Search

Revigoreaza-ti simturile cu Dove GoFresh Revive

by - miercuri, septembrie 03, 2014

Cine nu iubeste pielea parfumata? Dar pielea parfumata si fina? Da...stiu raspunsul. Acelasi lucru cred si eu.
Iar din punctul meu de vedere produsele Dove sunt cele care mi-au satisfacut poftele de cele mai multe ori. Gelurile de dus sunt frumos parfumata si hidrateaza pielea....daca va e lene sa aplicati o lotiune hidratanta dupa dus, nu e problema. Dove are grija de piele si o pastreaza hidratata.

Cred ca v-ati dat seama cat de mult ador acest produse. Dar va puteti inchipui cat de mare mi-a fost incantarea cand a fost lansata fama GoFresh Revive? 
Dove considera ca fiecare femeie are dreptul la frumusete si va invita sa va revigorati simturile prin intermediul noilor produse absolut delicioase. Gama ne intampina cu deodorante antiperspirante si gel de dus cu parfum proaspat de rodie si lamaita.

Gelul de dus Dove GoFresh Revive hraneste pielea in profunzime datorita formulei inovatoare cu agenti delicati de curatare si Nutrium Moisture 
Deodorantele sunt disponibile sunt forma de spray si de roll-on si promit sa confere protectie si prospetime pentru 48h. In acelasi timp ingrijesc pielea subratului lasand-o fina si catifelata.


Ma declar extrem de indragostita incantata de cele 3 produse. Gelul de dus are o consistenta cremoasa si fina, hidrateaza pielea in profunzime si o parfumeaza discret.
Am fost multumita de deodorante care s-au dovedit a fi foarte calitative. Protejeaza eficient pielea si o lasa parfumata. Ambele variante de deodoranta mi se par eficiente. Roll-on-ul il port mereu cu mine in geanta pentru ca e mic si nu ocupa mult spatiu. Majoritatea produselor de acest gen lasa pielea lipicioasa insa nu e cazul acestui produs. Nu pateaza hainele si lasa pielea sa respire fara sa simtiti vreun disconfort.

Preturi recomandate : 
* Gel de dus Dove GoFresh Revive cu parfum rodie si lamaita : 250 ml = 13,52 lei, 500 ml = 18,99 lei
* Deodorant spray Dove GoFresh Revive : 150 ml = 13,86 lei
* Deodorant roll-on Dove GoFresh Revive : 50 ml = 13,14 lei

Sunt foarte incantata de aceasta gama si astept sa vad cu ce ne va surprinde Dove in aceasta toamna :).
Ati incercat noile produse delicioase?
Va invit sa dati si un like paginii de facebook Dove pentru a fi la curent cu noutatile si promotiile.

Ati incercat noua gama Dove GoFresh Revive?
Care sunt produsele Dove pe care le iubiti?

You May Also Like

0 Comments