte bine fara sa provoace reactii adverse :). Si in acest caz pretul e foarte prietenos. Mereu le gasesc in reducere la 10-12 lei.


5. Spay pentru uscarea lacului de unghii 

Am adorat acest produs inca de cand l-am cumparat de prima data, in special pentru ca mereu imi stric manichiura inainte sa se usuce. Imi lipseste rabdarea cu desavarsire.
Nu pot afirma faptul ca usuca instant lacul de unghii pentru ca nu e adevarat, insa cu siguranta nu mai dureaza la fel de mult. In plus are o consistenta uleioasa si are un efect pozitiv si asupra cuticulelor pentru ca le hraneste.
E un produs economic si o sticluta imi ajunge cel putin 2 luni.


6. Perle bronzante
Imi plac foarte mult aceste perle bronzante. Contureaza tenul foarte frumos si sunt de nelipsit din trusa de machiaj. Ca sa nu mai spun ca sunt foarte economice...niciodata nu am reusit sa le termin inainte sa expire.
Ambalajul e dragut iar buretele din interior in mod surprinzator chiar imi place. De obicei nu ma inteleg prea bine cu bureteii pe care ii gasim la pudre, bronzere etc. si ii folosesc doar in cazuri de urgenta. Insa acesta imi e util si am lasat pensula in favoarea lui.
Le folosesc pentru conturare si uneori le aplic si pe toata fata ( doar mangai tenul putin ) cand fondul de ten e mai deschis decat ar trebui.


7.  Unt de corp hranitor cu minerale din marea moarta


Despre acest produs v-am scris aici un review si e printre produsele mele preferate de mult timp. Daca observati review-ul l-am scris in 2011 si il foloseam cu mult inainte sa scriu despre el....si inca imi place. Ador tot la acest produs...de la textura, la ambalaj si la miros. Hidrateaza pielea si o lasa frumos parfumata.


8. Rimel SuperShock Max
Si despre acest produs v-am scris aici si e printre singurele care ma multumeste de la Avon. Din toate cate am incercat, tot la el ma intorc. Imi place efectul pe care il confera genelor, nu le incarca iar periuta mi se pare foarte buna. E clasica, dar isi face treaba. 


9. Creion de ochi Color Trend
Tot din gama Color Trend acest creion mi-a dovedit ca merita sa ramana preferatul meu. Eram in cautarea unui creion alb pe care deseori il aplic peste primer pentru evidentierea nuantelor de fard. Am zis sa il incerc pe acesta si ma bucur ca am facut-o. E foarte pigmentat, cremos si se intinde bine. Daca as face un top al creioanelor de ochi cu siguranta acesta s-ar afla printre primele locuri. Celelalte nuante nu le-am incercat, insa intentionez sa le cumpar si sper sa fie la fel de bune ca acesta. Inca o dovada ca si produsele ieftine pot fi calitative.


10. Masti de fata Planet Spa


Ador gama Planet Spa si din aceasta categorie fac parte si mastile de fata. Nu am una preferata insa in timp le-am folosit pe aproape toate si chiar m-au incanta. Nu sunt ele miraculoase, insa daca iti doresti 20 de minute de relaxare si rasfat atunci sunt potrivite. Fiecare are un miros aparte insa placut. Nu au efecte negative asupra tenului meu si am sa le recumpar mereu. In plus pretul e chiar atragator...le-am gasit in reducere chiar si la 6-7 lei.


Cam acestea sunt cele 10 produse carora le sunt fidela si le recumpar mereu. Mereu am privit Avon ca o companie buna si frecvent fac comenzi la el. Am fost si reprezentant, dar mi s-a parut prea mare bataie de cap si acum fac comanda la o prietena. Comenzile le fac lunar pentru ca in fiecare catalog gasesc ceva care sa ma atraga :D


Voi folositi produse Avon? Care sunt preferatele voastre?

You May Also Like

0 Comments